![]() |
Smutne wieści pany....Ceny poszły w góre . Chodzi o kubki , breloki i spływ. Reszta bez zmian. Kubek robiłem probna serie 10 szt. to chciał mistrz po 35 ale poszło po 25 zeta. W Suwałkach chciał po 15 jeszcze zobacze na internecie ale tez wychodzi po około 15. Breloków raczej nie bedziemy odlewać bo trzeba zamówić 300 szt zeby nie płacić 400 za matryce. Przy dotychczasowym zamówieniu 10 zainteresowanych (liczmy 20 ) koszt 1 szt. wynosiłby 30 zeta.(cena flaszki). Przy 50 szt. 18 zeta. Spływ pisałem ze po 50od osoby a chca po 60 ale moze sie wynegocjuje , zalezy od ilości chetnych. Czekam na opinie , sugestie i uwagi.
|
Melon zaciska pas i z tego powodu rezygnuję z śniadań, kubków i breloków. Może na spływ będzie miał, a wlaśnie spływ to w jaki dzień jest ?
|
Cytat:
|
Cwaniactwo cenowe jak wszędzie.
A jak byś powiedział że w zamian za niską cenę kajaków nie przerobimy ich na łodzie podwodne :) |
Cytat:
|
1. Emek+ Marta - 2 razy pełen zestaw.
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek |
Cytat:
1. Emek+ Marta - 2 razy pełen zestaw. 2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot |
1. Emek+ Marta - 2 razy pełen zestaw.
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia |
1. Emek+Marta+Szkodnik (3 obiady). Spływ 3 osoby.
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek Edytuję bo mnie z listy wyrzucili :D |
Ogloszenie parafialne: rownolegle lub prostopadle z kajakami tradycyjnie staruje ekipa plywacka. Trza miec pianke min.3mm, maske i rurke i pletwy i wtedy mozna zobaczyc inny swiat - ryby na zywo oraz utopione przez kajakarzy kamerki gopro - takze polecam... nurt jest wartki, wiec kondycji nie potrzeba jakiejs maratonskiej. Tonacych zostawiamy, zamarznietych porzucamy.
|
1 Załącznik(ów)
Dobra pany som i dobre wieści....spływ po 40 zeta dla osoby (dla zapisanych tu , jak kto che niech sie pisze bo potem dupa blada). Zmieniamy dostawce ale musze wiedziec ile (10 na zapas ) bo na Hańczy tłok. Kubek + badziewny brelok + magnesik 20 pln (po kosztach . Śniadania: Szwedzki stół w polskim wykonaniu ...czyli 10 x wszystkiego mniej.
Obiady: stara niechce mi powiedziec co wypitrasi ale z tego co wiem to kartacze w poniedziałek (mało oso, mało roboty_ Na powitanie miał byc bigos ale fasolka po bretońsku starczy bo być moze zimno będzie i trza będzie atmosfere ogrzac. Bedzie zupa rybno-krewetkowa z serem i grzankami ...chyba w niedziele. Program w skrocie: piąteSobotak przyjazd , regijestracja i konkurs napoju....(przypominam o zasadach) a potem to co zawsze Sobota: rano śniadanie po secie i o 12 na spływ. Po spływie obiad (cos tam coś tam,,) i mozna isc na disco -polo (20 zeta) 100m obok Niedziela : śniadanie i seta a potem do miejscowego kolekcjonera pojazdów...potem obiad i moze jakieś rozgrywki sportowe w noge , siate czy petanque,,, Poniedziałek: śniadanie , mierzenie promili i obiad , a jak niektórzy jadą to tez git Na tym zestawie akurat ta strona pokazana z logiem kempingu a druga jest z logiem WiR-u. Mam pytanie : jedzie ktoś na Bydgoszcz?? Reszta potem bo palce bolom!!! |
Jeszcze raz, określ te śniadania precyzyjniej
|
Cytat:
|
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek 16. Grzechu, Edzia i młody- 3os. namioty, 3os. spływ, 3xkomplet pamiątkowy, sobota 3śniadania- 3obiady, niedziela 3 śniadania |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek 16. Grzechu, Edzia i młody- 3os. namioty, 3os. spływ, 3xkomplet pamiątkowy, sobota 3śniadania- 3obiady, niedziela 3 śniadania 17. Wilk+Dorota, namiot 2 osoby, 2 osoby spływ, 3x śniadania (sob-pon), 2x obiady (sob-ndz) |
[QUOTE=Wilk96;789338]1. Emek+Marta+Szkodnik (3 obiady). Spływ 3 osoby.
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek 16. Grzechu, Edzia i młody- 3os. namioty, 3os. spływ, 3xkomplet pamiątkowy, sobota 3śniadania- 3obiady, niedziela 3 śniadania 17. Wilk+Dorota, namiot 2 osoby, 2 osoby spływ, 3x śniadania (sob-pon), 2x obiady (sob-ndz) 18. Cibor 2 śniadania, 2 obiady. |
My, 3 osoby, wsio we własnym zakresie
|
W tej chwili najwazniejszy jest spływ bo to nie zalezy ode mnie . Reszte się ogarnie, ale spływ muszę mięc jak najszybciej. W tej chwili mam 26 chętnych , zamawiam kajaki na 40 osób i nie ma płaczu jak potem komuś zabraknie , bo ktoś się nagle obudzi ze tez popłynie
. |
[QUOTE=Wilk96;789338]1. Emek+Marta+Szkodnik (3 obiady). Spływ 3 osoby.
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek 16. Grzechu, Edzia i młody- 3os. namioty, 3os. spływ, 3xkomplet pamiątkowy, sobota 3śniadania- 3obiady, niedziela 3 śniadania 17. Wilk+Dorota, namiot 2 osoby, 2 osoby spływ, 3x śniadania (sob-pon), 2x obiady (sob-ndz) 18. Cibor 2 śniadania, 2 obiady. 19.WojtekBBI My, 3 osoby, wsio we własnym zakresie 20. Kowal + Bogusia spływ 2 osoby , namiot , obiad x2 sobota po spływie |
1. Emek+Marta+Szkodnik (3 obiady- sobota/6 śniadań-sobota/niedziela ). Spływ 3 osoby.
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek 16. Grzechu, Edzia i młody- 3os. namioty, 3os. spływ, 3xkomplet pamiątkowy, sobota 3śniadania- 3obiady, niedziela 3 śniadania 17. Wilk+Dorota, namiot 2 osoby, 2 osoby spływ, 3x śniadania (sob-pon), 2x obiady (sob-ndz) 18. Cibor 2 śniadania, 2 obiady. 19.WojtekBBI My, 3 osoby, wsio we własnym zakresie 20. Kowal + Bogusia spływ 2 osoby , namiot , obiad x2 sobota po spływie |
1. Emek+Marta+Szkodnik (3 obiady- sobota/6 śniadań-sobota/niedziela ). Spływ 3 osoby.
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek 16. Grzechu, Edzia i młody- 3os. namioty, 3os. spływ, 3xkomplet pamiątkowy, sobota 3śniadania- 3obiady, niedziela 3 śniadania 17. Wilk+Dorota, namiot 2 osoby, 2 osoby spływ, 3x śniadania (sob-pon), 2x obiady (sob-ndz) 18. Cibor 2 śniadania, 2 obiady. 19.WojtekBBI My, 3 osoby, wsio we własnym zakresie 20. Kowal + Bogusia spływ 2 osoby , namiot , obiad x2 sobota po spływie 21. Redrobo - obiad x2 sobota po splywie. |
Nr 9 niestety odpada
|
Nr 3 też odpada.
|
Aby jedzenie się nie marnowało (pewnie zakupy już poczynione) strawię śniadania s/n obiad s
|
Nr 12 Złoty dopisz dwa śniadania i dwa obiady do poniedziałku
|
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek 16. Grzechu, Edzia i młody- 3os. namioty, 3os. spływ, 3xkomplet pamiątkowy, sobota 3śniadania- 3obiady, niedziela 3 śniadania 17. Wilk+Dorota, namiot 2 osoby, 2 osoby spływ, 3x śniadania (sob-pon), 2x obiady (sob-ndz) 18. Cibor 2 śniadania, 2 obiady. 19.WojtekBBI My, 3 osoby, wsio we własnym zakresie 20. Kowal + Bogusia spływ 2 osoby , namiot , obiad x2 sobota po spływie 21. Redrobo - obiad x2 sobota po splywie. 22. Pucz + 3 osoby wszystko we własnym zakresie |
Będę z piątku na sobotę, namiot.
|
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok 13. Kołek spływ,bez paśnika ,spanie namiot 14. Kali + 1 osoba bez wyżywienia 15. R2D2 , spływ , namiot , 3x śniadanie , 2x obiad , kubek 16. Grzechu, Edzia i młody- 3os. namioty, 3os. spływ, 3xkomplet pamiątkowy, sobota 3śniadania- 3obiady, niedziela 3 śniadania 17. Wilk+Dorota, namiot 2 osoby, 2 osoby spływ, 3x śniadania (sob-pon), 2x obiady (sob-ndz) 18. Cibor 2 śniadania, 2 obiady. 19.WojtekBBI My, 3 osoby, wsio we własnym zakresie 20. Kowal + Bogusia spływ 2 osoby , namiot , obiad x2 sobota po spływie 21. Redrobo - obiad x2 sobota po splywie. 22. Pucz + 3 osoby wszystko we własnym zakresie dopisałem spływ |
My niestety musimy odpuścić. Nr 8
|
Jak zwykle było sympatycznie, fajni ludzie, fajny klimat. Wydaje mi się że było więcej wózków dla dzieci niż motocykli hehe
Zapomniałem o pakiecie pamiątkowym :( |
Cytat:
Był sektor bombelkowy, most nad kanałem nosi od wczoraj nazwę bombelkowy, i dalej plaża też jest bombelkowa:D |
1 Załącznik(ów)
Bąbelkowy most 😊
|
|
Cytat:
|
Bo tą z prawej Plaku dostał na 18 urodziny i po przymiarce nigdy nie zdioł.
Plaku mam nadzieję do zobaczenia w Białej, mam 2 kg kluczy. |
Zginęła mi zapalniczka tytanowa benzynówka Exotac na zielonym sznurku. Jakby ktoś znalazł to proszę o info.
|
W piątek na imprezie pod wiatą wisiała Ci na szyji :D
|
Cytat:
|
Clipper niestety nie chce z benzyną współpracować. 😉
|
Zapomniałem o gadżetach, da się jeszcze coś zakupić?
|
Cytat:
|
Brelok chętnie, możesz odłożyć to przy okazji odbiorę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |