![]() |
1. HUBERT
2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19. Kudłacz 20. Kici 21. BABA 22. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) 23.MAMROT |
Niestety, tym razem musze odpuscic rozpoczecie/zakonczenie (kiedys musi byc ten pierwszy raz). W dzien zlotu mam wesele qmpla.
Milej zabawy! |
1. HUBERT
2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19. Kudłacz 20. Kici 21. BABA 22. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) 23.MAMROT 24. Ferdek |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar +1 8. wojtekm72 + 1 SzymonBBI- wycofał się 9. Mucha 10. wojtalski - zapłacone 11. ATomek 12. laska, + 1,5 :) 13. Zagon +1 14. yonec 15. jochen Tosiek - wycofał się 16. Witek + 2 17.Kudłacz 18.Kici 19. BABA 20. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) MAMROT- wycofał się 21. Ferdek |
mam nadzieję że załatwiłeś Chomiku choć 5st C bo jak widzę zapowiadany śnieg to mnie trzepie:cold:
|
Cytat:
|
Kaska poszła....
|
Przypominam się o wpisywaniu na listę i wpłatach, w tej chwili zapłaciłem już zaliczkę, więc będzie miło jak uda Wam się coś wpłacić, abym nie został w przysłowiowej d.... :)
|
Ja przelałem rano .
|
Cytat:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz (waciki obiecuję, że razem użyjemy cokolwiek to znaczy :D ) 7. wlodar +1 8. wojtekm72 + 1 SzymonBBI- wycofał się 9. Mucha 10. wojtalski 11. ATomek 12. laska, + 1,5 :) 13. Zagon +1 14. yonec 15. jochen Tosiek - wycofał się 16. Witek + 2 17.Kudłacz 18.Kici 19. BABA 20. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) MAMROT- wycofał się Na zielono zapłacone. |
Cytat:
|
Czyżbym był persona non grata? Mimo wszystko na bezczela wpisuję się jeszcze raz :D
LISTA: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz (waciki obiecuję, że razem użyjemy cokolwiek to znaczy :D ) 7. wlodar +1 8. wojtekm72 + 1 SzymonBBI- wycofał się 9. Mucha 10. wojtalski 11. ATomek 12. laska, + 1,5 :) 13. Zagon +1 14. yonec 15. jochen Tosiek - wycofał się 16. Witek + 2 17.Kudłacz 18.Kici 19. BABA 20. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) MAMROT- wycofał się 21. Ferdek 22. Kotrrin |
Wazne Pytanie / Prosba.
Chcialbym zapytac: czy ktos bedzie jechal na Chomikowa impreze puszka z/przez Wroclaw/okolice z wolnym bagaznikiem?
Bardzo potrzebuje - prosze o wiadomosc. Dzieki! :) |
Będę z Wami myślami gdyż pracuję - jest (umowny) koniec sezony budowlanego. Kończymy budowę i teraz nie ma szans na wolne :(
Pozdrawiam |
Chomiku....bardziej się zapowiada na to że będzie -7 do -8 na zlocie:vis:
Trzeba trochę potrenować przed zlotem (i poczytać 'How to play';)) http://flashplays.com/wp-content/upl.../bikemania.jpg pzdr:hehehe: |
Cytat:
Wpłaty zielone: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar +1 8. wojtekm72 + Lena 9. Mucha 10. wojtalski 11. ATomek 12. laska 13. Zagon +1 14. yonec 15. jochen 16. Witek + 2 17.Kudłacz 18.Kici 19. BABA 20. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) 21. Kotrrin 22. Ferdek |
To będzie zlot o nazwie: "SŁOŃ u CHOMIKA"
nie ma się co bać, domki są ogrzewane. |
Cytat:
|
ludzie nie pierdolta. rok temu w miedznej zlot odbywał się w dniach 7-9 listopada. pamiętacie jak było pięknie i słonecznie?
nie panikować kasę przelewać i się szykować. z powodów wiadomych mnie nie będzie. życzę zabawy w pytona |
Cytat:
|
Kasa poszła dziś rano, see ya! :beer2:
|
Kaska poszła za dwie osoby , u nas 3 stopnie w dzień , leje , straszą nas śniegiem , ale pakujemy się i jestesmy:Thumbs_Up:
|
Cytat:
Odezwe sie na P.W. :) |
Daję dupy :-/. Skręciłem staw. Nawiedzę puszką na zbiorowe upodlenie.
|
Cytat:
Lista: LISTA: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar +1 8. wojtekm72 + Lena9. Mucha 10. wojtalski 11. ATomek 12. laska 13. Zagon +1 14. yonec 15. jochen 16. Witek + 2 17.Kudłacz 18.Kici 19. BABA 20. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) 21. Kotrrin 22. Ferdek zielone wpłacone |
;) ...Jechałem na d..y, ale gps mnie źle poprowadził, i skręciłem w staw.:D
|
Ja zrozumiałem zbyt dosłownie.....
|
Cytat:
|
Z bandażem na kostce można pić.
W razie potrzeby, zapewniam transport z POZ i nazad; piątek -> sobota (po desaturacji tkanki ożywionej). POzdro. |
1 Załącznik(ów)
Tak na szybcika, wyszło takie coś...pasi?Załącznik 7781
|
Zajebiste :D
|
Przezajebiste!
Masz talent. |
No to drukuję:)
|
Cytat:
|
Brawo Bajrasz:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::friday:
|
Cytat:
Cytat:
Bajrasz, gustowne dziełko. :Thumbs_Up: |
Bajrasz, wielkie gratulacje zdolniacho!
|
Właśnie wpłaciłem pieniądze.
|
Lista:
LISTA: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar +1 8. wojtekm72 + Lena 9. Mucha 10. wojtalski 11. ATomek 12. laska 13. Zagon +1 14. yonec 15. jochen 16. Witek + 2 17.Kudłacz 18.Kici 19. BABA 20. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) 21. Kotrrin 22. Ferdek Na zielono zapłacone. |
Hej
Jedzie ktoś przez Katowice? Jochen? pzdr |
23. Carlos
Jutro przelewik, w pt jadziem |
Carlos, położyłeś mnie na łopatki swoim przekonaniem, że na zlocie śpimy w namiotach!
Jednak z drugiej strony... Próbuje ktoś? |
Cytat:
Na gazie! To za Chomikiem mowilem ja Mucha. :) |
Mam nadzieję,że drogi do Poznania będą przejezdne = melduję,że poł.-wsch. pod śniegiem!
|
Wrocek pochmurny i zimny. Jak pomyślę o Tarcu Teamie, to stwierdzam, że jestem całkiem normalny;)
|
:webers::D
Napewno bede w piatek w PL.Jak sie okaze ze Tarcu Team nie jest dosyc "TARCU" to wale do was pod namiot.Chyba ze ktos mnie przygarnie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Spoko!W razie czego bede prekursorem nowej "TECHNOLOGI TARCU":cold:
|
Coś zaczyna mi ty Elefanten trefen zalatywać jak popatrzę za okno :dizzy: sanki trzeba będzie zabrać i może łyżwy jak Raczyńskie zamarznie :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |