![]() |
Cytat:
|
O tej porze roku to wariactwo panowie. Tam bedzie na minusie, a w najlepszym razie koło 0 C.
7Greg podaj listę kto jedzie. Zajmiemy się pogrzebami, a potem bedziemy pocieszać żony... |
Cytat:
Twój telefon został wykasowany |
Wasze też można powoli kasować ;).
|
Cytat:
Takimi maszynkami fulllight to można było pieszo i z nimi na plecach tam sie wskrabać. Africami to dopiero wyczyn. Autor filmu miał może i dobre zamiary ale od tego montażu to można oczojebu dostać. tak wogóle to mam mieszane uczucia co do waszej wyprawy o tej porze roku. Z jednej strony podziw za odwagę z drugiej nie wiem czy nie większy za pewną hmmm niefrasobliwość i za dużo kozactwa? Jak sobie pomyslę 1000km w jedną strone przy + 2 do 10 oC to hipotermia gotowa pomimo wszystkich możliwych kurtek itd. O reszcie już nawet nie wspomnę. Jeżeli decyzja Wasza niezłomną jest to trzymam mocno kciuki za powodzenie wyprawy. Krótko mówiąc ja bym sie nie odważył- ale co tam ja; mięczak i rencista tylko. Bedę śledził temat pilnie. :dizzy: |
ja mam zbyt miękiego siuśka zeby tam pojechać teraz. Bawcie sie dobrze.
|
Nooooo w Zakopcu już śnieg i -7 :D
|
Żeby nie było, że nie mówiłem - tu leje jak sku...syn od wczoraj.
Greg - myślę, że na te podjazdy to opony z kolcami albo gąsiennice lepiej założyć :dizzy:. |
Ja pierdziu, wam to już całkiem rozum odjęło :osy:
Niemniej jednak trzymam kciuki i życzę powrotu w zdrowiu:Thumbs_Up: |
Chlopaki, przyjedzcie na zlot, wutki sie napijcie, nie bedziemy sie z Was nabijać, zrozumiemy.
|
Podos ty liznąłeś Karpat chyba wczesną wiosną tylko ze tam chyba trochę niżej było :). Hanibal słonie przez góry przeprowadził a co dopiero xrv
|
Jak będziecie dalej psuć morale to zamknę wątek do dnia wyjazdu.
|
1 Załącznik(ów)
|
Chłopaki, Wy chcecie sobie tym wyjazdem coś udowodnić, czy też może poprostu obrzydzić jazde moto na jakiś czas. :dizzy:By motura na pół roku potem nie ruszać..?
|
Cytat:
Wierzę w nich, że nie spękają :) no chyba, że śnieg i lód zamknie drogi.... |
Siedzą, czytają posty i drą z nas łacha. Tak jak my z Was na naszym wyjeździe. "Pękła nam rama, silnik się przytarł, olej się kończy, gdzie spawacz w Resicie?" :).
Resztę moich pomysłów zachowam dla siebie, Gregowi słowa nie pisnę, bo znów podpierdzieli i pojedzie wcześniej :D. |
Cytat:
poczekaj Ramboszczaku-kiedyś i Ty skończysz 40stkę i obudzi się w Tobie zew Potężnego TURBODYNAMOMENA:D:D:D:D |
Cytat:
Przyjechałem dzisiaj motocyklem z Radomia do Rzeszowa, 200km. nie tak znów daleko, 7-9 rano, 3-5*C, ubrany na cebulkę, kask z szybą, maska neuprenowa, trochę mi ręce zmarzły mimo grzanych manetek, nie mam dobrych rękawic na zimno, ale coś wymyślę, mam takie grube od nart na -20*C. Po mokrym, tirowcy dawali margines i nie widziałem pukania się w czoło. Ja nikomu nie chcę nic udowadniać, najwyżej sobie, że mi się chce, że jeszcze mogę:), u mnie już jest: Jak nie teraz to kiedy?? Nic nie na wariata, będzie lodówa, to zrobie zwrot na z góry upatrzone pozycje:D |
I tak trzymaj Zbyszku!Pozdrawiam.
|
Niebardzo wiem o co chodzi ze strachem przed tym zimnem??Jak T-REX dostanie jutro nowe gumy to kolejny Jezdziec Apokalipsy stawi sie na czas:rolleyes:
|
Za tydzień to tam już na narty pewnie będzie można jechać
http://www.snow-forecast.com/resorts...leMic/6day/bot To dla niższej partii Muntele Mic. Wyżej jest zimniej - takie jest odwieczne prawo natury. |
Cytat:
|
Cytat:
raczej na wiosnę... Oooo, będziemy wracać przez Lubaczów, kto wie może i tańce będą:D pozdr. |
Mam nadzieję,że będziecie głodni - odpalę kuchnię, a potem...kto wie?Dajcie znać wcześniej - Greg ma nr telefonu.
Też bym pojechała, ale słyszałam, że nie zabieracie pasażerów - szkoda. Dyskwalifikuje mnie również słaba wątroba.Ale w Was wierzę! |
Cytat:
.. aaa.. i dobrze byloby, gdyby dalo sie tam dojechac cegla :D |
Witam
Cytat:
Pozdr rr PS. może jednak jakiś motorower na kockach? |
Zbyszek - nie ma nic lepszego jak motomufki... Nie jest to piekne i trudno sie w tym lansować, ale ostatnio wracałem po nocy 700km z okładem i błogosławie ten zakup. Na taka drogę to jedyne rozwiązanie, jak popada to i manetki grzane nie dadzą rady.
7Greg - może dasz się przebłagać - moge Ci pozyczyć komplet geyomufek - nie będziesz żałował...http://www.africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki! |
U mnie śnieg pada... kiedy przejeżdżasz to Ci łapką przez okno choć pomacham :)
|
Chłopaki! przemyślcie to jeszcze. Toż tam zima pełną gębą!
|
;(
dupa |
Paweł, spodziewałem się takiej odpowiedzi;), ale ja bym chciał się jeszcze kiedyś wódki z Wami napić!
|
Łomatko Pojechać nie ma problemu, Wjechać daje radę, ale jak pomyślę o zjeżdżaniu, to się żebra odzywają a resztki odwagi przez miękką faję umykają
|
2 Załącznik(ów)
Chłopaki, może jednak przesuniecie termin wyjazdu na wiosnę (to nie żart!) - poł. - wsch. polska pod śniegiem, zimno! Wpadnijcie do Poznania, na pewno zapalicie do wyjazdu wiosennego większą grupę, będzie raźniej.Załącznik 7785
Załącznik 7786 Tak wyglądał dziś rano nasz ogród po nocnej,śnieżnej nawałnicy(zniszczeń jest niestety więcej, na drogach regionu również). I wciąż pada śnieg! |
Fajnie macie , będą atrakcje i moc niezapomnianych wrażeń . A tak wygląda dziś sytuacja na południu , fotka spod mojej chałupy 418 mnp , godz. 9.50 i tak ma być do piątku .
Powodzenia . |
Zapraszam do Poznania.... jak już chcecie gdzieś jechać... znajdę Wam jakąś górkę w pobliżu całe 79 mnpm....
Nie ma nic na siłę, a jak widać na zdjęciach powyżej to będzie na siłę.... |
Precz sataniści. Precz innowiercy.
Wyjazd przesunięty o dzień. |
Gregu, nie róbcie jaj i nie unoście się źle pojmowanym honorem - my się o Was po prostu martwimy! Pakować kufry i na Poznań!
|
Cytat:
Nie ma mowy o unoszeniu się honorem. My po prostu to lubimy :) Myku mi dziś powiedział "zimno? jakie kurwa zimno" I ma rację :D |
Cytat:
|
Oglądam właśnie PIĘKNE fale na bałtyku na tvn24. Zajebiście lubię taką pogodę!!
|
1 Załącznik(ów)
A w Wawie obecnie jest tak::vis::cold::mur::eek::convulsion:
Załącznik 7788 |
Zgreg się łatwo nie podda :D Tylko nie mówi nam wszystkiego. Mazda dała rade to i Audiola da :haha2:
O dzień przesuwa bo opony musi na zimowe zmienić a kolejki do wulkanizacji są. |
Kiedyś usłyszałem od jakiegoś kumpla motocyklisty:
"Pogoda na motor jest albo dobra albo bardzo dobra" Pozdrawiam. |
na pewno nie dadzą rady:D
|
Dałbym im rade, a sam nie mam na taką aure :D
|
Tarcu to wersja oficjalna ... Chłopaki pewnie się zabunkrują w jakimś pensjonacie i będą kruszon chlać :)
|
1 Załącznik(ów)
No i stało się. Turbodymomen zawstydził Zgrega i resztę spioł się po dwakroć i zdobył to pierniczone Tarcu za was. I to nie lekkim pierdzikiem, ale sprzętem co się zowie. Po dwakroć zawstydzając inne sprzęty. Teraz już możecie bez napinki spożywać kruszon tudziesz inne specjały.
|
Cytat:
Czy symulacja Tarcu w Twoim wydaniu to kolano czy dupa. Bo sądząc po ilości włosów nie rozróżniam :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |