![]() |
słuchajta chłopy znalazła się ładowarka od noki, co by komuś zgineła to ja ją mam i oddam. piszcie :mur:
|
to łapy zaraz do niego dzwonie
|
Buu spóźniłam się.!
Za późno zerknełam.! ;( Ale dziękuje za powiadomienie.! |
panowie czekamy na film.
|
Którędy dokładnie wiodła trasa rajdu ? Jakie miejscowości-od startu do mety. Czy czasem nie był to trip wzdłuż granicy wschodniej:Jałówka, Kondratki, Gonczary, Dublany, Mostowlany, Swisłoczany, Gobiaty, Narejki, Chomontowce, Rudaki, Łosiniany :hehehe: ?
Dziękuję. |
Z nazw to Jalowke i Rudaki kojarze, ale generalnie bylo wzdluz granicy jak slusznie zauwazyles.
Nawigatorem byl Lapa (artur ntv). |
No to mnie coś ominęło ...:mur:
|
|
Byłoby śmieszne gdyby nie było prawdziwe:vis:
|
koszulki rajdowe
2 Załącznik(ów)
za przyzwoleniem rajdowego ojca derechtora, wrzucam projekt koszulki dla uczestników rajdu.
koszulki szyte u nas, kolor czarny, bawełna 100%, 180 g/m cena 20 zł Chętnych proszę o podanie rozmiarów do wyboru: S, M, L, XL, XXL, XXXL |
la mnie XL sztuk jeden
koszulina przysługuje tylko uczestnikom rajdu. |
Nie byłam co prawda na rajdzie ale koszulkę chętnie bym sobie zamówiła :p bałdzo mi się podoba oj bałdzo :D
Poproszę rozmiar S Maćka |
UPS to mnie kolega Wasyl uprzedził... buuuuu :mur:
|
Ha ha chyba wiem kto był pierwowzorem tego gościa z koszulki ... Niejaki pan Jakub :D
|
Chcę koszulkę i basta!!! :Sarcastic:
Bo inaczej walnę kogoś w czarną mordę!! :D |
Cytat:
możemy zrobić wyjątek jako że zapis pkt 138 regulaminu rajdu podlaskiego stanowi: "każda forma proklamowania rajdu podlaskiego jest dobra" a jako że to logo będzie uwidaczniane w Warszawie na młodych kobiecych piersiach, uważam powyższy wyjątek za uzasadniony. podpisano: samozwańczy derektor naczelny p.s.Maćka skontaktuj sie z Jendrusem- są też koszulki babskie |
A majtasów do kompletu nie robita??
|
łojezusiczku toć i mie nużna adna tylkio mie to XXL:drif:
|
Cytat:
Koszulka zacna!:Thumbs_Up: Szkoda, że nie uczestniczyłem, ale praca...:( |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Fajny projekt , gratulacje dla twórcy!!! |
Cytat:
Łoj Wasylu, Ty derektorze nasz ukochany, Wodzu Podlaski naczelny, jakżem wdzięczna Tobie jest za Twą dobroduszność Podlasiakom w szczególności przypiosywanom :D:bow: Pierś mom prężyć w koszulce zawsze bendę aby wstydu nijakiego Wam nie przynieść :p Jendrus!! Kontaktuję się :D babską M-kę poproszę... gdzie kasę płacić?? Konto zapodaj, jeśliś tego jeszcze nie uczynił :D :blues:ale sie cieszę, ale się cieszę la la la la la la :p |
Cytat:
Co do przesyłki to wyślę ci info na priva, narazie zbieram zamówienia. Miło mi że się podoba :bow: a co do niejakiego Jakuba W. bimbrownika i egzorcysty to podobieństwo nie było zamierzone, z resztą u nas takich wiela ;) |
za pożondkiem:
1. mucha 1 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie rozmiaru nie podał zazigi, dandy, cibor, tosiek i kolega od transalpa z białegosotoku. o kimś zapomniałem? rada nadzorcza rozważa wniosek dabala o przydział zimowych majt gdyż on jeździ traktorem bez kabiny |
za pożondkiem:
1. mucha 1 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie 13. zazigi 1xl |
przepraszam, że wchodzę między wódke a zakąske, trochę to trwało z różnych względów ale oto jest:
|
Jak zwykle super
|
Panie rezyseze :D
wysło zaje...biście :Thumbs_Up::brawo: |
Bomba!
Zarowno film jak i koszulka! |
za pożondkiem:
1. mucha 1 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie 13. zazigi 1xl 14. Patiomkin 1 xxxl |
za pożondkiem:
1. mucha 1 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie 13. zazigi 1xl 14. Patiomkin 1 xxxl 15.DANDY 2 XXL WRESZCIE FILM ZOBACZYŁEM :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up:ALE:dizzy::dizzy: |
Panie rezyseze, miszczostwo swiata.:D Najbardziej podoba mi sie Lennox Lewis na Afro-Quadzie o dechach BIA. Daro, kiedy opijemy Twa Afryke ;)??
Co do koszulek, to nie wiem czy moge poprosic sztuk jedna w rozmiarowce XXL... Nie rajdowalem a i do kraglosci plci piknej tez mi troche brakuje. |
B. fajny film. "...W śród tandety lśniąc jak diament..." powala:D
|
za pożondkiem:
1. mucha 1 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie 13. zazigi 1xl 14. Patiomkin 1 xxxl 15.DANDY 2 XXL 16. Cibor 2 L Film w pytę ... Naczelny pan reżyser wie jak zrobić dobry propagandowy film... jak ja tak się naoglądał to już zaraz chciał na motór dupsko sadzać ... |
film
BRAWO MISTRZU ZAZIGI ,filmik super.
A ta 2-ga część to kiedy będzie ? |
filmik pierwyj sort :Thumbs_Up::D
jeśli chodzi o koszuli to lista została zamknięta. Warszawiaki macie info na priva dot. przesyłki. Chyba że zechcecie pakę zbiorczą (wtedy dawac delegata do rozprowadzenia). Jeśli nie wyślę każdemu z osobna. Podlasiaki dostaną koszulki osobiście (w ryja tyż ;)) |
za pożondkiem:
1. mucha 3 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie 13. zazigi 1xl 14. Patiomkin 1 xxxl 15.DANDY 2 XXL 16. Cibor 2 L Witam, mam nadzieje, ze nie jest za pozno na zmiane ilosci szt.? Zmienilem. Bylem w rozjazdach, bez dostepu do kompjuterow i stad to opoznienie - ale za to, moge sie zadeklarowac z rozprowadzeniem po stolycy. :) Dziekuje! Zarzygi, film zajebioza! Nawet obrazki w takty wpadajo, itd.... :dizzy: Dzieki Brachu! |
Cytat:
|
... mam zamiar przypakowac deko, zeby dac rade te ciezary razem z Podlasiakami na rowni dzwigac...
:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |