![]() |
Cytat:
|
Witam nowe Lejdiski, fajnie, że jest nas coraz więcej:)
Dona, dzięki! Jak się zapiszę na kurs, to natychmiast zamelduję:) Elutka, wrocławskie szkoły, nie posiadają w swoich ofertach informacji o atrakcyjności instruktorów - rażące niedopatrzenie;) |
Cytat:
|
Cytat:
Witam wszystkie nowe Lejdiski - niech Moc będzie z Wami! :at: |
cześć dziewczyny :) fajnie, naprawdę jest nas coraz więcej :):) wiosenne pozdrowienia-zaczęłam juz jeździc swoim trampkiem codziennie do pracy (pozbyłam się auta, nie mam wyboru-fajnie ;))i nie było jeszcze przejazdu żeby coś się nie wydarzyło-uczę się :D tym bardziej więc gorące pozdrowienia i powodzenia dla wytrwałych początkujących motobabek!! :) ps Azja, w sprawie rankingu pt"przystojny instruktor"we Wrocku.. jestem niedawno po kursie i mam pewne spostrzeżenia.. opowiem Ci osobiście :D
Elutka..:Thumbs_Up::Thumbs_Up:;) |
Brawo dla zDominowanych pań, jestem całym sercem za! :D
a "klub HD" jest też tutaj: http://priv.socjum.pl/ i tutaj: http://hondadominator.socjum.pl/ gdyby ktoś szukał |
Cytat:
|
Witam Piękne Lejdiski!!! Co żem obiecała na otwarciu w Borku to też czynię. Dnia pamiętnego dzisiejszego się zarejestrowałam i się przywituję ze wszystkimi Lejdiskami :D Po spotkaniu w Borku postanowiłam dołaczyć do płci pięknej znajdującej się na tym forum. Moja przygoda z motocyklem rozpoczyna się dopiero ( jestem w trakcie robienia prawa jazdy kat. A :) ) więc mam nadzieję,że wspomozecie mnie dobrymi radami!!! Pozdrawiam wszystkie Lejdiski a w szczególności Elutkę, Maćkę i Olę które ostatnio poznałam no i oczywiście BABE:). Czekam na Was na Rajdzie Podlaskim!!!!
|
Witamy pięknie :)
|
Cytat:
|
witam wszystkie babeczki i do zobaczenia kiedys na drodze :) pozdrawiam z lublinia
|
Witam i pozdrawiam z wybrzeża :)
|
Sarah5, macham łapką na przywitanie:) (z Dworca W-wa Centrana) :at::rules:
|
Witam dziewczyny!
Proszę o przyjęcie mnie do waszego grona :bow: Pozdrawiam :) |
Nowe Lejdiski pojawiają się niczym nowalijki na wiosnę, fajnie! Pozdrawiam:)
|
Cytat:
Już legendy o Tobie krążą ;) - następna Lejdiska co na Afryce w terenie pomyka! No no szacun :brawo:i cała przyjemność po naszej stronie mieć Cie w naszym gronie :D. Azja kochanie - prawda,że ta progresja jest budująca ? Może faktycznie kiedyś tak się rozrośniemy, że Lejdisowy zlot trzeba będzie zrobić :rolleyes: - no ale to dopiero jak ogłosisz swoją motocyklową niezależność :p |
No, no, no.... się dzieje ojjjj się dzieje :p
Bab nam na moturach przybywa, aż serce roście... i to w takim tempie jak baba drożdżowa przez babcię oniegdaj wyrabiana :D (Sorry Baba że wciąż Cię tutaj po "imieniu" szargam :p) tak jakoś wyszło... Gałka, jestem pełna podziwu dla Ciebie, widziałam zdjęcia z Waszej ostatniej wyprawy.... no że Afryką jak nasz drobniusia Olusia?? Szok i pełen szacun :p Wogóle witam wszystkich "świeżych" :p w naszym gronie... życzę nam Wszystkim dużo radości z jazdy i z naszych przyjaźni, które są coraz mocniejsze :p Pozdro Maćka |
Przyłączam się cieplutko do powitań poprzedniczek - wyjadaczek zlotowych, na które zawsze i wszędzie można liczyć. Całusy dla Was wszystkich :)!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki Lena:)
|
aloha wszytskim dzielnym kobietkom na tym forum!!!!
przybywam z trójmiasta pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia na droga i bezdrożach :) Megi |
WITAJ Megi!
Jaki uśmiech pojawił się na mej twarzy - 3 city i Dominatorek :) To kiedy umawiamy się by gdzieś pojeździć :at: ?? |
Ja chcę nad morze! Coś czuję, że w tym roku nie zdążę być na plaży:)
|
Cytat:
|
cześć Megi :):):) miło Cię słyszec, mam nadzieję-niedługo równiez może i widzieć-choć kawałek mamy na tę plażę ale... no zobaczymy :D pozdrowionka
|
Witam wszystkich,
Chciałam się przywitać ze wszystkimi Lejdis i nie tylko. Jestem bardzo świeżutka na forum i na motocyklu w sumie też. W prawdzie kurs na prawko "A" rozpoczęty, parę jazd za sobą mam ... i bakcyl złapany. Bardzo chętnie przyłączę się do waszego grona dzielnych Babeczek. Witam i pozdrawiam, Moher - Ania |
trzymamy kciuki powodzenia:):)
|
Cytat:
Super, że kolejna kobitka zarażona - w tym sezonie mamy kilka koleżanek które "walczą" na kursie -" Pierwsze koty za połoty" zachęcam podziel się swoimi wrażeniami - w grupie raźniej ;) |
Witam zacne niewiasty i wszystkich zgromadzonych
Jak tu miło pozdrawiam wszystkich obecnych jak można to sobie przycupnę i z chęcią pogadam o motocyklach dla Pań polecam taki motor jaki do niej "przemówi" :at: w końcu liczy się przygoda i wyzwania oraz fajna paczka:blues:wierzcie mi to jest to...
|
a witamy odważnego kolegę - wiemy, że większość tu zagląda ale się nie ujawnia :)
|
Hehehe Elutka, Twoja przenikliwość jest niesamowita. Skąd Ty to wiesz, szósty zmysł, czy jakiś inny chytry sposób? Normalnie strach się bać... ;)
|
"...ciesz się młodzieńcze w młodości swojej..." Eklezjasta
Cytat:
|
Cytat:
Zapraszam Panów do dyskusji poza powitalnią:) |
No tak, teraz mi głupio. Zaczołem bez powitalni....teraz muszę naprawić. Witam jestem felek i pokornie proszę o wybaczenie:bow:. Trochę tu zaglądam, ale przez dziurkę od klucza:D. Już przestudiowałem temat moturka dla mojej lejdiski. Dochodzę do wniosku, iż dominacja u mojej lejdi jednak nie wchodzi w grę. Z przykrością stwierdzam, iż do Klubu Dominium jeszcze nie wkroczy. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wróżą Yamaha.
|
Cytat:
to prawda w grupie dużo łatwiej a w dodatku takich fajnych Lejdis-ek:bow:. No więc ja na motorku na kursiku 'śmiga' :at:, w sumie tak szybko śmignęłam, że glebę zaliczyłam, porządnego siniaka na tydzień zdobyłam :dizzy: i na egzamin się zapisałam ... ha i się trochę zestresowałam. Trzeba będzie dać z siebie wszystko :) żeby wkrótce jeździć w takim fajnym gronie. |
Cytat:
Elutka - płeć brzydsza :D tu zagląda - podgląda co u nas się dzieje, żeby być na bierząco z informacjami :haha2: |
No to Baśka wita się już jako pełnoprawna członkini Leidisów. O ile ja przyjmiecie. Jak się ma za ciotkę Olkę to nie wypada zaczynać za miekko. Poszlimy na całość. Niebieska Yamaha w dwusówie staneła dziś przy Tesco. Chyba musze zamienić samochód na Smarta. Bo mi się to nie mieści.
|
No to dałeś czadu :D Nie mogło być z resztą inaczej. Witamy naszego małego lejdiska.
|
:D:D:D
dawaj ją do sekcji dziecięcej! Brakuje nam Lejdziątek - chłopaki normalnie pospadają z podnóżków :haha2: |
Wczoraj przywiozłem w bagażniku. Wyciagneliśmy z sąsiadem. A że sąsiad gadułka to troche pytlowalim. W tym czasie dziwewczyny we dwie ujeżdżały gada na zmianę. Trza przyznać iz motur bez benzyny był :Dale to nie przeszkadzało. Babki ( z córką sąsiada) ujężdżały go na zmiane. Jedna siedzi druga pcha a potem zamiana.:at:
|
|
1 Załącznik(ów)
A ta sekcja dzieciacka to gdzie jest i czym się zajmuje ?
Proszę oto zdjęcie według zamówienia. Załącznik 12166 |
Felek, czy ta Yamaszka to 80-tka? Bo jeśli tak, to identico ma córa mojego brata (12 lat), dziewuszka owa (co by nie było moja chrześnica:D) ostro ją ujeżdża od 2 sezonów, a tego lata pierwsze kroki na niej poczyni mój pierworodny ziutek (obecnie lat 6:)).
|
Tak to 80. Z tego co wiem to 50 ma inne koła i nie ma dżwigni zmiany biegów.
|
Witam Lejdiski i Afrykanerów,
Jestem nowa na forum i chciałam się przywitać. Widzę że jest tu bardzo fajna atmosfera i wyborowe towarzystwo. Będzie dla mnie zaszczytem jeśli przyjmiecie mnie do swojego grona. Do zobaczenia na zlocikach :-) Ashanti |
Witajcie Dziewczyny na motórach wszelkich:)
Super, że jest nas coraz wiecej:Thumbs_Up: Dona dzięki za "cieplaska". Już nie mogę sie doczekać jak dotrzecie z Kiubem do Tyrawy i spotkamy się na żywo :webers::zdrufko::kumbaya: |
Ashanti, Mysza witajcie i do zobaczenia.:)
|
Cytat:
Jak pomyślę o porannej mgle, i drewnianych kapliczkach to ahhhh Mysza pewnie dobrze wiesz co mam na myśli ... ;) |
Cytat:
Ale wiesz: "już za chwileczkę już za momencik...lalalalala" :friday::kumbaya: Ja też trzymam kciuki za ten Twój urlop :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |