![]() |
Cytat:
.... myśle że wystarczy ;) co do łysienia.. założysz perukę....:):) |
no cóz...dołączyłam do blondynek :), a byłam dluuugo ruda...cokolwiek byłoby na głowie w żaden sposób nie zmienia mojego myślenia o formie... formie-kondycji a nie formie do kondycji, co wplataja uroczo nasi koledzy:haha2:, każdy z nas ma sposób na akceptacje samego siebie, w tym także i tych zbednych kg...ale równiez na utrzymanie właściwych proporcji w cm/kg...baseny, masaże, grupowe i indywidualne cwiczenia plus, nie mniej ale, właściwie jeść /pora i porcje/ to super rada, gorzej z wykonawstwem, wciąż nie mamy czasu dla siebie, niestety...z przekonaniem stwierdzam, że to siła swiadomości lub pod/ czyni niejednokrotnie cuda...no i praca, praca !, co podkreśla Ola, w biegu, stresie, problemy, nerwówa...to chyba najlepszy choć absolutnie nie najzdrowszy sposób na 60 cm w pasie, z górą sobie lepiej radzimy :)...poki co częsiej dochodzę do pracy niż dojeżdzam, wychodze z psami lub one ze mną...generalnie jednak wiecej myśle o formie niż pracuje nad nią;)
|
Cytat:
|
u mnie w tym roku bez formy, co pokazała impreza w Borku - nie szła ani gorzała , ani moto w terenie :Sarcastic: - może na zakończeniu będzie lepiej :D
|
Cytat:
- po primo: uważam za "skandal", że nie dostałaś nagrody specjalnej za reprezentowanie działu Lejdis w jeździe terenowej - jako jedyna Baba zmierzyłaś się i z torem przeszkód i motocross! -szacun :bow:- czuję się winna i sama biję się w klatę z tego powodu :fool2: - następnym razem musimy to naprawić ! - po secondo: przy piciu Malibabu cieżko rekordy ilościowe bić - nawet przy małej dawce ciężar gatunkowy jest wielki :dizzy::D - po terzo: jesteś Aniołem! - twój poranny kefir uratował mi życie - i kto tu mówi o słabej formie :o |
Brrrryyyy
Chyba czas wrócić do tematu ... lekko go modyfikując ...nie jak wrócić ... lecz jak utrzymać formę :) Joga i spacery to podstawa ale w takie śnieżne dni jak dziś, na poprawę humoru i kondycji proponuję taniec ... Jeśli wam się uda w takim towarzystwie to dajcie znać ... http://www.youtube.com/watch?v=gSxwQP8nTdA |
Cytat:
|
Tu nie chodzi o kolor skóry tancerza ... tylko o te ruchy .....
Stawiam flaszkę dla tego który podejmie wyzwanie i zatańczy taki układzik przy najbliższej imprezie "czarnuchów" !!!! |
Dona nie kuś........tylko flaszka???
|
Cytat:
Stawiam flaszkę facetowi, który to (w mojej obecności) obejrzy całe i szczerze powie, że się mu podoba i chciałby tak... |
Beddie priv
|
Obejrzałłłeeeem całe i yyyy podobałłłło miiii się. Uff czego człowiek nie zrobi dla flaszki;)
|
Cytat:
|
joga, joga, joga i jeszcze raz joga :D a poza tym jeszcze joga i joga :D:D:D w przerwach między jogami - biegówki :D:D:D
a propo fenomanalnych, gorących, męskich wygibasów, to polecam to (też joga! :D:D:D): Jakby ktoś tak umie hasać (nawet po pijaku :p) to szacun że HO! HO! :D |
Kochane, więcej wiary w Naszych Panów - stawiam na Pindora!!!:)
|
Cytat:
Noooo!!!... panowie wyglądają jak urocze stadko szczęśliwych kochanków.... gdybym ich zobaczyła na żywo to bym się uśmiała do łez.. Lena??!! Ja również stawiam na Pindora... nie ma to jak krajowy produkt :D |
Można i tak ćwiczyć ;) (uwaga głośny dźwięk)
|
Cytat:
|
Przyznaje.Poddalem sie w polowie.Przykro mi.Przepraszam.Zdruzgotalem SKARB PANSTWA?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |