![]() |
1.Mutt 1 szt
2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. |
Cytat:
|
1.Mutt 1 szt
2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. |
1.Mutt 1 szt
2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. |
tropas juz poprawione ;) tylko mi z 1 na 2 sztuki zmien teraz
|
zmienione :)
|
1.Mutt 1 szt
2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. |
Ktoś się będzie chciał pozbyć oryginału od 04?
Tylko apeluję o porządek. Jesli conajmniej dwie osoby będa chciały to poproszę zrobić listę. |
nie kupujcie tych tłumików, bo wszyscy będziemy mieli takie same :D
|
hehehehe
dlatego pomyślałem właśnie o jakimś wzorku do wyszkiełkowania. tylko musi być w miarę UNI no bo jak tu pogonić później mojego Kapomorda z napisem dajmy na to: 'matjas bad motherfucker' ?? ;) swoją drogą jak się czoda zjedzie bez db korków to będzie niezła jatka ;) matjas |
Ok, czyli chcac uscislic temat: jesli zamawiam tlumik sobie i 3 kolegom, z ktorych nie wszyscy sa zalogowani na forum, to zeby uniknac posadzenia o handlowanie towarem, tudziez miec jako taka gwrancje, ze kazdy z chetnych otrzyma tlumik, mam rozpisac zamowienie na 4 osoby po jednym? Prosze, nie popadajmy w jakis absurd. Sznuje Matjasa, za to "ze mu sie chce", nie mam zamiaru na jego "garbie" sie dorabiac. I tyle.
|
1.Mutt 1 szt
2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. |
Cytat:
Napisałem to co napisałem właśnie po tym jak zobaczyłem Twoje zamówienie. Jesteś znany na allegro z handlu szpejem moto więc moje skojarzenie jest/było uzasadnione. Napisałem, jeśli się mylę to szczerze przepraszam. Jeśli się nie mylę to niedobrze. |
Napisał matti http://www.africatwin.com.pl/images/...s/viewpost.gif
1.Mutt 1 szt 2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. 20. raad 1szt |
PAX Pany PAX...
w związku z tym, że cała rzecz zaczyna wyglądać bardzo poważnie w sensie ilości szt i siana do przelania do mnie i ode mnie proponuję zgęścić ruchy. niewykluczone, że takie cuda jak u nas dzieją się jeszcze gdzieś w świecie /jakbym był hurtownikiem i miał siano to łyknąłbym sam do sezonu ze 30szt.../ żeby nie było rozczarowań proponuję nie czekać do środy. w poniedziałek mam otrzymać info z UK nt. osiągalności 20szt /bo tak zapytałem jak mi się jeszcze zdawało, że będzie to fest górka/ - info przyjdzie w czasie godzin roboczych. JEŚLI się okaże w korespondencji, że nie ma problemu z 20 i z 30 również nie będzie kłopotu to czekamy do środy jak było mówione i po kompocie. załatwiamy. JEŚLI natomiast okaże się, że są jakiekolwiek przesłanki, że może być problem z realizacją naszego zamówienia w smaku jaki najbardziej nam odpowiada składam zamówienie z marszu w PONIEDZIAŁEK w ciągu dnia. na dzień dzisiejszy mamy 29szt myślę, że to sporo i może się ktoś tam zdziwić. sam nie wiem jak na to patrzyć ale pamiętam jak kiedyś była taka akcja, że motadów nie było i że mieli dorabiać... chyba Podos o tem pisał. zakład jest duży ale nie jest to studnia bez dna. na naszą korzyść przemawia fakt, że jest off season i kasy nie robią za mocno. śledźcie wątek kole południa w poniedziałek. jak tylko się dowiem co i jak od razu napiszę. galimatjas |
to 30 szt :)
mi tez sztukę :) poproszę to lista wyglada tak 1.Mutt 1 szt 2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. 20. raad 1szt 21. pałeł 1szt |
Noto pojechaliście na maxa , też taki mam :D pięknie gada. Bez bez debekilera jak dla mnie za głośny ale mimo wszystko w siatce db powiększyłem o 1mm co drugi otwór co by lepszy wygar był na wyższych obrotach :p. Dobry zakup w tej cenie i taki ładny błyszczący niczym w czoperku :dizzy:.
|
to i ja sztuke zanabede
1.Mutt 1 szt 2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. 20. raad 1szt 21. pałeł 1szt 22. lukchol 1szt |
o i ja sztuke zanabede
1.Mutt 1 szt 2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. 20. raad 1szt 21. pałeł 1szt 22. lukchol 1szt 23. MarasTA 1szt. |
Cytat:
Zadalem pytanie Matjasowi czy nie byloby klopotu zeby w tej malej paczce jaka do niego przywedruje Pan Motad moze dorzucic DB killera, szkoda Randal ze nie pamietasz kto z Krk robil te zdjecia DBkillera, a moze jest on do sprzedania?:) |
Jak przyjdzie wydech to będę gadał z kolegami z Punks Garage (robią zderzaki itp do terenówek) powinni podołać, albo kogoś wskazać. Dam Ci znać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam ja również jestem chętny na owy tłumiczek. Co prawda do Trampka ale się dopasuje.
1.Mutt 1 szt 2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. 20. raad 1szt 21. pałeł 1szt 22. lukchol 1szt 23. MarasTA 1szt. 24. Krzyho0 1szt. |
Cytat:
lepiej osmiorniczką Kuba, taśmą juz probowalem:haha2: |
Witam
biore 1 sztuke :) 1.Mutt 1 szt 2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. 20. raad 1szt 21. pałeł 1szt 22. lukchol 1szt 23. MarasTA 1szt. 24. Krzyho0 1szt. 25. Stolek 1 szt Cytat:
Cytat:
|
Stolek, oczywiscie ze Matjas napisal, jak najbardziej napisal, ale ja zadalem pytanie o sam DB Killer poniewaz tlumik mam ale bzzzzzz:at::D, juz sobie wszystko za Matjasem wyjasnilem na priv
|
Taka wyprzedaż jest najwyrazniej co roku - wiec nie martwił bym się o ilość - jak nie mają na stanie to Wam dorobią. Cena dobra, jak ktoś nie boi sie dziergania.
Prosze pamiętać ze dbkiler jest wsadzany od frontu (wlotu spalin), wiec jego montaż/demontaż nie jest najprostszy za mozliwych. |
1.Mutt 1 szt
2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. 20. raad 1szt 21. pałeł 1szt 22. lukchol 1szt 23. MarasTA 1szt. 24. Krzyho0 1szt. 25. Stolek 1 szt 26.Cassini 1 szt. Ja też jestem chętny na 1 sztukę - pod węższe stelaże będzie jak znalazł. |
1.Mutt 1 szt
2.Juio 1 szt 3.Matjas 3szt 4.Bedi 4szt 5.Artur_ntv 4szt 6.rafalkefir 1szt 7.Kici 2szt 8.majki 1szt (narazie pewne na 50%, pon-wt się określę dokładnie ) 9.AnubisXRV 1szt 10. Pyntront 1 szt 11.Dzieju 1 szt 12. RAFWRO 1 szt. 13. JARU 1szt 14. jackmd 1 szt. 15. Fryzjer 1szt. 16. tropas 1szt 17. JarekAT 2 szt. 18.Transglobal 1 szt. 19. matti 1szt. 20. raad 1szt 21. pałeł 1szt 22. lukchol 1szt 23. MarasTA 1szt. 24. Krzyho0 1szt. 25. Stolek 1 szt 26.Cassini 1 szt. 27. Foxio 1 szt Jeśli będzie się dało to ja poproszę jeden komplecik dla mojej afki:) |
Dobra Panowie!
dzisiaj miałem dzień z głowy przez te kominy przez po...nych angoli. Dzisiaj rano cena okazała sie wyższa o 30% niż ta, którą Wam podałem. Widział ktoś takie cuda, żeby przy hurcie cena szła do góry?? Ja jeszcze nie. Koleś zasłaniał się tym, że na EBAY to była cena startowa 'tak tylko żeby zainteresować potencjalnych kupców'.... Dzisiaj niemal cały dzień się z ch..ami boksowałem, żeby jednak było to początkowe 59 funciaków jak na ebayu kilka dni temu a nie 80 *&#@^% jak dzisiaj! ŻEBY NIE BYŁO LIPY A MOJE DOBRE IMIĘ POZOSTAŁO TAKIE JAKIE JEST W TEJ CHWILI ZAMYKAM WĄTEK. zostało zamówionych 36 puszek - o szczegółach zamówienia /ile siana, dokąd, kiedy przesyłka itede/ powiem jak dostanę oficjalne potwierdzenie z UK. biorąc pod uwagę, że chyba ich pogięło = nie wiem co dostanę w kolejnym mailu bo musiałem im powiedzieć co myślę o takich zagraniach. dziadostwo i tyle. wiem ze śledzenia akcji wyprzedażnych scottoilera, że od 1.01.10 dowalili im z urzędu w UK VAT zamiast 17,5 na 22,5% - może to wpływa na podchodzenie do robienia normalnych interesów z typowo angielskim humorem. poniżej fragment korespondencji z dzisiaj. angielska ich mać: 'Hi Mathias, all can sales on ebay have now stopped,if you want 20 pieces the best price i can offer is £80 each.Each can will come in its own box with the baffle and the hanging strap,we will put as many of these as we can into our largest box as to keep the cost down for you. Ian' 'Hi mathias, im just checking to see if it is feasable for us to sell the cans at £59.I will come bck to you later on today. Ian' 'Hi Mathias,we can offer you them at £59 each,please note that this is for a can only,with baffle and strap,no link pipe. Ian' Powiem Wam szczerze, że gdyby chodziło tylko o mnie to po takim postawieniu sprawy wolałbym jednak pozostać przy oryginale i mieć ich w głębokim. Zamykam wątek bo trochę mam już dość. Załatwiamy sprawę i resztę będziemy dogrywać na własnym podwórku. :mad: Tak jak pisałem: CAŁE INFO PRZYJDZIE DO WAS NA PRIV jak tylko będę cokolwiek wiedział /transport, ubezpieczenie przesyłki = cena/ od razu powiadomię na forum. detale co do płatności z wiadomych względów każdy dostanie do swojej skrzyni. NIE WIEM CZY NAPISAŁEM WYSTARCZAJĄCO WYRAŹNIE: CENA OSTATECZNA = 59 FUNTÓW :) jak pomyślę o dywizjonie 303 ... buzjaki galimatjas p.s. no a koniec końców to i tak zajebiaszcza cena :hehehe: |
A to Herbaciarze jedni !
Jakby nie patrzeć miękko na klatę przyjmuje kolej rzeczy. Takie życie :) Matjas się jedynie dziś nawku#%@#$. Tak to gadać z ludźmi na poważnie. |
Randal posprzątaj pulpit:D
|
Cytat:
dziś wieczorrem podam cenę wraz ze wszystkimi dod. kosztami. zamówione i spakowane jest 36 tłumików. matjas |
dodatkowo
jak tylko przyjdą moje tłumiki rozbebeszam swoją ślicznotkę i wiozę całość do zaznajomionego zakładu. tam mają mi dorobić rury wydechowe. JEŚLI okaże się, że jakość i cena są OK dam Wam znać. pewnie w większości idzie to do RD07 to możnaby cos pomóżdżyć wspólnie z zainteresowanymi wrocławiakami i zrobić ruły grupowo. to tylko tak zajawkowo. nie obiecuję, że będę miał czas, żeby się tym zająć ale gdyby byli chętni to może kto wie. zdrowaś matjas |
Chętni na dorabiane rury dolotowej przez Matjasa::D
Juio - 1 szt. RD07 |
NO DOBRA BAMBUSY
zamówiłem 38 motadów :dizzy: do każdego z powyższej listy chętnych wysłałem priv /kto nie dostał niech podziękuje sobie sam, że źle wpisał swojego Nick'a i niech mi da znać, że nic nie dostał! - dlatego też na wszelki piszę tego posta/ majki nie dał znać i nie dostanie za karę komina. mam nadzieję, że opisałem wszystko ładnie i sprawnie nam cała kwestia pójdzie. gdyby coś nie było jasne piszcie na mojego maila office@motooiler.pl bo się tu śmietnik zrobi a forum coś się muli więc wolę swoją pocztę no i będę miał całe info w jednym miejscu. w razie niespodzianek moj tel: 669217137, mam w chacie dwumiesięcznego malucha więc po 19 nie dzwońcie proszę. podana kwota za całość 337PLN obejmuje tłumik motad venom, opaskę mocującą, db killer, pakowanie w styropianową wytłoczkę, karton dla każdego tłumika, karton zbiorczy po 10 /czyli 3 w sumie dla całej przesyłki/, transport UK -> Wrocław oraz po przepakowaniu transport do Waszych sadyb. WSZYSCY PŁACĄ TYLE SAMO dla porządku - jeśli ktoś odbierze osobiście we wro np Marp lub Stolek - dostanie ode mnie do łapki 25PLN bo nie wydam tego na poczcie na paczkę do danego delikwenta. Wystarczy akurat na żołądkową i colę ;) pozdrawiam matjas |
Cytat:
|
już poszło :)
|
Cytat:
przepraszam Majki, że tak ale - mam na głowie masę swojej roboty z Motooilerem, dwumiesięczne dziecko w domu i jeszcze teraz te Motady. Nie mam czasu a zwłaszcza głowy na domniemania. albo coś wiem na pewno albo nie zamawiam - postąpiłem według tego co wiedziałem a opierałem się na Twojej deklaracji co do kontaktu we fetorek najpóźniej. Spytam dzisiaj jeszcze kontrolnie czy nie wrzucą jeszcze jednego - zostało w zbiorczym opakowaniu miejsce na jedną sztukę właśnie. Zdrowaś Matjas |
Cytat:
Daj znaka jak coś będziesz wiedział, w sumie i tak nie ma tragedii, bo mam dostęp do Leona. Więc nic na siłę!;) |
MAJKI - leć po flaszkę i listę haseł jednorazowych.
NIE MA więcej miejsca w pudłach. nie ma mozliwości. nic nie ma. ;) matjas |
:Thumbs_Up::bow:
|
wpłacać kasę
nie czekać na ostatnią chwilę, bo gdzieś przytka przelew i weekend opóźnienia będzie matjas wieczorkiem machnij listę z wpłatami co by popędzić ociągających się ;), choć nie powinno być takich :) |
stan na dzisiaj wg księgowań o godz 17:
1.Mutt 1 NIE 2.Juio 1 TAK 3.Matjas 3 TAK 4.Bedi 4 TAK 5.Artur_ntv 4 NIE 6.rafalkefir 1 NIE 7.Kici 2 TAK 8.majki 1 TAK 9.AnubisXRV 1 TAK 10. Pyntront 1 TAK 11.Dzieju 1 NIE 12. RAFWRO 1 TAK 13. JARU 1 NIE 14. jackmd 1 NIE 15. Fryzjer 1 TAK 16. tropas 1 TAK 17. JarekAT 2 TAK 18.Transglobal 1 NIE 19. matti 1 TAK 20. raad 1 TAK 21. pałeł 1 TAK 22. lukchol 1 TAK 23. MarasTA 1 NIE 24. Krzyho0 1 NIE 25. Stolek 1 TAK 26.Cassini 1 NIE 27. Foxio 1 TAK wpłacywać Pany. wpłacywać. tym co już wpłacili dzięki za spręż. matjas |
Przelew ode mnie już poszedł. Wszystko zależy teraz od tego jak spręży się z księgowaniem pani na poczcie. Hej
|
jeśli się nie uda zebrać całości do piątku przelew do UK pójdzie w poniedziałek.
lajf. ot co. matjas |
witajcie
'przeleciałem' na szybko listę i wygląda na to, że wszyscy wpłacili już ;) ;) ;) pięknie! inną kwestią jest sprawa księgowania przelewów przez Pocztę. najdalej jutro powinny być na koncie jak mniemam. tak czy owak mamy piekny czas. dam znać oczywiście jak się kwestia toczy. matjas |
czekamy jeszcze na księgowanie poczty ale jest nadwyżka z przesyłek krajowych która nie wchodzi do puli za tłumiki i transport zagraniczny + dołożyłem parę zeta.
więc melduję, że dwie minuty poszła cala kasa do UK. teraz czekamy na sygnał z centrali. centrala nas ocali ;) zdrowaś matjas |
Kaska poszła.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |