![]() |
Patrząc na prognoze pogody na weekend to zapowiada się nie kiepski hardkor... bez gumiaków się nie obejdzie.
|
Cytat:
|
Mnie niestety nie bedzie. Brak sprzeta, chyba ze cos znajde na pojezdzawe. Milej zabawy.
|
spoko spoko Pany.. kto nie z cukru niech przybywa... hardkorem twardym nie mientkim trza być :) Zobaczymy jak sie pogoda wyklaruje w przeddzień, w razie co bedzie można piątkowe spotkanie przenieść w inne miejsca (około 6 km od Tykocina) gdzie jest wiata i grill. A w sobote deszcz nie deszcz ino jazda.
w razie jakby co nocleg w tykocińskim alumnacie kosztuje 50 zł. |
siejko-1 os+filcy-bede
|
Cytat:
|
A czy jest opcja dorzucenia sie do miejscowych specjalow? Kielbasa, slonina, ksiezycowka? Coby sklepowego badziewia nie spozywac, a gospodarskiej goscinnosci nie nadwyrezac?
|
Ktoś z trzodowników wyrusza z wszechwioski warszafka ??
|
jak nie urok to... pogrzeb
Od jesieni czekałem żeby WRESZCIE być i się zesrało... nie będę...:mur::mur::mur: |
mckrzysiek współczujemy.
będą kolejne okazje nie łam się |
Ja mam wielką chęć, ale wszystko się rozstrzygnie w ostatniej chwili. Jeśli w ogóle to będę wyruszał z Wawy po 17. Z kim się mogę skrzyknąć??
Złom |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mniej więcej o której w sobote rano wyjazd na dzidowanie?
|
No nie chciałbym opuścić żadnej edycji, jak by nie było już trochę "qultowego" rajdu... Niestety wybieramy się z Zazigim i innymi w Himalaje pod koniec maja i w związku z tym w ten weekend jest planowane trenowanie jednego z naszej wyprawy (początkujący) na moim Trampku. Chyba dla dobra wyprawy się jednak będę musiał poświęcić i użyczyć motóra a wtedy to chyba na hulajnodze mi przyjdzie już tylko do Was zawitać.
Zapraszam na www.motohimalaje.pl !!! POzdro, Złom |
... wiem, ze enduro nie penka i mientkie ani rozpuszczalne nie jest, ale chcialem zapytac w imieniu takiego jednego kolegi, co chcialby przyjechac:
duzo wody tam u Was najebalo? Bloto jest pokad? :Sarcastic: |
Mucha przywieź mi koszulkę, albo daj Rambo.
pozdr. |
Dalem juz SzymonowiBiiBiiIii, ktoren to na pewno bedzie.
|
Ponoć jest ciepło i słonecznie w okolicach Białegostoku a wecend ma być pogoda specjalna ,upalnie...:)
|
No z tą pogodą to jednak ostatnio trudno przewidzieć zatem co będzie to będzie.. wioskowe niech biorą filcy, miastowe gumiaki i niech przyjeżdżajo.
Wyjazd w sobotę o której ? zależy jak wstaniem... no trudno wyczuć.. ja np. przyzwyczajnony wstawać o 6 rano do dojenia, ale jak popijem to i do 10 można kimać. A właśnie przed sekundą widziałem pogodę w Panoramie i zapowiada się całkiem simpaticznie. |
Wszystkim przybywającym proponuje zaopatrzyć się w jakieś specyfiki przeciw komarom bo obrodziło to cholerstwo w rym roku i tnie niemiłosiernie.
|
Jak nie uda mi się dojechać w piątek to będę w sobotę o 10 w obozie. Poczeka brać na mnie i przed 10 nie wyjeżdża ;P
|
Cytat:
|
Cytat:
nie to żebym nie trafił ale doprezcyzuj w trosce o innych. kurna to już dziś...... |
He,he widziałem to wcześniej, na mój gust to w lewo...
do zobaczenia.. |
Ach jest rajd na otwarcie a będzie na zakończenie sezonu powtórka
|
bobo zadajesz retoryczne pytanie.
rajdy będą do końca świata czyli do 2012r. zbyszku mi też intuicja podpowiedziała żeby skręcać w lewo tam gdzie krzaki jakieś są tam są ludzie. jeszcze trzy lekcje i ........ |
Za mostkiem skręcić możemy tylko w lewo , bo w prawo drogi tam nie ma :)
|
Dziękujem wszystkiem które przyjechali, wódke pili i które w rajdzie Afryjkami i innemi statkami przez wioski i zagumieniami dzidowali. Heja.
|
Cytat:
:oldman: Dzida tszoda najeba :oldman: |
7 Załącznik(ów)
Super mega turbo wypas. Dzięki wielkie dla organizatorów i wszystkich trzodowników.
Jakby ktoś znalazł moją (nadgryzioną w piątek) kanapkę z Orlenu, to proszę o kontakt na priva |
Cibor dzięki wielkie za organizacje tej imprezy,było ful wypas:drif: Daj ...co by za rok doczekali.Całej reszcie tych bagiennych stworów dzięks za atmosferkę
|
Podziękowania dla Cibora i wszystkich, którzy się przyczynili do organizacji. Było jak zwykle zajebiście, wszak to Rajd Podlaski. Niestety Rambo ma w ryj za dezercję a Galka wielkie wyrazy uznania za wszystko. :)
Troche fotek: http://picasaweb.google.com/szymonoo...dlaskiMaj2010# |
Cibor dzięki że Ci się chciało kontynuować piękną tradycję :bow: Miło było zobaczyć znowu Wasze giemby. Do zobaczenia na jesiennym, może uda się już przejechać z resztą traskę na 2 kolach.
|
Wiadomo nie od dziś że Podlasie ocień priekrasnyje i dzidować w tak pięknych okolicznościach przyrody jest simpaticznie. A tak bilansując to twardzielem rajdu z pewnością jest Galka :bow: wielki szacun, pechowcem na pewno Siwy, ja wywinąłem najspektakularniejszą figurę a Wasil miał zajebistą czapkie i talent estradowy i generalnie wszyscy uczestnicy to bardzo sympatyczna trzoda...mam nadzieję do następnego dzidowania już niebawem.
|
5 Załącznik(ów)
dzięki wszystkim , wrażenia bezcenne (KOMARY były gratis) , widzę ze pogoda wam dopisała i humory w twierdzy też, no nie każdy miał tyle szczęścia , a dla Galki :bow: do następnego
|
Dzięki wielkie za rajd. Było zajebiście, no poza tym jednym małym incydentem :) Dzięki dla Darka i Szymka za pomoc w ściągnięciu sprzęta. Dzięki dla Roberta za podrzucenie do chaty i jeszcze raz ogromne dzięki dla Jędrusia za transport motóra.
pozdro do następnego rajdu, o ile moja komaryna wyzdrowieje. |
I ja się dołanczam do podziękowań:bow:!!! Panie Instruktorze impreza super, nawet udalo mi się na ranny udój krów załapać :) To był mój pierwszy Rajd ale mam nadzieje,ze nie ostatni !!!
|
a co się w końcu stało?
|
a łańcuch postanowił pęknąć i popsuł motura
|
skurkowaniec.... widziałem na fotkach że oliwę popuścił gdzies?
|
było zajebioza. dzieki Cibor i reszta.
szajba luz |
Panowie, strasznie przepraszam, że nie dałem rady ale sytuacja mnie przerosła ...
http://img245.imageshack.us/img245/1...c07324r.th.jpg http://img121.imageshack.us/img121/4...c07323m.th.jpg http://img155.imageshack.us/img155/725/dsc07325.th.jpg http://img31.imageshack.us/img31/8956/dsc07335o.th.jpg Pozdrawiam, Złom P.S. Na jesieni nawet jak śnieg z gradem będzie napitalał to i tak będę! |
10 Załącznik(ów)
Cibor Dzięki wielkie za piękną trasę i bardzo miłą atmosferę!
Afrikańczykam :), miło było was wszystkich poznać:) . Bardzo dziękuję za pomoć w trasie. Do zobaczenia na jesiennym rajdie:lc8: SzymonBBI Dzięki za foto :) http://picasaweb.google.com/GalkaNH/...SR0b3zzZ_KtAE# |
Mega klimat :), jak tylko warunki pozwola, jesienia jestem na calej trasie rajdu a nie tylko na pit stopach :).
|
żałuję, że nie byłem z wami ale chrzciłem swoją małą afrykankę w tym czasie :)
na szczęście kuzyni dowieźli kapkę podlaskiej księżycówki, więc myślami mogłem być na podlasiu :) a co z tym łańcuchem? sam mam jakiś chiński i już się boje :O pozdro dla ekipy z podlasia a i jeszcze prośba o zaznaczenie zdjęć na mapie w picasie |
Witajcie,:at:
i ja przyłączam się skromnie do podziękowań wszystkim na czele z organizatorem. Nie mogę doczekać się kolejnego razu. DZIDAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!:Thumbs_Up: |
''TDN'' w najczystrzej postaci,dzięki Cibor i wsie przybyłe
|
Cibor & ewrybady - dzięki wielke :bow:
zabawa w pytkę :D apetyt na następne:drif: Łoooo, oooo, oooo kak mnie ch...oooo:kumbaya: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |