![]() |
Standardowo zwijają kasę i jada na wakacje.
|
Ja bardzo uprzejmie poprosze sztuke, tylko prosze mnie nie straszyc podwyzkami, bo mi sie zle kojarzy, OK?!
Pieniadze poszly :) samul |
Heja, właśnie puściłem przelew, więc mam nadzieję że jeszcze udało mi się załapać na promocję:), dane do faktury i adres wysyłki podałem w tytule przelewu, pozdro!
|
No ja też dzisiaj zrobiłem przelew. Dane do wysyłki w tytule przelewu.
|
Witam i ja zamawiam jedną sztukę, przelew pójdzie wieczorem
|
Oki, jest 3 czerwiec. Chce nabyć kompresorek i zastanawiam sie czy ta podwyżka to jakiś żart czy mam czekac na inną cenę.
|
Cytat:
Przepraszam, nie czytalem wczesniej. Moge przelac tonight, bo nie chcialbym placic wiecej i...dlaczego ta przesylka taka droga? :) |
Kasa poszła jak było napisane na początku - jak trzeba będzie dopłacę
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Izi, ja mam na imię Michał ale mam nadzieję, że mój przelew wyhaczyłeś :)
pozdr, laska |
Dzięki za info, Izi
|
Przyjmujesz jeszcze zamówienia na ten kompresorek w starej mocno promocyjnej cenie czy już jest nowa promocja ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Takie samo pytanie chcę zadać, bo mnie by się taki kompresor przydał - np. dla spokojności ducha, albo że radia w garażu nie mam to se włączę, niech coś brzęczy :D . |
Tyż dopiero wyhaczyłem temat... Cemy przedłużenia promocji:bow:
|
Przedluzenie promocji bedzie nie fair w stosunku do tych którzy zostali namowieni i kupili wczesniej. To sie odbije na reputacji firmy. he he
Tak na to spojrzyj:) |
Nie fair w stosunku do tych, co zakupili wcześniej? chyba tylko w stosunku do "zawistników", a przecież my nie tacy:).
Firma może wzmocnić swój pozytywny przekaz, przedłuzając promocję, bo cieszy się ona dużym zainteresowaniem, bo przeliczywszy, uznała, że warto, bo wychodzi naprzeciw oczekiwaniom... tak na to spójrz:) pozdrawiam |
Cytat:
|
O żesz ja głupia c... Nie wpisałem pełnego adresu i pieniądze nie przeszły :( Trudno, pózniej kupie na wynos.
Tak na to luknę:) |
1.szt. Poproszę. Kaska poszła.
Pzdr. Ps. Jaka jest wydajnosć tego kompresorka ? Chodzi mi o ilość litrów/minute ? |
Prosze o info czy mozna jeszcze zamówić kompresorej i jeżeli tak to w jakiej cenie?
|
Zapytajcie sie koło sierpnia - bo z tego co wiem, firma jest gdzies w drodze do Kirgizji.
|
Pięknie. Kasa przelana a firma uciekła do Kirgistanu..... :)
|
smichy chichy a w Kirgizji powazne zamieszki etniczne....
|
tzn. że koledzy rozpętali??
|
Cytat:
To znaczy, że już wiadomo, gdzie tak naprawdę pojechał w tym roku Lewar :haha2: |
Hej, nadchodzi nieubłaganie połowa lipca. Kiedy mozna sie spodziewać ewentualnych dostaw?
|
taaa i cisza...
|
pisałem.... zajumali kasę i w nogi :D
|
Oni tero na wyjeździe przeca, więc nie wiem jak ze stanów prześlą te pompy :D
|
może oni tam w tych stanach zamówili te pompki i teraz kombinują jak je przytachać do polskości :D
|
ogolnie to zajebiscie, kasy poszly a wiedzieli ze se torby w stanach beda opalac... a ja zaraz mam wypadzik i myslalem ze sie taką pompeczką zabezpieczę.. oczywiscie od zlapania gumy
|
ja tez pesos puscilem i cekam.do czwartku mialo byc po starej cenie.ale ktorego?za 2tydzie wyjazd.hm hm
|
a czy ktoś wie, kiedy wrócą?
|
pados napisal ze kole sierpnia.ale daniel 87 BYL z pesos za kompresorki o tydz wczesniej o de mnie.hm hm
|
no to pozostaje czekać, kompresorki na wakacjach,
dzięki za info |
Koledzy! Źle to wszystko interpretujecie!
Co pompuje kompresor do kół? Powietrze tak? A gdzie jest najlepsze powietrze?? No właśnie. To pytanie zadali sobie Izi z Samborem. Po wielomiesięcznych poszukiwaniach, setkach godzin spędzonych w bibliotekach i na googlu - znaleźli odpowiedź!!! Niezwłocznie spakowali co mieli pod ręką i ruszyli w drogę po powietrze dla Waszych kompresorów! No ale jak to zwykle u nas. Zero wdzięczności. Nic tylko narzekacie... ;) |
Powietrze i tak będzie walić gumą jak się je spuści... Gdzie mój kompresor!!?? Gdybym wydaną na niego kasę zainwestował na giełdzie byłbym już pewnie milionerem;), a tak kasa zamrożona i co...?
|
w związku z faktem, że i ja straciłem okazję bycia milionerem, zamawiam do mojego kompresorka powietrze z zimowej Alaski.
|
Dobry pomysl!ja bede pompowal powietrze z alaski i zostane milionerem!
|
:D good idea
|
Coś wiadomo o realizacji zamówień ?
|
Też oczekuje na realizację, bo mi na urlopie płuca od dmuchania materaca wysiądą :eek:
|
kolesie zaangażowali się w partyzantkę Afgańską.... to im może trochę zająć :D
|
Połowa lipca za nami:)
|
tak w niedziele wyjazd i jak nie ma pompek tak nie ma :/
|
Izi nie żyje ... Wątek w podróżach :cold:
|
jorge mówisz powaznie?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24. |