![]() |
No to ja już wierzę, a Tobie Diverek gratuluję :D:Thumbs_Up:
|
Chcialem sie najpierw wladzy przypodobac:pMam nadzieje,ze to podnoszenie nie wejdzie ci w nawyk.A co do fotografowania,to w koncu kupilem odpowiednia ksiezke(D80 Nikon) i moze wreszcie naucze sie pstrykac porzadne fotki.Aaa... zupelnie bym zapomnial,ladny avatar:Sarcastic:
|
No nie wiem, dziś 2 wywrotki, próbowałam podnieść nasze maleństwo ale było ciężko, Diverek musiał mi pomóc.
Muszę popróbować. Uczepiliście się mojego avatara :D Cieszę się że Wam się on podoba :devil: |
Miało być o kursie na prawko, jest o cyckach. Znaczy, zima nareszcie odchodzi w niepamięć, a z nią durne wątki, ankiety itp, itd;)
Fotka fajna, ale co z tym kursem? PS:Myku, nie szarżuj, przecież masz piesieczka:D |
Cytat:
|
Ja piewszym go nie chwaląc się przyuważył :) tego avatara oczywista
Mały a cieszy :) Zacny jest zaiste. |
No właśnie, wy faceci tylko o cyckach i o piwie :lol8:
Mój wątek mniał być przede wszystkim o moich przeżyciach na Afryce i kursie :D |
Cytat:
Diverek, troszkę PRZESADZIŁEŚ :confused: za karę ma post na miesiąc. Ale troszkę mu wybaczę ze względu na dzisiejszy jego wypadek na hondzi. Chciał uratować kotka przed niechcącym zderzeniem z Afryczką. Efekt końcowy - wybity palec, zbita kostka u nogi, dziura na nowej kurtce. Oraz poooooooooooooooooorysowane gmoliki. Mój rys -rysik na gmolu to PIKUŚ , w porównaniu z jego. Więc chłop gada od rzeczy... Majaczy... Chyba ma jakiś wstrząs mózgu :mur: :D |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Zapomniałbym. Także fanka motocykli :) |
No no temat się rozwija :haha2:
|
Diverek,to ty sie tym kolo zajmij.Wiesz,fajny jestem,spytaj bajrasza:haha2:,mily i wolny.No i motocyklista cala geba,ostatnio nawet cyklista i mam w planach schudnac:D.Wiec do dziela:bow::D
|
Cytat:
|
No to jestesmy umowieni.Jak juz wszystko wypali masz u mnie skrzynke:beer:
|
Taa...było o kursie, a jest o Koperniku i "Obrotach ciał niebieskich":D
|
Noooo taaak - widzę, że admini nie pomyśleli o rubryce towarzyskiej - to chyba błąd? ;)
W końcu temat "Lejdis" zaszczytne m-ce zajmuje w głównym dziale "wszystko czym żyje Afrykaner" :D tuż po "innych tematach" ale przed "ankietami" :rolleyes::vis:! Nie daj się zwodzić tym "starym wygom' Barbarko - fajnie,że reakcje mają właściwe - testosteron w normie ;) Panowie - :brawo: Oj, żeby tak jeszcze w domu działało :) No to co tam ten instruktor Ci powiedział? |
Widzę,że Elutka jednak czujna jak zwykle. Dobrze kochana,że trzymasz rękę na pulsie, bo miałam wrażenie,że przeobrażamy się w portal randkowo-erotyczny. Faktycznie "ciepły" kącik do rozważenia?
|
Lena nie opowiadaj.Elutka trafnie zauwazyla,ze niektorzy FAJNI faceci ciagle jezdza sami.:)
|
Germańcu kochany, przypominam,że w tym dziale rządzą kobiety...i my tu mamy rację :D!Bawcie się w dziale technicznym, którym się tak szczycicie...zapewne nie jest tam tak intrygująco.;)
|
Baśka, stawiamy Ci piwo! Tylu facetów jeszcze tu nigdy nie zaglądało! Musisz nam strzelić podobne foty, będzie wesolutko ( ja poproszę jednakoż o mały retusz w kilku miejscach, ale to już ustalimy w cztery oczy)!;)
|
Cytat:
Dla forumowiczów duże rabaty :) Zwłaszcza dla facetów - temat AKT :D Oczywiście w wtedy zapraszam forumowiczki jako moje asystenki :p Miło mi że udało mi się więcej ludzi przyciągnąć do wypowiedzenia się na mój temat " jak to Brunecia daje sobie radę na motorze eLce :) i nie tylko na elce.... " :lol8: Mimo że co niektóre odpowiedzi mijają się z "celem"...:at: Ale mimo wszytsko jest miło i wesoło... A co to będzie jak się kiedyś spotkamy na żywo :) |
Przyjeżdżaj na zlot, "przewaletuję" Cię:D. Może nawet Myku wtedy da radę dojechać :D
|
A co ma byc?Bedzie fajnie!!:D
Na jaki zlot?Dziewczyny cos planujecie? |
Cytat:
|
No wlasnie do jakiego Borku?Nie lapie tego tematu.Moze to przez ten alkohol.Ale na wegierski zlot sie wybieram wiec jesli bedziecie juz po egzaminach i mialy czas to bierzcie mezow i w droge :at:
|
Już jestem "po"(egzaminie naturalnie:o), ale chętnie znów Cię zobaczymy i przenocujemy jak będziesz wracał z Węgier.
|
To lepiej wszystkie lejdiski pojawcie się na przełomie lipca i sierpnia u nas na Przystanku Woodstock. Baśka ma tu studio foto więc każda może się załapać na jakąś sesję zdjęciową. Ja oczywiście będę ustawiać oświetlenie :D:drif:
|
A ja bede stal obok,a noz bedziesz potrzebowal pomocy:D
A na Wegry i spowrotem jade z Germanii... |
Zapomnij kochany! Każda szanująca się kobieta uprawia "partyzantkę wyjazdową" w nieznajomym gronie,żeby sobie opinii nie szargać!:D Nawet blondynki to wiedzą...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ot, germański optymizm :(.
|
Witam serdecznie i powodzenia :)
|
Czas aby się znowu tu pojawić... :)
Następna godzina jazdy na kursie zaliczona... Diverek już chce iśc na egzamin, a ja jeszcze sobie troszkę poczekam, doszkole się bardziej :) Choć ostanio z Diverkiem zrobiliśmy sobie małą wycieczką ok 40-45 km :) On na Afri a ja na czymś mniejszym, ale mimo wszytsko było suuuper :) To ja na przedwczorajszej jeździe.... Prawie jak Afryka :D http://img405.imageshack.us/img405/8770/59280876.jpg a tu już Diverek :) :at: http://img687.imageshack.us/img687/2624/mg446801d.jpg http://img16.imageshack.us/img16/1269/mg446601.jpg http://img686.imageshack.us/img686/451/mg446901.jpg |
Cytat:
|
:)no to dawaj zobaczysz że zdasz:brawo:
|
Pewnie, że tak. Podchodź jak najszybciej bo sezon już w pełni :)
|
A dzie rękawiczki Pani kochana:cold::confused::vis::umowa:??
Czym bronimy twarzyczkę przed matulą ziemią? A rąsiami, rąsiami. Wielki Brat patrzy ;). Baby do garów! Najlepiej widlastych dwójek :p. |
Co do rękawiczek, to lepiej mi się jeździ bez, mam lepsze czucie.
Poza tym co może się stać na placu ? Dziś dopiero do mnie dotarły rękawiczki. Mam nadzieję że WIECZNY mi wybaczysz :D:bow::bow::bow::bow::bow::bow: Natępne zdjęcie już w RĘKAWICZKACH ;) |
Ale na tym zdjeciu jakos grubo wyszlas:D,zupelnie inaczej niz na avatarze:D:D.Co u kolezanki,to tak do diverka:o.Rekawiczki musza byc:umowa:
|
Bo mam pełno ochraniaczy w kombinezonie :haha2:
|
Tak pomyslalem,ale wolalem sie upewnic.ja mam podobnie:D
ps.Sorry ale musze poflirtowac.... |
kurde czerwony GN tez takim napylałem po placu do znudzenia
|
:hello: jest tu ktoś :)
Mnie tu już dawno nie było... Dziś Diverek wrócił z mini zlotu :) uchachany jak dziecko :lol8:, a ja takie dobre ciacho upiekłam...a mnie nie zabrał będzie kara :vis: Może schowam mu kluczyki od Hondzi ? :D A tak poważnie, prawdopodobnie mamy za 2 tygodnie egzamin :lc8: Choć nawet z Diverkiem nie mamy połowy godzin wyjeżdzonych :) Zdolne bestie jesteśmy i tyle :D Ale zobaczymy co to będzie w dniu egzaminu czy za 1 czy za 10 razem zdamy :at: |
Nie ma co sie przejmowac z gory. A polowa wyjezdzonych godzin to bardzo duzo ;-) Ja na egzamin poszedlem po dwoch godzinach z czego pierwsza to byly proby uruchomienia zdezelowanej WSK Zycie mnie nauczylo, ze szkoly jazdy ucza jak zdac, nie jak dobrze jezdzic. Na swoim sprzecie sie zawsze najlepsza szkole przechodzi.
|
No diverek nic tylko zazdrościć takiej "prywatnej własnośi zwana potocznie żoną" nic tylko życzyć żonie zdania egzaminu za pierwszym razem no czekać aż sie zlecimy:drif: znaczy się na zlocie się spotkamy:dizzy:
|
Cytat:
Ja jestem otwarty na spotkania. Na razie ze względu na niemanie prawka tylko w bliskiej okolicy. A później nieco dalej też mogę się wybrać. Z mojej strony 3 propozycje są otwarte. 1. MRU w nieco szerszym gronie. To jak widzę będzie na weekend zaraz po Bożym Ciele. 2. Ognisko na Jeziorze Wielkim (Gross wśród lokalesów) 3. Zwiedzanie Twierdzy Kostrzyn i okolicznych fortów (myślę że można zaprosić ludzi z Polski bo jest co zwiedzać. 4. Przystanek Woodstock. 5. I ostatnio przyszła mi do głowy jeszcze jedna propozycja. Los chciał że mam żonę fotografa i owa Brunetka, ma całkiem zacny sprzęt i czasami uda jej się jakaś fajna fota:D. Więc można by się wybrać w jakieś sympatyczne miejsce. I w tych okolicznościach przyrody można by sprawić jakąś zbiorową sesję fotograficzną. Widzę to oczywiście w jakimś terenie umożliwiającym pokazanie co nasze motory potrafią. Jakaś górka umożliwiajaca jakiś, choćby krótki, lot wskazana. |
fajno by w końcu ktoś zrobił zdjęcie jak pykam ...
|
jeden taki był w kłodzku i tez chciał mieć foto jak pyka chyba wiesz jak się skończyło:Sarcastic:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |