Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Pierwsze koty za płoty. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6546)

Wegrzyn 08.04.2010 21:42

No to ja już wierzę, a Tobie Diverek gratuluję :D:Thumbs_Up:

myku 08.04.2010 21:43

Chcialem sie najpierw wladzy przypodobac:pMam nadzieje,ze to podnoszenie nie wejdzie ci w nawyk.A co do fotografowania,to w koncu kupilem odpowiednia ksiezke(D80 Nikon) i moze wreszcie naucze sie pstrykac porzadne fotki.Aaa... zupelnie bym zapomnial,ladny avatar:Sarcastic:

Brunetka 08.04.2010 21:47

No nie wiem, dziś 2 wywrotki, próbowałam podnieść nasze maleństwo ale było ciężko, Diverek musiał mi pomóc.
Muszę popróbować.

Uczepiliście się mojego avatara :D
Cieszę się że Wam się on podoba :devil:

bajrasz 08.04.2010 22:12

Miało być o kursie na prawko, jest o cyckach. Znaczy, zima nareszcie odchodzi w niepamięć, a z nią durne wątki, ankiety itp, itd;)
Fotka fajna, ale co z tym kursem?

PS:Myku, nie szarżuj, przecież masz piesieczka:D

diverek 08.04.2010 22:16

Cytat:

Napisał Brunetka (Post 109436)
Mam nadzieję że kiedyś spotkamy się na żywo:)

oj chyba wstawie jakieś swoje zdjęcie żebyście uwieżyli wkońcu że to ja na tym avatarze.... ;)

http://img28.imageshack.us/img28/9486/a2e87e1a99.jpg

O widzę że sytuacja się rozwinęła. Wejście na to forum masz z przytupem. Ale z tym zabytkowym zdjęciem sprzed 75 lat przesadziłaś.:D Panowie, w chwili obecnej Brunetka jest po 2 ciążach, ma garba, na noc zostawia sztuczną szczękę w słoiku, nosi buty ortopedyczne, puszcza straszne ilości gazów i chrapie głośniej niż ja. :p

michoo 08.04.2010 22:16

Ja piewszym go nie chwaląc się przyuważył :) tego avatara oczywista

Mały a cieszy :)

Zacny jest zaiste.

Brunetka 08.04.2010 22:17

No właśnie, wy faceci tylko o cyckach i o piwie :lol8:

Mój wątek mniał być przede wszystkim o moich przeżyciach na Afryce i kursie :D

Brunetka 08.04.2010 22:22

Cytat:

Napisał diverek (Post 109453)
O widzę że sytuacja się rozwinęła. Wejście na to forum masz z przytupem. Ale z tym zabytkowym zdjęciem sprzed 75 lat przesadziłaś.:D Panowie, w chwili obecnej Brunetka jest po 2 ciążach, ma garba, na noc zostawia sztuczną szczękę w słoiku, nosi buty ortopedyczne, puszcza straszne ilości gazów i chrapie głośniej niż ja. :p

Diverek, troszkę PRZESADZIŁEŚ :confused:
za karę ma post na miesiąc.
Ale troszkę mu wybaczę ze względu na dzisiejszy jego wypadek na hondzi.
Chciał uratować kotka przed niechcącym zderzeniem z Afryczką.
Efekt końcowy - wybity palec, zbita kostka u nogi, dziura na nowej kurtce.
Oraz poooooooooooooooooorysowane gmoliki.
Mój rys -rysik na gmolu to PIKUŚ , w porównaniu z jego.
Więc chłop gada od rzeczy... Majaczy...
Chyba ma jakiś wstrząs mózgu :mur: :D

myku 08.04.2010 22:37

Cytat:

Napisał bajrasz (Post 109450)
Miało być o kursie na prawko, jest o cyckach. Znaczy, zima nareszcie odchodzi w niepamięć, a z nią durne wątki, ankiety itp, itd;)
Fotka fajna, ale co z tym kursem?

PS:Myku, nie szarżuj, przecież masz piesieczka:D

Bajrasz...co by ci tu odpisac.Pieseczek,jest i bedzie numero uno :p,ale nawet moja suczka potrzebuje paniusi,bo inaczej zdziczeja,jak ja,zreszta.A moze np zona diverka ma fajna kolezanke;).W zle rece nie pojdzie...kolezanka oczywiscie;).Aaa... mialo byc o kursie.

diverek 08.04.2010 22:46

Cytat:

Napisał myku (Post 109460)
Bajrasz...co by ci tu odpisac.Pieseczek,jest i bedzie numero uno :p,ale nawet moja suczka potrzebuje paniusi,bo inaczej zdziczeja,jak ja,zreszta.A moze np zona diverka ma fajna kolezanke;).W zle rece nie pojdzie...kolezanka oczywiscie;).Aaa... mialo byc o kursie.

Ech koleżankę rzeczywiście mamy jedna niezłą. To jedna z modelek Brunetki. No mówię chłopy, pierwsza liga. I całkiem do niedawna była wolna. Tzn z odzysku. Ale ostatnio jakiś koleś się koło niej pałęta niestety.

PS. Zapomniałbym. Także fanka motocykli :)

Wegrzyn 08.04.2010 22:49

No no temat się rozwija :haha2:

myku 08.04.2010 22:49

Diverek,to ty sie tym kolo zajmij.Wiesz,fajny jestem,spytaj bajrasza:haha2:,mily i wolny.No i motocyklista cala geba,ostatnio nawet cyklista i mam w planach schudnac:D.Wiec do dziela:bow::D

diverek 08.04.2010 22:51

Cytat:

Napisał myku (Post 109467)
Diverek,to ty sie tym kolo zajmij.Wiesz fajny,spytaj bajrasza:haha2:,mily i wolny.No i motocyklista cala geba,ostatnio nawet cyklista i mam w planach schudnac:D.Wiec do dziela:bow::D

Jak naprawimy internetową galerię Brunetki to Ci ją pokażę. Ale zapewniam. Jest niezła.

myku 08.04.2010 22:56

No to jestesmy umowieni.Jak juz wszystko wypali masz u mnie skrzynke:beer:

bajrasz 08.04.2010 23:36

Taa...było o kursie, a jest o Koperniku i "Obrotach ciał niebieskich":D

elutka 08.04.2010 23:38

Noooo taaak - widzę, że admini nie pomyśleli o rubryce towarzyskiej - to chyba błąd? ;)
W końcu temat "Lejdis" zaszczytne m-ce zajmuje w głównym dziale "wszystko czym żyje Afrykaner" :D tuż po "innych tematach" ale przed "ankietami" :rolleyes::vis:!
Nie daj się zwodzić tym "starym wygom' Barbarko - fajnie,że reakcje mają właściwe - testosteron w normie ;) Panowie - :brawo: Oj, żeby tak jeszcze w domu działało :)

No to co tam ten instruktor Ci powiedział?

lena 08.04.2010 23:40

Widzę,że Elutka jednak czujna jak zwykle. Dobrze kochana,że trzymasz rękę na pulsie, bo miałam wrażenie,że przeobrażamy się w portal randkowo-erotyczny. Faktycznie "ciepły" kącik do rozważenia?

myku 08.04.2010 23:46

Lena nie opowiadaj.Elutka trafnie zauwazyla,ze niektorzy FAJNI faceci ciagle jezdza sami.:)

lena 08.04.2010 23:53

Germańcu kochany, przypominam,że w tym dziale rządzą kobiety...i my tu mamy rację :D!Bawcie się w dziale technicznym, którym się tak szczycicie...zapewne nie jest tam tak intrygująco.;)

lena 08.04.2010 23:58

Baśka, stawiamy Ci piwo! Tylu facetów jeszcze tu nigdy nie zaglądało! Musisz nam strzelić podobne foty, będzie wesolutko ( ja poproszę jednakoż o mały retusz w kilku miejscach, ale to już ustalimy w cztery oczy)!;)

Brunetka 09.04.2010 00:07

Cytat:

Napisał lena (Post 109484)
Baśka, stawiamy Ci piwo! Tylu facetów jeszcze tu nigdy nie zaglądało! Musisz nam strzelić podobne foty, będzie wesolutko ( ja poproszę jednakoż o mały retusz w kilku miejscach, ale to już ustalimy w cztery oczy)!;)

Dla forumowiczów duże rabaty :)
Zwłaszcza dla facetów - temat AKT :D
Oczywiście w wtedy zapraszam forumowiczki jako moje asystenki :p

Miło mi że udało mi się więcej ludzi przyciągnąć do wypowiedzenia się na mój temat " jak to Brunecia daje sobie radę na motorze eLce :) i nie tylko na elce.... " :lol8:

Mimo że co niektóre odpowiedzi mijają się z "celem"...:at:

Ale mimo wszytsko jest miło i wesoło...
A co to będzie jak się kiedyś spotkamy na żywo :)

lena 09.04.2010 00:12

Przyjeżdżaj na zlot, "przewaletuję" Cię:D. Może nawet Myku wtedy da radę dojechać :D

myku 09.04.2010 00:12

A co ma byc?Bedzie fajnie!!:D
Na jaki zlot?Dziewczyny cos planujecie?

lena 09.04.2010 00:15

Cytat:

Napisał myku (Post 109492)
A co ma byc?Bedzie fajnie!!:D
Na jaki zlot?Dziewczyny cos planujecie?

Na otwarcie do Borku, nie pij już:dizzy:

myku 09.04.2010 00:21

No wlasnie do jakiego Borku?Nie lapie tego tematu.Moze to przez ten alkohol.Ale na wegierski zlot sie wybieram wiec jesli bedziecie juz po egzaminach i mialy czas to bierzcie mezow i w droge :at:

lena 09.04.2010 00:24

Już jestem "po"(egzaminie naturalnie:o), ale chętnie znów Cię zobaczymy i przenocujemy jak będziesz wracał z Węgier.

diverek 09.04.2010 00:27

To lepiej wszystkie lejdiski pojawcie się na przełomie lipca i sierpnia u nas na Przystanku Woodstock. Baśka ma tu studio foto więc każda może się załapać na jakąś sesję zdjęciową. Ja oczywiście będę ustawiać oświetlenie :D:drif:

myku 09.04.2010 00:29

A ja bede stal obok,a noz bedziesz potrzebowal pomocy:D
A na Wegry i spowrotem jade z Germanii...

lena 09.04.2010 00:30

Zapomnij kochany! Każda szanująca się kobieta uprawia "partyzantkę wyjazdową" w nieznajomym gronie,żeby sobie opinii nie szargać!:D Nawet blondynki to wiedzą...

lena 09.04.2010 00:33

Cytat:

Napisał myku (Post 109501)
A na Wegry i spowrotem jade z Germanii...

To,że na Węgry z Niemiec jest zrozumiałe, ale w drugą stronę...? Zawsze możesz trasę zmienić, przecież jesteś motocyklistą z zamiłowania! Szurniesz się przez Słowację, to bliziutko do nas, przez Barwinek.

myku 09.04.2010 00:45

Cytat:

Napisał lena (Post 109506)
To,że na Węgry z Niemiec jest zrozumiałe, ale w drugą stronę...? Zawsze możesz trasę zmienić, przecież jesteś motocyklistą z zamiłowania! Szurniesz się przez Słowację, to bliziutko do nas, przez Barwinek.

Barwinek??Szukalem na googlu ale nie znalazlem:haha2:.Zobacze jak z czasem bedzie,ale raczej sie nie wyrobie:(

lena 09.04.2010 01:41

Ot, germański optymizm :(.

Ciapek 09.04.2010 09:40

Witam serdecznie i powodzenia :)

Brunetka 21.04.2010 11:53

Czas aby się znowu tu pojawić... :)
Następna godzina jazdy na kursie zaliczona...
Diverek już chce iśc na egzamin, a ja jeszcze sobie troszkę poczekam, doszkole się bardziej :)

Choć ostanio z Diverkiem zrobiliśmy sobie małą wycieczką ok 40-45 km :)
On na Afri a ja na czymś mniejszym, ale mimo wszytsko było suuuper :)

To ja na przedwczorajszej jeździe....
Prawie jak Afryka :D

http://img405.imageshack.us/img405/8770/59280876.jpg

a tu już Diverek :) :at:

http://img687.imageshack.us/img687/2624/mg446801d.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/1269/mg446601.jpg

http://img686.imageshack.us/img686/451/mg446901.jpg

diverek 21.04.2010 12:29

Cytat:

Napisał Brunetka (Post 111297)
Diverek już chce iśc na egzamin, a ja jeszcze sobie troszkę poczekam, doszkole się bardziej :)

Małe sprostowanie. Nie ja chcę ale herr instruktor stwierdził że już spokojnie mogę przystąpić do egzaminu. Tak więc bedzie jeszcze jedna lekcja na miejscu. Potem 1 - 2 lekcje na trasie egzaminacyjnej, egzamin wewnętrzny i chyba rzeczywiście podejdę do egzaminu nieco wcześniej niż zakładałem.

specnaz 21.04.2010 22:36

:)no to dawaj zobaczysz że zdasz:brawo:

Wegrzyn 21.04.2010 22:53

Pewnie, że tak. Podchodź jak najszybciej bo sezon już w pełni :)

wieczny 21.04.2010 23:11

A dzie rękawiczki Pani kochana:cold::confused::vis::umowa:??

Czym bronimy twarzyczkę przed matulą ziemią? A rąsiami, rąsiami.

Wielki Brat patrzy ;). Baby do garów! Najlepiej widlastych dwójek :p.

Brunetka 21.04.2010 23:41

Co do rękawiczek, to lepiej mi się jeździ bez, mam lepsze czucie.
Poza tym co może się stać na placu ?
Dziś dopiero do mnie dotarły rękawiczki.

Mam nadzieję że WIECZNY mi wybaczysz :D:bow::bow::bow::bow::bow::bow:

Natępne zdjęcie już w RĘKAWICZKACH ;)

myku 22.04.2010 00:11

Ale na tym zdjeciu jakos grubo wyszlas:D,zupelnie inaczej niz na avatarze:D:D.Co u kolezanki,to tak do diverka:o.Rekawiczki musza byc:umowa:

Brunetka 22.04.2010 00:16

Bo mam pełno ochraniaczy w kombinezonie :haha2:

myku 22.04.2010 00:18

Tak pomyslalem,ale wolalem sie upewnic.ja mam podobnie:D
ps.Sorry ale musze poflirtowac....

pałeł 22.04.2010 23:02

kurde czerwony GN tez takim napylałem po placu do znudzenia

Brunetka 09.05.2010 23:46

:hello: jest tu ktoś :)

Mnie tu już dawno nie było...
Dziś Diverek wrócił z mini zlotu :) uchachany jak dziecko :lol8:, a ja takie dobre ciacho upiekłam...a mnie nie zabrał będzie kara :vis:
Może schowam mu kluczyki od Hondzi ? :D

A tak poważnie, prawdopodobnie mamy za 2 tygodnie egzamin :lc8:
Choć nawet z Diverkiem nie mamy połowy godzin wyjeżdzonych :)
Zdolne bestie jesteśmy i tyle :D

Ale zobaczymy co to będzie w dniu egzaminu czy za 1 czy za 10 razem zdamy :at:

Wegrzyn 10.05.2010 16:17

Nie ma co sie przejmowac z gory. A polowa wyjezdzonych godzin to bardzo duzo ;-) Ja na egzamin poszedlem po dwoch godzinach z czego pierwsza to byly proby uruchomienia zdezelowanej WSK Zycie mnie nauczylo, ze szkoly jazdy ucza jak zdac, nie jak dobrze jezdzic. Na swoim sprzecie sie zawsze najlepsza szkole przechodzi.

yuris76 10.05.2010 19:20

No diverek nic tylko zazdrościć takiej "prywatnej własnośi zwana potocznie żoną" nic tylko życzyć żonie zdania egzaminu za pierwszym razem no czekać aż sie zlecimy:drif: znaczy się na zlocie się spotkamy:dizzy:

diverek 10.05.2010 20:05

Cytat:

Napisał yuris76 (Post 114152)
No diverek nic tylko zazdrościć takiej "prywatnej własnośi zwana potocznie żoną" nic tylko życzyć żonie zdania egzaminu za pierwszym razem no czekać aż sie zlecimy:drif: znaczy się na zlocie się spotkamy:dizzy:

A jesteś pewien że Cię żona puści? :p Z tego co słyszałem może być z tym różnie:D
Ja jestem otwarty na spotkania. Na razie ze względu na niemanie prawka tylko w bliskiej okolicy. A później nieco dalej też mogę się wybrać. Z mojej strony 3 propozycje są otwarte.
1. MRU w nieco szerszym gronie. To jak widzę będzie na weekend zaraz po Bożym Ciele.
2. Ognisko na Jeziorze Wielkim (Gross wśród lokalesów)
3. Zwiedzanie Twierdzy Kostrzyn i okolicznych fortów (myślę że można zaprosić ludzi z Polski bo jest co zwiedzać.
4. Przystanek Woodstock.
5. I ostatnio przyszła mi do głowy jeszcze jedna propozycja. Los chciał że mam żonę fotografa i owa Brunetka, ma całkiem zacny sprzęt i czasami uda jej się jakaś fajna fota:D. Więc można by się wybrać w jakieś sympatyczne miejsce. I w tych okolicznościach przyrody można by sprawić jakąś zbiorową sesję fotograficzną. Widzę to oczywiście w jakimś terenie umożliwiającym pokazanie co nasze motory potrafią. Jakaś górka umożliwiajaca jakiś, choćby krótki, lot wskazana.

puntek 10.05.2010 21:35

fajno by w końcu ktoś zrobił zdjęcie jak pykam ...

pałeł 10.05.2010 22:12

jeden taki był w kłodzku i tez chciał mieć foto jak pyka chyba wiesz jak się skończyło:Sarcastic:

diverek 10.05.2010 23:35

Cytat:

Napisał puntek (Post 114188)
fajno by w końcu ktoś zrobił zdjęcie jak pykam ...

Pisząc o tej sesji zdjęciowej myślałem raczej o bliższej okolicy. Ale w sumie w XXI wieku wszędzie jest blisko. Kwestia tylko zsynchronizowania się czasowo.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36.