![]() |
Do Donki i ekipy różowych Lejdisowych kibicek: oj doping pod wszystkimi postaciami się przyda, bo nastawiając się na endurowy weekend, w treningach rolkowych się zapuściłam, wiec ku mecie będą niosły mnie wasze dopingujące okrzyki :)
dam znaka gdzie macie zająć pozycję, abyście przy tej rangi imprezie, nie umknęły uwadze światowych telewizji i mediów wszelakich :) Wielka podziekówka dla Wszystkich za wsparcie, spadam jeszcze popedłować, bo jutro ostatni dzień budowania kondycji!!! ściskammm Was kochane Lejdiskiii Megi+8kółek :) p.s. Ucek, prawie zgadłaś, że mój Klonik nawiedziłby endurowe szkolenie ;) |
Nic innego nam nie zostaje jak ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i zbierać siły, czekając na lejdisowe szkolenie :at: Ucuś, czekamy :bow:
A w między czasie oczywiście całe nasze siły i power przenaczamy na kibicowanie naszej Megi :Thumbs_Up: |
Właśnie, właśnie myślę, że 3M stawi się w komplecie!!!!
Wiem, że nawet kibice z innych regionów się wybierają :D No i oczywiście pizzz proszę o założenie lejdisowych koszulek dopingowych;) Megi chyba nie może - a szkodaaa z pewnością konkurencja padłaby trupem:haha2:a wtedy miejsce na pudle gwarantowane! Megi już trzymam kciuki! Buzery napompuję, trąbkę zabieram ;) i już się cieszę na kolejne emocje w twoim towarzystwie :D !!! Dziewczyno jesteś przeenergetyczna: nadmorskie offy, regaty, piweczka, babskie kawki, latające psy a teraz rolkujący maratończycy eh z Toba nudzić się nie można!!! Czad!!! :rules: |
MEGI! Ty wariatko:bow:, trzymam kciuki za kosmiczną prędkość Twoich ośmiu kółek:Thumbs_Up:. Szkoda, że nie możesz wystartować w "naszej" koszulce, konukrencja padłaby z wrażenia już na starcie:lol8::lol8::lol8:.
Buziaki |
Dziękuje Wszystkim za silne wsparcie, 3manie kciuków, wiarę w moje 8kółek!!!!
UDAŁO się!!! test powierzchni asfaltowych zaliczony!!!! przejechane!!!! było ciężko, ale dałam radę!!! Jak mogłabym nie dać, skoro miałam takie powitanie na mecie!!! moj Klub Kibica , w składzie: Ally, Elutka, Dona, Kiub, Amber ( pędził na rowerze), wysypał się z pędzącego tramwaju prosto na metę rozwinęli transparenty MEGI GO!!! uruchomili sprzęt grający, do tego w pięknych koszulkach !!!!pełen odjazd:at: jak na imprezę światowej rangi przystało PRASA nie pozostała obojętna na tak różowe zjawisko!!!! :)))) http://picasaweb.google.pl/windsurfe...32428444991874Lejdisy jesteście najukochańsze na świecie!!! WIELKIE PODZIĘKI jeszcze raz!!!:bow: namiastka tych pozytywnych wrażeń na fotkach http://http://picasaweb.google.pl/wi...32428444991874http://picasaweb.google.pl/windsurferka/IIMaratonSierpniowy2010#5510532133470483042 http://picasaweb.google.pl/windsurfe...32428444991874 http://picasaweb.google.pl/windsurfe...32257947233906 p.s jak na rasową Lejdiske przystało moja liczba brzmi 69 :) http://http://picasaweb.google.pl/wi...32428444991874 |
Jeszcze raz gratulacje!
Megi rzeczywiście dała radę, jechała jak przeciąg, żadnym środkiem transportu nie mogliśmy jej dogonić. W tramwaju pościgowym starsze panie jak zobaczyły koszulki dziewczyn to ze zdziwieniem i lekkim zażenowaniem spytały się jakie to zawody się odbywają :hehehe: GO MEGI GO! |
Oj cisnęła nasza MEgi, że nawet kibiców nie słyszała :p
Szacun wielki :bow: i mega gratulacje!!! |
3 Załącznik(ów)
Megi dałaś czadu :Thumbs_Up::brawo:,
nawet nie wiesz ile dostarczyłaś mi radości! (gdyby nie Ty, pewnie nigdy bym się nie dowiedziała, że uwielbiam ścigać tramwajem moje śmigające na rolkach koleżanki :D) Jesteś debeściara ! I Gruby też jest debeściak ;)! I jak byś nie wiedziała to: Twój Klub Kibica trenował doping w przededniu - tak ostro, że nie wszyscy mogli dotrzeć ;) Ci co dotarli zarazili entuzjazmem wracających z meczu piłkarskich kibiców tak więc silny męski skład darł się "Megi GO GO GO"! uważaj bo niektórzy postanowili zapamietać twój rzekomy nr tel Megi 60 60 60 :haha2: jesteśmy dumne z Twojego wyniku - to naprawdę zacny numerek!:devil: :rules: |
Gratulacje Megi!:brawo: :)
Taka ekipa dopingująca, to skarb :D |
Megi, GRATY!!! :bow: musimy to oblać na najbliższym Lejdisowo-FEMdurowym kongresie naukowym (a może kursokonferencji???:hehehe:)
69 to wybitnie lejdisowy numerek :D a zaraz po nim 666 :rules: i ZŁOOOOOOOO!!!!!! |
8kółkowy wyścig to już historia, choć bardzo miło przez mnie wspominana :):) :)
Sezon ku końcowi sie chyli, a tu dzieje się dzieje!!!!! Wdepnijcie na ten link http://www.motocaina.pl/Bedzie_Pucha...06,4625,1.html i chyba 3ba będzie zrobić jakąś wizytację LEJDISOWĄ |
....Lejdiski kochane, sorry ale ja nie mogę wystartować, nie dostanę zgody od rodziców:hehehe::hehehe::hehehe:
|
nie martw się Roomyan :) za to ja już tylko w weteranach ewentualnie mogę :o - ischias, lumbago, uwiąd, podagra, skleroza, stymulator, defibrylator, respirator, sztuczna nerka, szczęka, oko.. i nie przepadam za MX, bo mi się zaraz przypomina, ze nie mam już 13 lat :hehehe::hehehe::hehehe:
enduro - o to co innego!!! :D szlachetne, kontemplacyjne, filozoficzne w swojej istocie, pokorne wobec mocy natury, oparte na doświadczeniu (a więc promujace siwy włos dzidowy), jednoczące, otwierające, zbliżające (w przenośni i dosłownie), krajoznawcze, pomysłogenne, endorfinorodne przyjaźnio- i krzepotwórcze.. :D:D:D a jakie różowe! :lol8: ps. a tak serio, to będę w tym czasie robić rumuńskie ZŁOOOOOOOO!.. w przemiłym, damskim, endurowym (ma się rozumieć! :D) towarzystwie |
my tu gadu gadu, a weekend nasza Najlepsza na świecie reprezentacja Lejdisowa staje na starcie Złombola 2010 !!!!!!!!!!!
http://zlombol.pl/ Elutka jak zawsze chwali wszystkich dookoła, a o sobie to zapomina!!!! tak tak nasza mentorka Elutka matka LEJDIS działu i nasz najlepszy domintorkowy doktor sir Kiub wystartuja w szalonym wyścigu Złombol 2010, pocisną ku mecie kartonowym czterokołowcem http://zlombol.pl/node/224 odzew ich:; Zimmer Frei!!!! Kto żyw i będzie w okolicy, niech przybędzie w najbliższa sobotę 4.09 na start wyścigu w Katowicach!!!!!!! szczegóły http://zlombol.pl/node/295 SILESIA CITY CENTER (Parking koło Saturna) ul. Chorzowska 107 40-101 Katowice Dojazd: http://www.silesiacitycenter.com.pl/dojazd.html Kiedy? Sobota 04.09.2010 Start imprezy o godzinie 10.00 , planowny wyjazd w okolicach godziny 11.30. Lejdisy przybywajcie kibicować!!!!!!!! |
ELUTKA Megi zaczęła to i ja pozwolę sobie o naszej przekochanej, pozytywnie zakręconej siostrze pełnej wdzięku seksapilu spokoju :lobby: szaleństwa ... lejdisce o serduchu większym niż żyrafie .... TAKI z tej Elutki człek, który można pomyśleć na czole ma wypisane "jak mogę to pomogę" i teraz dziewcze nasze jedzie do Stambułu by dzieciaczkom z domów dziecka frajdę zrobić!!!! :hello: ELA kciukasy tak mocno ściskam byście dali radę a i oddaje na czas rajdu, to co najcenniejsze u mnie w domu się znalazło hihi ;) ( i nie jest to Dodo ) Kiub spakowany, mała torba ubrań i cały bagażnik kluczy, kluczyków, śrubek linek, kabli dętek łatek szmatek i takich tam gratów garażowych ... Ja nie wiem czy on nie chce jakiegoś nowego Trabiego zbudować, słyszałam jego ostatnią rozmowę z Majkim, który podpowiadał co zabrać i przyznam że brzmiało to jak lista... wszystkiego !!! Tak czy siak dr Kiub zabrał już swoje zabawki i pojechał w stronę Wawy ... ja go pożegnałam jak na prawdziwą lejdiskę przystało :) - dostał flaszki na drogę i ogórki na zagryzkę. Sobotnie machanie różowymi chustkami zapowiada się ciekawie, myślę że Lejdiski z południa zrobią show i nakierują hihi :pmedia na Elutkowóz!!!! :rules:Karton Power Guten Morgen CZADUUUUUUUUUUU!!!!!!:rules: |
Dona, w najlepsze ręce swój "skarb" oddajesz, już Ela o Niego zadba :).
Suuuper impreza i idea! Trzymam kciuki za ten team!!! Elutka, Kiub - wierzę,że powalczycie.Powodzenia! |
1 Załącznik(ów)
Oj tam, oj tam .... zawstydziłam się :o
Jesteście kochane :Sun: trzymajcie kciuki please :bow: I bardzo proszę, pod moją nieobecność, szykujcie kiecki na zakończenie sezonu w Białej! - Musimy dać czadu full Lejdis integracja i różowy prestige :)! Liczę, że spotkamy się tam w licznym gronie i błagam wesprzyjcie swoją pomysłowością, co niezwykłego możemy na to spotkanie przygotować :dizzy:? Po powrocie zakładam gorący temat w tej sprawie:umowa:. Na razie żegnam się z Wami czule, postaram się odzywać z trasy i mam nadzieję, że będziecie dostatecznie niegrzeczne dziewczynki :devil: :rules::rules::at::rules::oldman: p.s Donaaaa to już wiem dlaczego do tej pory Kiub jeszcze nie dojechał - usprawiedliwony;) ostatnie foto z dzisiejszej odprawy paaaaaaaaaaaaa :**** |
Elutka! Kiub! Trzymam kciuki z całej siły! :D:Thumbs_Up::rules:
|
Elcia, ależ ten Wasz pojazd śliczniutki!Już niecierpliwie oczekuję relacji.:)
|
NAsiii na 5tej focie!!!!
http://www.radiozet.pl/Wiadomosci/Po...uszyly-do-Azji |
haloo Lejdisy!!!!!!!!!!!!!!!:hello:
Która z szanownych Dam wybiera na ZAMKNIĘCIE SEZONU AT - Biała 2010 http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7167 okazja, żeby się spotkać, bo każdy w zasadzie ma tak samo daleko, bo to w środku polandii... okazja by poznać się na żiwo:zdrufko:, popodziwiać, obłocić nowych, starych Ryśków, Dominków i innych rumaków pogromczyń błotka i bezdroży:lc8: p.s. 3ba formę hodować, przed październikowym zjazdem Lejdisowym!!!!, a najefektywniej ćwiczyć w grupieee!!! no to KTO jedzie?!!! |
Cytat:
Ja pojechałabym chętnie, ale na razie brak mi wystarczających umiejętności:mur:. Dopiero zaczynam swoją przygodę z moto...ale, ale żeby WAS miłe koleżanki poznać mogłabym pojechać puszką i przy okazji zabrać te wszystkie Lejdiski, które są w podobnej sytuacji jak ja. Zatem jeśli, któraś chciałaby a nie ma jak dojechać zapraszam, jestem otwarta na propozycje:), tylko czas ucieka. |
Cytat:
ja możliwe, że wybiorę się ale jak koleżanka powyżej, dopiero co właśnie prawko odebrałam i brak odpowiedniego motoru na teren (teraz Cebylka). Jeśli jakaś asfaltówka lub równa szutrówka to ja chętnie. Też bym chętnie pożyczyła motorek u którejs z Lejdis, taki singiel terenowy, żeby zrozumieć z czym się to je i czy w ogóle podoba sie :) A więc chetnie Was poznam :) i miejmy nadzieje, że wyjazd dojdzie do skutku :) |
Do Białej pod sam ośrodek jest asfalt / beton. Może nie jest najrówniejszy, ale każdym moto da się dojechać. W czasie imprezy nie ma konieczności jazdy offowej (oczywiście możliwość jest bo tereny do tego bardzo przyjemne dookoła i organizatorzy o właściwy dla buszujących w błocie klimat zadbali dodatkowo :haha2: ), można okolicę asfaltami pozwiedzać. A nie ma to jak na własnych dwóch kołach dojechać. Więc nie martw się czy dasz radę bo dasz na 100%.
Pozdrawiam PS. Ja z racji bycia kwiatkiem ;-)))) w grupie organizacyjnej będę Was wszystkie witać ;-) na miejscu. |
Ja będę na pewno. Jeszcze nie wiem co prawda czym, ale specjalnie z rumuńskiej eskapady endurowej wcześniej wracam żeby "się stawić" w Białej. Przyjeżdżajcie Dziewczyny wszystko jedno czym, a w ostateczności nawet czterma kółkami, jak nie macie inaczej. Najważniejsze żeby się w końcu poznać lub lepiej poznać :) z tymi, co już była okazja uścisnać dłoń gdzieś na szlaku. Pogadamy co można w przyszłości, gdzie, na czym i jak.
Elutka i Maćka też na pewno będą. No i Pakita widziałam, żesię wybiera. Także trochę nas tam będzie. Mam nadzieję, że do zobaczenia. I przy okazji witam wszystkie Lejdiski, których do tej pory jakoś nie miałam okazji przywitać. |
Hej dziewczyny.
Jest duza szansa ze i ja sie zjawie. Jeszcze nie wiem czy z motorkiem, bo ostatnio cos szwankuje, ale sprawa jest rozwojowa. Pozdrawiam, i mam nadzieje do zobaczenia w Białej! PS. czy jakies specjalne stroje sa wymagane/planowane/przewidziane? |
Hej Lejdiski,
I ja się melduję i potwierdzam, że będę moją Cebulką. :at: Z wielką radością spotkam się i poznam osobiście szanowne grono Lejdisek! :) Do zobaczenia :D |
Bry Dziewczynkom!!!
Ja również zawitam na Zakończenie, co prawda nie swoim motorkiem tylko jako plecaczek, ale bede. Więc do zobaczonka :D |
Będę. Do miłego:).
|
Cześć,
ja będę na pewno.Jadę swoim Trampkiem.Szaleć bardzo off-roadowo jeszcze nie będę bo na szutrach od niedawna się poruszam( do tej pory głównie asfalt). Miło będzie się poznać i wymienić doświadczeniem. Do zobaczenia w Białej :kumbaya: |
Cytat:
daleko... fakt, ale coś wymyślimy :Thumbs_Up: to kiedy jakiś off nad morze, co by formę poćwiczyć :at: |
Heja Dziewczyny, i ja bede na bank, choc przyjade na hansowej krowce jako pasazerka.
Do zobaczyska Pozdrawiam Cleo |
Cześć Lejdisy kochane - fajnie, że sie wkrótce spotkamy ! Szkoda że moje podróże nie pozwoliły mi przygotować odpowiedniego scenariusza na sianie różowego prestiżu w Białej. Może Wy macie jakieś pomysły?
Na razie jako Mama Muminków potrzebuje Was policzyć: 1.Lena 2.Maćka 3.Ally 4.Ashanti 5.Azja, 6.Pakita 7.BABA 8.Ola 9.Roomyanek 10.Megi 11.Beata 12.Dona? 13.Cleo 14.Zulejka 15.Ivi 16.Kaś 17.creativka ? 18. Karolcia 19. JOLA 20. Elutka Nooo mniam :drif: ! ale progres :) 4 lata temu na rozpoczęciu w Białej byłam jedyną kobitką, która na moto przyjechała ... Oczywiście zaprzyjaźnionych babeczek będzie dużo więcej z tym, że nie wszystkie plecaczki udzielają się w Lejdis. Zatem Megi jeśli plan na koszulki wypali to robimy min 30szt! |
Cytat:
Jadę z głową pełną pomysłów i pozytywnym nastawieniem !!! Na privwysyłam kilka tych bardziej szalonych :lobby: |
hej Dziewczyny,
a mogę mojej zafundowac jakiś różowy zestawik liejsiowy czy one zarezerwowane tylko dla jeżdzców? |
Znów nie dane mi się z Wami spotkać. Nie będzie mnie na tej tak cudownie zapowiadającej się imprezce. Może kiedyś w końcu mi się uda :mur: Pozdrowienia
|
Cytat:
|
Cytat:
Kobitki Kochane, bawcie się tak, jak zwykle, a nie zostanie kamień na kamieniu w całej Białej :dizzy::D:at: a wszyscy padną porażeni przerażajacą siłą Różowej Mocy :hehehe: Będę Wam przez cały weekend przesyłać tony pozytywnych, uśmiechniętych, wypasionych, przypakowanych i pełnych Mocy po ponad 2tyg endurowym treningu, FEMdurowo-lejdisowych fliudów - dajcie też czadu w terenie! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Ze tak nieśmiało zapytam, bo ja samodzielna offowa dziewuch to jeszcze nie jestem, ale praktykę jako plecaczek to ja mam, Ba i świetnie sobie radze na bezdrożach rumuńskich, wiec :
jesli istnieje możliwość zamówienia koszulki lejdisowej to ja bardzo chetnie poproszę 2szt. Bez względu na koszta ;) Pozdrawiam Cleo |
Czy dobrze zrozumialam ze dla piekniejszej czesci zlotu przewidziane sa jakies koszulki? :D Oczywiscie piesze sie na Femdurowy stroj!
Pytanie czy jakies rozmiary sa do wyboru? Kto organizuje? No i ile i komu za to zaplacic? :) |
Wygląda na to, że też się pojawię...jeśli jakaś koszulka jeszcze się ostała to ja też chętnie:D
|
Haj Lejdiski,
Super było was spotkać. Zabawa w Białej była przednia. :Thumbs_Up: Obiecuję że następnym razem wybiorę się z wami na Off-a i popluskam trochę w błotku. :at: Wielki szacun za wasz zapał i determinację :bow: Całuję gorąco ekipę z 3Miasta i dziękuję za piasek! Stoi obok dyplomu z Pucka |
Już za Wami tęsknię! Na rozpoczęcie planuję prezenty "hand made", bo Was kocham!!!
|
No właśnie... tutaj się tak słodko zrobiło a ja w jakimś męskim dziale, gacie z klapą przymierzam... fujjjjj... wracam na dział damski :D
Po pierwsze... Azja, wyglądasz mega seksownie na swoim Ryszardzie... oby to się okazał Ryszard Lwie serce i oby się Tobą opiekował jak swoją ukochaną kobietą :p Po drugie... Azja... wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej wiosny... urodziny są jednak fajne...oznaczają że kolejną wiosnę moglismy przeżyć :D Po trzecie... Laski, dziękuję Wam za cudowną atmosferę, jesteście debeściary, odważne jak Lwy i kochane jak małe kotki... uwielbiam się z Wami spotykać :zdrufko::smoking::webers::blues: Po czwarte... Dr. Ginekolog, który chciał wyglądać jak jedna z naszych aby się wtopić w tłum (zupełnie nie wiem dlaczego) niech odda mi do ch..ja wafla moją piękną białą koszulkę Lejdiski... każdy dzień zwłoki to odsetki karne, które mogą się zakończyć kręceniem w...orka:D żeby później nie było, że nie ostrzegałam. :p Po piąte... też Was kocham :mur: i boję się, że do piędziesiątki mi nie przejdzie... A Jola ma ładnego synka... szkoda, że nie jest trochę starszy... :haha2: Ściskam Was baby moje kochane... Maćka |
I ja dziękuję! Zabawa była przednia!! Szczególnie wielkie dzięki za koszulki i piasek:bow: To teraz czekam na Was na Rajdzie Podlaskim :D!!!!
|
Hej Lejdiski, miło było zobaczyć Was w akcji. Wielki szacun dla błotnych panienek.:bow::bow::bow: Pozdrawiam wszystkie, a szczególnie te z którymi udało mi się spotkać osobiście i pogadać. Zatem do następnego razu.
PS Nie mam pojęcia czemu boli mnie szyja, przecież grzeczny był ze mnie plecaczek:D |
1 Załącznik(ów)
Drogie Lejdisy, impreza była w dechę, a niedzielny offik cudny:dizzy:
Mam nadzieję, na szybką powtórkę! Maćka, dzięki:o Buzi, buzi:) Załącznik 15255 |
Lejdisy!!!!!
miałam tyle napisane, ale się skasowało, więc będzie krótko!!!! Białe Lejdisy, Lejdisy w Białej, Lejdis Coalition było meggaa było pozytywnie, było energetycznie, było śmiesznie, wesoło, no i OfFowO!!! cudnie, że mogłyśmy się spotkać ponownie z wcześniej już nam zapoznamym kwidzyńskim zestawem, poznać roześmiane buziole:D:D:D:D:D:D:D:D zakamuflowane do tej pory awatarem forumowym:lobby: bardzoooooo cieszy, że tak wiele dziewczyn przyjechało nawet bez moto, żeby się po prostu poznać, pogadać, naładować akumulatory, wymienić swoje doświadczenia, poznać kogoś kto w ich mieście też śmiga w różowej spódnicy:at::lc8:, żeby rozwiać wątpliwości czy warto zakończyć jazdę extreme na plecach:hehehe:, czy warto wsiąść na DOmina, albo innego pogromcę szutrowo-błotnego!!!! Lejdisy wielkie brawa za inicjatywę, odwagę i wielkie chęci!!!:bow::bow::bow: do zobaaaa jak najszybciej!!!!!!!!! |
2 Załącznik(ów)
ech, Megi, Ty Wariatko Ukochana!!! :D:Thumbs_Up::D:Thumbs_Up: wzruszyłam się przeokrutnie (co w moim wieku jest już bardzo niebezpieczne :p)... Posiadanie unikatowej lejdisowskiej koszulki zlotowej z Białej, to prawdziwy zaszczyt! :bow: (o bonusie nie wspomnę ;):D) no i to prawie tak, jakbym z Wami tam po błocku śmigała :D dzięki.... :D:D:D
Dziękuję też całemu Gangowi Szalonych Domin - bo pewnie knuł tu cały kolektyw :D:D:D W koszulce prężyłam się dumnie w ostatni weekend (bo to i prestiż, i powab, i urok osobisty rośnie :D) zarówno statycznie, jak i dynamicznie i stwierdzam, że w koszulce to i MOC rośnie - +10KM jak nic! :D dzięki! Załącznik 16283 Załącznik 16284 |
http://www.madmotogirls.com/forum/vi...8&start=15#top
mało błota na tym Bemowie, ale można by im nawieść :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |