![]() |
Spoczywaj w spokoju.Dlaczego Ci najbardziej wartościowi ludzie odchodzą najszybciej:(.
|
Rodzina poinformowana przez Sambora.
Dzięki za kontakt i wsparcie dla Krystyny i Gabrieli. |
Spoczywaj w pokoju. Do zobaczenia na niebieskich stepach.
|
Pokój wieczny racz mu dać Panie.[*] Wielka strata... ;(
|
To straszne .......... Był wielki i taki pozostanie
|
Trudno mi znaleźć słowa...
Żegnaj Izi! Kiedyś jeszcze się spotkamy... |
Żegnaj Brachu i tak się kiedyś spotkamy
|
ogromna strata........porządny człowiek, dobry kolega ...wyrazy współczucia rodzinie i Krysi....
|
...brak mi słów
żegnaj bracie![*] [*] [*] |
[*]
wyrazy współczucia dla rodziny |
[*]
Wielka szkoda. Kondolencje dla bliskich i rodziny. |
tragedia, nie poznałem go osobiście ale wrył mi się w pamięc z tych wszystkich wspaniałych relacji z wypraw[*]
|
są ludzie, mieisca, rzeczy i fakty które nigdy nie przeminą.Bedą zyły w naszej pamięci po wsze czasy
|
Izi, jak mogłeś nam to zrobić, nie mogę tego pojąć
do zobaczenia stary... |
Żegnaj przyjacielu i Wielki Towarzyszu Wypraw, dzięki, że mogłem się dużo od Ciebie nauczyć..............:(
|
Po kilku rozmowach telefonicznych uważam, że priorytetem jest zorganizowanie kasy na pokrycie wszelkich kosztów związanych ze sprowadzeniem Iziego do Polski. Wiem jak to zimno brzmi ale wszyscy znamy też życie i jego ekonomiczny brak zrozumienia dla jakichkolwiek tragedii. Proponuję aby Nasz skarbnik Mateo /nie mam z nim niestety kontaktu/ lub jakakolwiek inna osoba dysponująca mozliwościami i kontaktem z rodziną czy Samborem możliwie jak najszybciej zorganizowała jakieś "subkonto" i rozpoczęła zbiórkę kasy. Każdy dzień zwłoki to najprawdopodobniej dodatkowe koszty a kwota jaką trzeba będzie wyłożyć może przekroczyć możliwości finansowe rodziny. Przepraszam, że tak na zimno i bez ogródek ale życie jest brutalne więc czasem trzeba być skurw...
|
Fatalna to wiadomosc...................
Serdeczne kondolencje dla Rodziny Iziego. Spoczywaj w pokoju Kolego! |
Powoli do mnie to dociera, żegnaj bracie. Nie potrafię nawet dobrać słów. Sciągniemy Cię do domu.
W kwestiach technicznych, mam kontakt z Mateo, uruchomię go jutro, bądzcie w gotowości. |
Cytat:
Pawle przed chwilką rozmawialiśmy i dobrze, że nie czekałeś z tym wpisem. Trzeba działać błyskawicznie. Jeżeli Mateo się zgodzi, to powinniśmy wpłacać na konto kasę, a w tytule przelewu wpisywać Izi. Sam wspominałeś, że to może być kwota nawet kilku tysięcy dolarów. Mateo napisz czy się zgadzasz. |
Spoczywaj w spokoju...
Kondolencje dla rodziny. Bardzo przykra wiadomosc pomimo ze nie dane bylo mi go poznac. Nie mniej jednak szkoda czlowieka.... |
IZI - mieliśmy dokończyć rozmowę- obiecałeś-mam nadzieję ,że jeszcze będziemy rozmawiać- po tamtej stronie- żegnaj
|
kurcze ....................
IZI ................ odpoczywaj w spokoju |
Izi czarny bracie za szybko nas opuściłeś ...
|
[*]
Ja na szczęście zdążyłam Go poznać.... |
A jeszcze dziś o niego pytałem... Niestety nie zdążyłem poznać.
Brak mi słów. Wszyscy razem pojedziemy kiedyś z Robertem na wyprawe po niebieskich bezdrożach. [*] |
... od dawna nie byłem na naszym forum ... wyjątkowo dzisiaj coś ciągnęło mnie przed snem by zajrzeć na stronę ... już wiem dlaczego.
... na usta cisną się słowa piosenki "Jeśli go nie znałeś, to nie żałuj, jeśli go nie znałeś, to nie żałuj bo przyjaciela stracił byś ..." ... jestem przybity tą smutna informacją ... Najszczersze wyrazy współczucia dla Rodziny i wszystkich pozostałych pogrążonych w głębokim smutku ... takim jak mój ... Niech dobry Bóg przyjmie go do siebie razem z maszyną na niebiańskie drogi ... Żegnaj ! |
Szkoda autorytetu:(
" Spieszmy się kochać ludzi- tak szybko odchodzą" Ks. J. Twardowski |
[*]
Kondolencje dla rodziny. Niewyobrażalna sprawa.. |
brak mi słów..........
Kondolencje dla Rodziny |
[*]
... ... |
Nieprawdopodobne......
[*] |
To straszne, wydaje się zawsze ,że to nas nigdy nie spotka-nie dotyczy a jednak...
Wyrazy współczucia... |
Dosłownie mnie zatkało....najszczersze wyrazy współczucia..Kondolencje dla Rodziny Roberta...
|
Żegnaj dobry mechaniku. Robiłeś to z pasją....
|
R.I.P
tyle mogę wydusić w tym momencie.. |
......!
|
Czym jesteśmy?
Pyłkiem na wietrze... Marnośc nad marnościami ... Żegnaj Izi.. Ledwo Cię poznałem a Ty już odchodzisz.. |
Smutna sprawa (*)
|
Jestem wstrząśnięty. Poznałem Iziego w Borku, miałem nadzieję na więcej... Teraz po prostu chcę pomóc, jak mogę.
|
czytajac wpisy caly czas czekałem na wpis ze to głupi zart!!!!!!!
nic wiecej jakos nie moge napisac.... |
Izi....przyjacielu....
Krysia, trzymaj się!!! ....wciąż nie wierzę....tacy ludzie nie mogą ot, tak odchodzic... PS-popieram Pawła...jak najszybciej to konto... |
Izi...
|
. . . :(
|
"Żaden człowiek nie jest samoistną wyspą; każdy stanowi ułomek kontynentu,
część lądu. Jeżeli morze zmyje choćby grudkę ziemi, Europa będzie pomniejszona, tak samo jak gdyby pochłonęło przylądek, włość twoich przyjaciół czy twoją własną. Śmierć każdego człowieka umniejsza mnie, albowiem jestem zespolony z ludzkością. Przeto nigdy nie pytaj, komu bije dzwon: bije on tobie. " [John Donne, Devotion, [w] Ernest Hemingway |
Wielki smutek, Izi już się nie zdzwonimy, nigdy nie można nic odkłądać na przyszłość....
A rok temu z Olą jechałem tą drogą...... i Ola jest tam też teraz..... |
Idę za chwilę spać i mam jednak cichą nadzieję że jutro się ktoś odezwie i napisze że to było tylko glupie nieporozumienie.
|
.....+++
|
Izi.... Izi.... stary dobry Izi.... wszystkich nas to czeka.... wszyscy zobaczymy się razem gdzieś po drugiej stronie.....
|
Wyrazy współczucia dla Rodziny i całego Forum ...
Sambor trzymaj się |
Kondolencje dla rodziny i przyjaciół.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |