![]() |
Dochodzi jeszcze kwestia "jajowatości" głowy.
|
Ja przymierzałem xxl,xl i oba były za duże mam 60cm obwodu zamówiłem L w razie W będziemy się wymieniać!
|
1. Ltd454 - 1szt. XL niebieski, 1szt. M niebieski
2. erwinw - 1szt. L niebieski 3. oskar - 1 szt. L pomarańczowy 4. polnybandzior - 1 szt. M pomarańczowy, 1 szt. XL Niebieski 5. dominik - 1 szt. XL pomarańczowy 6. raf - 1 szt. L pomarańczowy 7. duzy79 - 1szt. M czerwony 8. dzięgiel - 1szt. L czerwony 9. Łysy82 - 1szt. L niebieski 10. jkb^^ - 1szt. XL niebieski 11.maher-1szt.L pomarańczowy 12. dziabka - 2 szt. L niebieski 13. Wolo- 1 szt. L niebieski 14. puszek 1 szt XL pomaranczowy 15. temek 1 szt XL niebieski grzecznie sie slucham, zamawiam jak radza. mam nadzieje ze bedzie dobry :-) |
Cytat:
|
kasa poszła :), daj znać kiedy mogę wyprowadzać krówkę z garażu
nie wiem czy wy też tak mieliście, Afri to mój pierwszy prawdziwy motocykl a że kupiłem ją zimą jeszcze nie jeździłem i normalnie takie mam ciśnienie na wiosnę że to w głowie się nie mieści... ale respekt dla sprzętu jest |
Ja także przelałem wczoraj kasę. Kiedy można się spodziewac wysyłki?
ps. szybkę przeźroczystą dokupiłem w 3fun w Sękocinie, 143zł z 5% rabatem |
Nie mam jeszcze wszystkich przelewów, ale tak jak pisałem w pierwszym poście, paczki powinny być u Was do końca miesiąca, lub w pierwszym tygodniu marca.
Niedawno w POLO była promocja na szyby po 40 euro i daszki po 25 ale to chyba słaba promocja jak za 143 zł można mieć u nas. |
kasa przelana w poniedziałek
|
Ja przelałem w niedzielę więc do tej pory powinna być :umowa:.
|
Ode mnie też poszło.
|
Ja przelałem w poniedziałek z rana i mam potwierdzenie od ltd454, że ją otrzymał :) tak więc wszystko OK. Ja idę śmiało za XL 61-62 cm. Grex czy Nitro pasował powinien też i Uvex byc dobry rozmiarem. Pozdrawiam wszystkich afrykańczyków, lewa w górze :)
|
Większość paczek została wysłana wczoraj, a resztę wyślę dzisiaj po południu. Wtorek, środa kaski powinny być u Was.
|
Właśnie odebrałem kask - dzięki bardzo za szybką wysyłkę - jest piękny i co najważniejsze pasuje jak ulał :) Jednak L to L'ka - w każdym razie w moim przypadku :)
|
Witajcie. Do mnie też dotarł i jest SUPER :) pasuje rozmiarem idealnie XL to już sprawdzony jak dla mnie rozmiar. Kolor, wykonanie, rewelacja. Dziękuję za szybką przesyłkę. Fajne kaski teraz produkują :) ltd454 to był dobry pomysł z zakupem tych kasków.
|
Ja też dostałem :). Po założeniu i zdjęciu, okazało się że mi uszy oberwało ;), ale co tam. Do lansu i tak nie są potrzebne bo ich spod kasku nie widać. Darek, masz u mnie :beer2:.
|
Do mnie tez doszło... i uszu tez nie mam:D
|
I do mnie doszła paczka. Dzięki wielkie
|
Paczka dziś odebrana,wielkie dzięki
|
Ja też już mam - wielkie dzięki.
Może by tak jeszcze zamówienie zbiorcze na gogle zrobić? |
U mnie w skrzynce też już jest awizo, odbiorę dopiero w czwartek. Darek, ekspresowo przeprowadzone zamówienie - moje pierwsze na forum i oby każde było takie. Dzięki. A gogle trzeba kupić.
|
Pytałem o gogle, ale jak na razie ma ceny allegro.
|
Jeżeli kolega ltd454 miałby zamiar powtórzyć tą akcję z kaskami to ja się piszę na rozmiar L:drif:
|
Paczkę dziś odebrałem,wielkie dzięki. Pasuje idealnie :bow:.
|
Paczka odebrana. Bardzo dziękuję za szybką i sprawną akcję.
|
Kuler niestety juz jest po "akcji" uvex.
Zawsze mozesz kupic na alledrogo za 1200:lol8: a własnie... jeśłi chcesz zaoszczędzić 700zł to rzuć troche najpierw na składke na forum:hehehe: |
ltd454 dzięki za akcję z kaskami mój właśnie rozpakowałem, jest super, tylko chyba poczta dała ciała bo paczka była rzucona pudełko lekko uszkodzone a na kasku się mały odprysk zrobił :(
szacunek dla Ciebie :) |
Racja, jak się chce korzystać z takich okazji to trza coś od siebie dać:)
Składka zapłacona - obecnie trwają "negocjacje" z kolegą ltd454, może coś jeszcze uda się załatwić. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów z zapłaconą składką :D |
Kuler składkę się płaci by być na forum a nie tylko żeby "korzystać z takich okazji''.
! ! ! W S T Y D ! ! ! :D |
Cytat:
Z tego co wiem, to składka jest dobrowolna, więc nie baw się w "skarbnika" forum AT :D Bez odbioru bo zrobiło się OT |
Cytat:
teraz mozna isc na piwo chyba ze 3 zyla szkoda wydac:hehehe: |
outsider a Łosia znasz? jakieś podobieństwo zauważam
|
ltd454 przelew poszedł, jeszcze raz wielkie dzięki za fatyge :bow:
|
Cytat:
tylko bez ublizania prosze;) ps bardzo fajna akcje zapodales z uvexami, brawo :Thumbs_Up: |
Dzwonili z domu że jakieś wielkie pudło przyszło. Ani chybi musi to byc kask! Będę na chacie za jakieś 2 tyg. by to rozpakowac, ale już w ciemno dziękuję!
|
Kilka osób pytało o możliwość zorganizowania jeszcze jednej akcji
zakupowej. Jest taka możliwość, ale nie ma już niektórych kolorów i rozmiarów. Wszystkie dostępne wpiszę tutaj i w pierwszym poście wątku. Cena się nie zmienia. Na listę można się wpisywać do 8 marca. Dostępne kolory i rozmiary: W malowaniu z czarnym daszkiem (nowsze): Czerwone: S, M, L, XL niebieskie: XS, S, L, XXL pomarańczowy: XXL Malowanie z daszkiem w kolorze kasku, siwą strzałką i płetwą(starsze): niebieskie: XS, S, M, L |
Jak by ktoś chciał Mkę Malowanie z daszkiem w kolorze kasku, siwą strzałką i płetwą(starsze):
niebieskie to mogę odstąpić od razu. Kupiłem w poprzedniej akcji. Nie udało mi się wtedy kupić czerwonego. Jak ktoś był by chętny na moją Mkę to zamawiam czerwoną Mkę |
Czerwona M-ka, ale jeszcze potwierdzę - mam nadzieję, że nareszcie dotarły do wrocka i będę mógł przymierzyć.
Potwierdiłem : http://africatwin.com.pl/showpost.ph...6&postcount=93 |
Dzięki wielkie za szybką przesyłkę, paczuszkę wczoraj dostałem a kask jest rewelacja. Wszystko jak ze sklepowego magazynu, zawinięte, zapakowane i pachnące nowością :)
Jeszcze raz wielkie dzięki :bow: |
Czesc Itd454, chciałbym zamówić 1 kask malowanie czerwone w nowszej wersji z czarnym daszkiem w rozmiarze XL. Proszę o dane do przelew. Thx z góry! Mam nadzieję, ze garnek przypasuje ..
|
A czy jest mozliwe w ramach tej akcji zanabycie samej szyby? Potrzebuję bezbarwną do Óvexa Ędóro...?
Zdrówia :hello: |
nie ma niestety takiej opcji. Sobie też bym zamówił jakby była w jakiejś promocji.
|
Jutro do 10 rano zamykam zamówienie.
|
Ja, ja jeden M-czerwony z tych nowych - POTWIERDZAM!!!
|
hej, a jak wygląda sprawa ewentualnych zwrotów, sprzedawca je przyjmuje ?
|
do powitalni proszę najpierw. Zwrotów nie ma. Zawsze możesz sprzedać na allegro.
|
Godz. 10:00 już co prawda minęła, ale liczę na wyrozumiałość dla spóźnialskich. :bow:
Proszę o kask w malowaniu z czarnym daszkiem (nowsze), w kolorze pomarańczowym, rozm. XXL. Miałem już kask Uvex Enduro, ale pochopnie sprzedałem. :mur: |
Jutro po południu wysyłam kaski priorytetem PP. Spodziewajcie się w piątek lub poniedziałek listonosza.
|
Super, naprawdę szybko poszło
|
Kask dotarł, wielkie dzięki!!, ale obawiam się, że jest za duży. Czy jest jeszcze możliwość domówienia rozmiaru L z malowaniem niebieskim lub czerwonym (nowsze)? Dzięki!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |