![]() |
Kurka wodna, akurat w ten weekend mnie nie ma. Nie miało to być pierwotnie 11-12.06?:) Może na trzecią edycję się załapię:Thumbs_Up:
|
Lista do wpisywania.
1. Szparag + Szparagowa Zulejka, ale my się nie liczymy 2. Domi + Ana - FTA 3. Grzela 4. Dawid + Dawidowa V-strom 5. Tomek V-strom 6. Rychu72 i na 80% plecaczkowa Rychowa (potwierdzę przy końcu maja) 7. Joseph 8. Maniok 9. Roberto 10. Jagna (tak na 80%) 11. lord 12. Cynciu + Ania na plecach 13. KrzyśKK 14. kopruch 15. Maskot (tak na 88,8% ) jak tylko skończę magisterkę dam 100% 16. Bliźniak 17. Czarek 40 18. tomasz 19. piono 20.Hiszpan 21.moto1488 + Sabrinka na 80% |
Nowa lista rezerwowa.
1. |
:) się sprężyłem i będę na bank!
|
Cytat:
Chcieć to znaczy móc!!!!! Dla chcącego nic trudnego !!!! Kto chce ten może!!!! ......Itd |
jak się uda to dołączę do Was na jeden dzień, jeśli będę w pracy to w niedzielę jeśli nie to w sobotę :)
|
No to zmieniam status na 100% obecność :)
Lista do wpisywania. 1. Szparag + Szparagowa Zulejka, ale my się nie liczymy 2. Domi + Ana - FTA 3. Grzela 4. Dawid + Dawidowa V-strom 5. Tomek V-strom 6. Rychu72 i na 80% plecaczkowa Rychowa (potwierdzę przy końcu maja) 7. Joseph 8. Maniok 9. Roberto 10. Jagna (tak na 80%) 11. lord 12. Cynciu + Ania na plecach 13. KrzyśKK 14. kopruch 15. Maskot 16. Bliźniak 17. Czarek 40 18. tomasz 19. piono 20.Hiszpan 21.moto1488 + Sabrinka na 80% |
Cytat:
Tak czy inaczej, będzie za co :zdrufko: :friday: |
Prawie napisałem, zostało mi tylko górnolotne pieprzenie we wstępie i zakończeniu :P a obrony są ustalane jakoś pod koniec czerwca. Tak czy siak trzeba mieć priorytety dlatego też nie mogę przepuścić takiej okazji i nie pojechać :)
pzdr |
Współorganizatorem ochotnikiem spotkania zostaje Cynciu :)
Trasę skracamy i modyfikujemy tak by dotrzeć do ośrodka na godzinę 17.00 RZECZ BARDZO WAŻNA !! SPOTYKAMY SIĘ W STAJNI O GODZ. 9.00 O 10.00 STARTUJEMY !!!. PROSZĘ WSZYSTKICH O ZATANKOWANIE MOTOCYKLI. DLA SPÓŹNIALSKICH ZOSTAWIMY KILKA OPCJI GPS GDZIE BĘDĄ MOGLI NAS DOGONIĆ. NIE BĘDZIEMY CZEKAĆ !! o 18 zaczynamy szkolenie mechaniczne. Plan szkolenia. Podstawy w tym miedzy innymi : Jak sprawdzić hamulce / klocki, płyn itp. Kiedy zaglądamy do filtra powietrza i jak ocenić jego stan i jak możemy mu pomóc by miał lżej. Oklepany łańcuch 10 min w ramach przypomnienia. Wymiana opony - prezentacja artykułu z Motovoyagera jako praca domowa :) Jeśli nie będzie nikt przeszkadzał i zadawał pytań w stylu który łańcuch jest lepszy złoty czy zwykły, uwiniemy się w godzinkę. Dział elektryczny. Akumulator - profilaktyka, objawy uszkodzenia. Regulator - profilaktyka, objawy uszkodzenia, metody naprawy. Moduł - profilaktyka, diagnostyka, możliwe uszkodzenia i naprawa. Pompa paliwa - nie taki diabeł straszny :) Powinniśmy wyrobić się w dwie godziny. Na koniec, jak będzie już lekko ciemnawo. Teatr ognia, czyli zakładanie opony bezdętkowej, przy użyciu dezodorantu i zapalniczki :) Potem ognisko, bez mechaniki :) Pozdrawiam. |
Program baaaaardzo mi się podoba. :)
A jak się z wszystkim wyrobimy to będę okrutnie ukontentowany ;) |
Moze Was nawiedzę gdzies po drodze jak się dobrze zycie ułozy ;)
Cytat:
Jakby co to wydrukujcie sobie namiary: http://www.clo.com.pl/ :D Zdrowia! :hello: |
Będzie nam niezmiernie miło jak wpadniesz, a jeśli znajdziesz jakiś gram Twego zacnego napoju bogów oraz wyznawców CYTRYNY, to na pewno będzie jeszcze wesoło.
Kombinowałem ostatnio z benzyną i dezodorantem. Z benzyną jest bardzie niebezpiecznie :), a dezodorant kupimy w każdym kiosku, jednak nie mówię nie :) Pozdrawiam |
Aktualizacja listy.
Lista do wpisywania. 1. Szparag + Szparagowa Zulejka, ale my się nie liczymy 2. Domi + Ana 3. Grzela 4. Dawid + Dawidowa V-strom 5. Tomek V-strom 6. Rychu72 i na 80% plecaczkowa Rychowa (potwierdzę przy końcu maja) 7. Joseph 8. Maniok 9. Roberto 10. Jagna (tak na 80%) 11. lord 12. Cynciu + Ania na plecach 13. KrzyśKK 14. kopruch 15. Maskot 100% 16. Bliźniak 17. Czarek 40 18. tomasz 19. piono 20.Hiszpan 21.moto1488 + Sabrinka na 80% Lista rezerwowa. 1. airwolf 2. scorpion 3.Janusz Ania |
Proszę o wpisywanie na listę .
Muszę ostatecznie zrobić rezerwację !!! Nocleg Piątek - Sobota. 1. Domi |
Nocleg piątek/sobota-rezerwacja
1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) |
1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) 3. Maskot |
Cytat:
|
1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) 3. Maskot 4. Grzela 5. Rychu72 i Ola |
1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) 3. Maskot 4. Grzela 5. Rychu72 i Ola 6. Bliźniak i Malena |
Proszę zapisać mnie + Sandrę na nocleg i wszelkie przynależne atrakcje :) Mam nadzieję że znajdzie się dla nas jeszcze jakieś miejsce... Pozdrawiam
|
1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) 3. Maskot 4. Grzela 5. Rychu72 i Ola 6. Bliźniak i Malena 7. Africa + Sandra |
Cytat:
Oczywiście że tak. Tym samym ogłaszam ostateczne zamknięcie list , a rezerwowa staje się normalną :). więc jadą wszyscy, jakoś się upchamy :). Cynciu tylko mnie nie bij :) Pozdrawiam |
rozumiem że tak jak się wcześniej deklarowałem na niedzielę załapałem się? :)
jak będę miał czas to podjadę posłuchać warsztatów w sobotę wieczorem ok? :D |
ok. dobrze rozumiesz
|
Aktualizacja listy chyba ostateczna :)
1. Szparag + Szparagowa Zulejka, ale my się nie liczymy 2. Domi + Ana 3. Grzela 4. Dawid + Dawidowa V-strom 5. Tomek V-strom 6. Rychu72 Ola 7. Joseph 8. Maniok 9. Roberto 10. Jagna (tak na 80%) - jak Cię nie będzie to się pogniewam 11. lord 12. Cynciu + Ania na plecach 13. KrzyśKK 14. Korpuch 15. Maskot 16. Bliźniak 17. Czarek 40 18. tomasz 19. piono 20.Hiszpan 21.moto1488 + Sabrinka ma być :) 22. airwolf 23. scorpion 24.Janusz Ania 25.Africa + Sandra 26. Bmw gs 1200 27 Varadero Nocleg piątek/sobota-rezerwacja 1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) - już się poprawiłem :) 3. Maskot 4. Grzela 5. Rychu72 i Ola 6. Bliźniak i Malena 7. Africa + Sandra |
A Teraz z innej beczki.
Czy ktoś weźmie tą gitarę :) ?? |
Cytat:
|
w życiu czegoś takiego nie miałem i nawet nie mam pojęcia jak to w rękach trzymać :).
Oczywiście przydał by się jeszcze ktoś kto potrafi to szatańskie dzieło obsługiwać. |
Kaseciaka i jakiąś dobrą muzę na taśmie :) Będzie prościej zapakować do kufra :)
|
Cytat:
|
Dopchasz się dopchasz , nic się nie martw. moja w tym głowa. Ważne byście pozwolili mi mówić .
|
A niech ktoś się odezwie to...........:mad:
Rączki na ławkę i słuchać wykładu!!! Jasne!!!! :) |
Cytat:
|
No jak K-milka nie jedzie to będzi błogi spokój i cisza i...... wszystko pójdzie zgodnie z planem http://africatwin.com.pl/images/icons/icon10.gif
A tak serio to szkoda http://africatwin.com.pl/images/icons/icon9.gif |
Cytat:
|
Wyjełaś mi to z ust :D
|
Co z tą gitarą ??,
Jak nikt nie ma to kombinujemy jakiegoś Magnetofona albo jakieś CD. |
Z gitarą się tarabanić to trochę może być nie teges, a to muza z krążka będzie jak najbardziej ok, tylko ustalmy kto bierze jakiegoś bum-boksa, żeby się na miejscu nie okazało, że nikt nie ma ;)
|
|
Wiem że trochę po niewczasie ale dopiero teraz wyjasniły się pewne sprawy i mam pytanie czy w sobotę po południu można do was dojechac a co do noclegu to tylko kawałek trawnika trzeba.
|
Z trawnikiem, będzie gorzej, ale nocleg się pewnie znajdzie.W trasę już nikogo nie zabieramy.
|
aktualna lista:
1. Szparag + Szparagowa Zulejka, ale my się nie liczymy 2. Domi + Ana 3. Grzela 4. Dawid + Dawidowa V-strom 5. Tomek V-strom 6. Rychu72 Ola 7. Joseph 8. Maniok 9. Roberto 10. Jagna (tak na 80%) - jak Cię nie będzie to się pogniewam 11. lord 12. Cynciu + Ania na plecach 13. Korpuch 14. Maskot 15. Bliźniak 16. Czarek 40 17. tomasz 18. piono 19.Hiszpan 20. airwolf 21. scorpion 22.Janusz Ania 23. Africa + Sandra 24. Bmw gs 1200 25. Varadero Nocleg piątek/sobota-rezerwacja 1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) - już się poprawiłem 3. Maskot 4. Grzela 5. Rychu72 i Ola 6. Africa + Sandra |
Cytat:
|
Szparag-gdzie i o której godzinie mają się zameldować chętni na piątkowy nocleg?
|
W piątek podjeżdżajcie pod stajnie Szparaga, zaprowadzi Was na spanko. Może nawet utuli do snu :)
http://www.stajniamotocyklowa.pl/ Jeżeli będzie "bardzo nietypowa" godzina piszcie z drogi sms do szparaga lub dzwońcie. |
nic dodać nic ująć.
|
Hej!
Bliźniak i Malena odpada w piątek, rozsypało mi się dzisiaj autko: mam wydatki i brak czasu :(( W sobotę, niedzielę jestem solo. |
Ok.
Mam prośbę jeśli jeszcze coś komuś ma wyskoczyć to proszę o info, pokoje po rezerwowałem na "gębę" i nie chcę świecić oczami. Bo następnym razem, będzie lipa ! Pozdrawiam |
Cytat:
Oczywiście jak ktoś będzie wcześniej, to chętnie powiem co warto zwiedzić w okolicy :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |