![]() |
Cytat:
|
a tam gadasz Fabrizio, pakuj się w piątek, tak jak Puntek mówi i jazda.
A pamiętasz jak Przemo, ledwo co z Włoch tirem wrócił, nie spał, tylko wsiadła na Afri i przyjechał do Kłodzka,i nie marudził że dużo km :Sarcastic: Nie możesz się z kimś zamienić ??? Na zmiany ? |
Ja z chęcią też bym przyjechał, pytanie tylko czy dane mi będzie trochę po bezdrożach górskich pojeździć?
|
aj tam zaraz dane , sam se wezmiesz i pojedziesz :D
|
Cytat:
|
na azymut, my tez ostatnio nie znalismy ;D
;) |
Jak ja widze jazde po górkach:
-będzie jazda po górkach :D Jak ja nie dam rady (ktoś musi prosie piec cały dzień:) i inne rzeczy też trzeba piec... same się nie spieką :)) to na pewno kolega Marek z Kłodzka który też przyjeżdża przeciągnie chętnych bezdrożami. Pytał się jaką traske ma myśleć, przykazałem tak żeby za prosto nie było ale i bez hardcorów żadnych :). Miejscówa jest taka, że można się najeździć do woli i nie odjechać wcale daleko, czyli powrót będzie krótki |
to ja poproszę coś na gpsa
|
Moje panny pojechały na Openera i zwinęły mi cały sprzęt.
Pytanie - czy zabierze ktoś kuchenkę żeby zrobić poranną kawkę? Namiot - została mi tylko trójka. Jak będzie miało padać to muszę ją zabrać. Jak ktoś się chce przytulić, to nie musi targać swojego. ps. chrapie, ale wtedy śpię i mi to zwisa:D |
Jak nie będzie Ci wadzić męskie towarzystwo do chrapania, to nie będę targał swego daszku :)
|
Cytat:
|
a ja moze w piatek jipem wpadne ;D
|
Cytat:
Znając naszą tradycję, kto będzie chciał się kłaść po 6.00? :D Będę w piątek najwcześniej około godz. 8,00 Jak tam kuchenki? Będą jakieś? |
Cytat:
20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp 21. Fabrizio13 (jak nikt w prace nie zmienia mi grafik) 22. Cynciu - jeżeli przyjmie mnie tak szacowne grono.[/QUOTE] 23. Roomyanek zabieram kuchenkę a może wolisz expres :) |
Cytat:
Wezmę kuchenkę. |
Cytat:
|
Cytat:
No i kawa będzie ;) |
A ja zabieram ze sobą :
ciacho "wiśnie" "cytrynę" |
Cytat:
Ale to fakt ja i ty mamy temat do nadrobienia :zdrufko::kumbaya: i na pewno będzie okazja :blues: |
jesli sobote masz wolna to wal po pracy i nie ma stresa :) napewno ba ciebie poczekamy, ja z Magda bede startował pewnie tez dopieto po 19 tylko ze ja mam troszke blizej ale afryka bedzie szybciej bo my pewnie dojedziemy na 4 kołach
ps. zapytaj Nowika co mam w bagazniku :) |
Cytat:
|
ani jedno ani drugie, powód to liczebność załogi :)
|
Znajdzie się jeszcze jakieś miejsce? Ja duży nie jestem i dużo świniaka nie wpier..... ole ;)
|
30kilo wieprza, dla każdego coś się znajdzie... Koleś tylko zarezerwował guzik, więc na to nie ma co liczyć :)
|
wescie sobie michy w sesie podstawke na miecho
|
Weźcie se ogólnie kampingowy sprzęt, praktycznie zorganizowany to jest tylko wieprzyk.
Przekrycie będzie budowane w piątek w nocy.... tak samo rampa dojazdowa na teren kamieniołomu bo na razie dojazd jest lasem :) nr telefonu do mnie: 693 728 979, dzwonić jakby był kłopot z dojazdem. Puntek wrzuciłbyś też swój nr... |
Cytat:
ja wyruszam spod drewnianej chaty w piątek około 17-17,30 tak że na miejscu powienienem być około 19 ( nie wiem jak zapakuję rożen na moto :D ) Marp do mnie doleci, Sławek a ty? |
Prognozy są hardcorowe. Świniaka chyba będziemy suszarkami wędzić.
http://www.twojapogoda.pl/polska/dol...ie/ladek-zdroj |
Cytat:
p.s długo nie czekajcie . |
Cytat:
W Opolu tak napi.....ala żabami i piorunami, że będzie wesoły powrót z pracy do domu, bom baaardzo letnio ubrany. :D |
Cytat:
Moje laski są w Gdyni na Openerze. teraz do nich dzwoniłem. Leżą na plaży i mają zajefajną pogodę. Nawet chmurek nie widać. |
No to parę ulic odemnie (Oleska). http://africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif
To może przeniesiemy z się "niby zlotem" nad morze? :D |
Eee tam, świniaka nie odpuszczę nawet mokrego.
|
nie ma gdzieś w pobliżu jaskini żebyśmy się schowali przed deszczem i wiatrem? Lub jakiegoś schronu :D
|
jak to nie ma , jest na scianie :D
|
Cytat:
|
Acha!!!! Zapomniałem się dopisać :)
1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 < no jak że by mnie mogło braknąć ? :-) 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90% 19. MaRP - jak znajdę namiot ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp 21. Cynciu - jeżeli przyjmie mnie tak szacowne grono.[/QUOTE] 22. Roomyanek 23. Rychu72 |
Aż 10 , wystarczy jeden :D
|
jakby tzam mialo spac 10 kobitek i ja to tez wolalbym jeden :d
|
cos tam z Misza rozmawiałem kulka ze wjazd jeepem zrobisz :D (jakieś głazy bedziesz ciągał na linie czy coś
to pomyśl ze moja bulwarówka by chętnie tam wjechała koła mam małe i nie chce mi się zostawiać autka na parkingu wole z wami :) |
sie wlasnie zastanawiam :)
jak bedzie takas pogoda to chyba grandem podskocze , jak lepiej to wrongiem :D najchetniej to bigosem jednak :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja trzymam kciuki za listonosza, że nie wymięknie i mi przyniesie regulator. Bo inaczej dupa zbita:(
|
Wg najnowszych prognoz zapowiadają gwałtowną zmianę pogody i ma byc klara jak w Maroku i +35 w cieniu.http://africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif
|
no , fajnie jest , nawet nie padalo . ja wrocilem do domu ale zamierzam z rana sie stawic bigosem znow :D
|
dobra,dobra :mur:foty już widziałem:drif: u Kulki na pikasie
fajnie Mieliście Szparag na jakimś XTeku latał? |
:Dqwa , latalismy, ze nawet czasu na fotki nie bylo :D
a kolegi poczemu nie było? :( qwa nawet ofiare smiertelnom mnielismy :dizzy::vis: szczeniaka przywalilo drzewo :Sarcastic: ale generalnie bylo :rules: no i szacun dla kolegi z serwisu yamaha za traske jaka nam przyrządził:at::dizzy::bow: chce jesZcze i na pewno z markiem sie spikne jeszcze nie raz i bedzie duzo grubiej jak mnie juz poinformowal marek :D |
xt'kow bylo kilka , 350 , 660 i chyba cos jeszcze
|
Założenia programowe zrealizowano:
1. Najebka w 200% (nie wiedziałem, że można tyle wypić :dizzy:) 2. Trzoda w 100% (największa w moim namiocie :o) 3. Dzida w 50% ( oczewiście nie pije tutaj do ładniejszej płci jeżdżącej na turkusowym bemwju w skunksowym ubranku :D:D:D) Było mega i dzięki dla wszystkich za pozytywne klimaty. :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |