![]() |
Rób powolutku - co nagle to po diable :)
|
:oldman:
czekajcie bo warto Już trochę km zrobiłem zarówno po czarnym jak i w terenie. Na czarnym wzór malina miód i w ogóle, przednia część jest wąska więc można na kolano schodzić jak się blisko baku przesunie, to samo tyczy się jazdy na stojąco w terenie, a dodatkowo dzięki temu że jest tak wyprofilowana można oprzeć łydki balansując ciałem i przesuwając się do tyłu oczywiście stojąc. Jadąc prosto i daleko sadzam dupę na wygodnej szerokiej części i jest wzór. Babeczka/plecaczek stwierdziła, że to najwygodniejsze moto jakie miałem, więc też jest wzór. |
Ja też chętnie stanę w kolejce jak już ruszą zapisy :)
|
Kanapy
Miałem oryginał w zeszłym sezonie...
Teraz mam kanapę "Made by Zetjohny" - nie wiem jak on to robi, ale doskonale wie, co lubią nasze czarne dupy:D Bez podtekstów. |
Kolejka sie powiększa i o mnie
|
ooo widzę tu ruch, to i ja sie zapiszę
|
Cytat:
etkjkerke |
No i cos sie dzieje w temacie dupa?
|
[QUOTE=Boski-Kolasek;323026...sie dzieje w temacie dupa?[/QUOTE]
Sytuacja jest taka że w lipcu uruchamiam nową listę. Jeszcze mi zostało kilku kolegów z poprzedniej, ale tymczasem wyjeżdżam na mały urlop i wracam koło 5 lipca (niestety nie udało mi się ich obsłużyć przed urlopem - sory:bow:). Wszystkie informacje będą podawane w tym temacie. |
Panowie warto czekać. Od dwóch tygodni mam tu cacko od Zeta i jestem zadowolony :)
Fakt, brakuje akcesoryjnej klimatyzacji ale w oryginale też nie było :):) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |