![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Owiń rułe cienką blachą ameliniową, tak by tłumik ciasno wchodził a potem ściągnij to obejmą. Dodatkowo możesz to przesmarować pastą do uszczelniania tłumików podczas nawijania blaszki i powinno byc szczelne. |
Cytat:
|
No to ja nie wiem co mam z tym Leonem pomijając fakt uszczelnienia od kiedy go mam zawsze walił w tłumik już nawet gaziory kupiłem w zeszłym roku inne i dalej to samo a ile by człowiek nie wykręcił śruby mieszanki zawsze to samo pewnie ten typ tak ma
|
A króćce zmieniłeś przy okazji wymiany gaźników?
|
U mnie w LC8 walił jak wściekły jak miałem mała dziurkę w króćcach. Po wymianie nwet lc8 na przelotach nie wali ogniem jak odpuścisz manete.
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka |
Krućce zmieniałem nic nie dało umówiłem się na wtorek z diagnostą zrobić przegląd dziada i przy okazji podłączymy analizator spalin i zobaczymy jakie są wartości i czy da się to wyregulować śrubami składu a jak mnie wk... to spedzam leona i założę oryginał
|
To jak byś się pozbywał leosia, a do NAT podpasuje, się byśmy dogadali...
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Drugi po oryginale (dźwiękowo) jest Remus, później Akrap. Jednak na każdym tracisz moc, więc nie pyli się. A od AT chyba średnica i podejście rury (mocowanie) nie pasuje. Niech mnie ktoś poprawi, bo nie dam łapy obciąć. |
Mama decat, więc z tą mocą różnicy nie zauważyłem...
Miałem akrapa, miałem oryginał, teraz mam dominatora, który jeździł wcześniej na rd04. Pasuje średnicą. Chciałem uzyskać lekkość, fabryczny brzmi fajnie, ale jest ogromny. Wywaliłem ogon, decat i dominator sprawiają, że jest smuklejsza, lżejsza, wizualnie bardziej mi to pasuje... A ten leoś mógłby podpasować :) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |