![]() |
...nie macie innych terminów!! Czytam i mnie skręca... bynajmniej nie od lodów;)
a co do Rafa i jego okolicy... Raf, co Ty na powtórkę trasy Tresna - Stróża - Myślenice (tym razem Zarabie obowiązkowe), chętnych przez Chełm przeczochrać, może się uda schronisko na Kudłaczach odwiedzić :) a dla wytrwałych pseudo-tor w Pcimiu nad Rabą (myśle, że jeszcze tam jest), chę? |
Cytat:
Bartol, ty na Chełmie to chcesz chyba zrobic naturalną selekcję:D. Co do trasy, to ja jestem na tak tylko nie w ten weekend. Odnośnie ogniska u mnie, to muszę znać ewentualną liczbę chętnych żeby grylla powiększyć bo aktualny trochę za mały. |
No co Ty, na Chełm to asfaltem się wyjeżdża :D,
Co do terminu, to raczej druga połowa lipca, najlepiej 20-22 (do dogadania), w razie "W" miejscówe w Pcimiu mam - musiałbym to tylko z odpowiednimi osobami uzgodnić (nie wiem jak z rodzinnym obłożeniem domu w wakacje) |
A downhillem zjeżdża:haha2:
Nocleg planowałem klimatycznie pod namiotami:) |
Cytat:
Cytat:
|
Miras z pewnoscia pojedzie i bedzie krzyczal znowu jak opetany :D
|
Plany na offffa snujecie, mi :drif::drif::drif: leci, a lipiec z życiorysu wyjęty :mur::mur::mur:.
Pewnie znajdę tylko chwilę, co by z Wilczyco-Karoliną wysadzić lodziarnie z lodziarzem. W kosmosie też lody lubią, więc niech spróbują zielone ludki tych Jeleśniczanowskich. :D:D:D Teraz wiem, czemu nas struły. Bo z lat 70- tych. :mad::mad::mad: |
Cytat:
Miał pecha, bo my za młodzi na fajki. ;) |
Filmik z części traski sobotniej szkoda, że na to ognisko nie dotarłem, ale następnym razem za 8tygodni:D
|
Ładnie, ładnie ... :drif:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |