Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Tuba na narzędzia - zamówienie zbiorcze (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=15964)

miro&afryka 06.04.2013 00:30

Cytat:

Napisał Fizolof (Post 305440)
Uff 13 na liście Mirmil z Randalem specjalnie przedłużaja zimę, zeby ludzie nie narzekali, że absolutnie potrzebują tuby do rozpoczęcia sezonu i bez niej nie mogą jeździć. Hehe

Bez tej tuby nie mogę rozpocząć sezonu, jest mi ona całkowicie i bezapelacyjnie niezbędna :D W zasadzie to dwie, żeby ładnie, symetrycznie było.

Pozdrawiam
Zniecierpliwiony

Mirmil 06.04.2013 00:41

Cytat:

Napisał miro&afryka (Post 305486)
Bez tej tuby nie mogę rozpocząć sezonu, jest mi ona całkowicie i bezapelacyjnie niezbędna :D W zasadzie to dwie, żeby ładnie, symetrycznie było.

Pozdrawiam
Zniecierpliwiony

A ja mam wiesci,ze linia mielec-stalowa wola jest nieprzejezdna, najblizszy kurs na tej trasie to polowa czerwca 2013 :). Poczta pomiedzy tymi dwoma miastami zawieszona do odwilania :)

jorge 06.04.2013 00:55

Kiedy komu bo nie bedzie mni w domu :D.?

jumajkel 06.04.2013 09:18

Wydaje mi się że ta lista zamówienia na tuby to chyba jakiś magiczny kalendarz rozpoczęcia wiosny. Tam gdzie dojdą tuby to zrobi się wkońcu ciepło. Wczoraj znalazłem sie na liście w 4 dziesiątce (czyli ostatnia seria wysyłek) a tu dzisiaj w nocy znowu dowaliło z 7 cm śniegu.:mur:

Fizolof 06.04.2013 14:33

Cytat:

Napisał jumajkel (Post 305507)
Wydaje mi się że ta lista zamówienia na tuby to chyba jakiś magiczny kalendarz rozpoczęcia wiosny. Tam gdzie dojdą tuby to zrobi się wkońcu ciepło. Wczoraj znalazłem sie na liście w 4 dziesiątce (czyli ostatnia seria wysyłek) a tu dzisiaj w nocy znowu dowaliło z 7 cm śniegu.:mur:

U nas ma być od jutra ciepło :bow:

jumajkel 06.04.2013 16:00

Cytat:

Napisał Fizolof (Post 305526)
U nas ma być od jutra ciepło :bow:

taaaa już to słyszę od końca lutego. Ciepło będzie w niedziele a od poniedziałku znowu śnieg... ale podobno w maju ma być tak cepło, że bedzie można w klapkach po śniegu chodzić:D
No ale pewnie jesteś w pierwszej dziesiątce na liście;) i już wysłali do Ciebie tubę i dostaniesz szczyptę amerykanckiej wiosny...
pozdr.

herni 07.04.2013 09:36

Cytat:

Napisał Mirmil (Post 305489)
A ja mam wiesci,ze linia mielec-stalowa wola jest nieprzejezdna, najblizszy kurs na tej trasie to polowa czerwca 2013 :). Poczta pomiedzy tymi dwoma miastami zawieszona do odwilania :)

miro&afryka nie przejmuj się , ja znam specjalne kanały do Mielca i postaram się odebrać tuby od Mirmila w środę.:haha2:

miro&afryka 09.04.2013 10:01

Cytat:

Napisał herni (Post 305706)
miro&afryka nie przejmuj się , ja znam specjalne kanały do Mielca i postaram się odebrać tuby od Mirmila w środę.:haha2:

Herni, jeśli trzeba go przycisnąć, to wiem gdzie gagatek mieszka. :D Tak na poważnie już, to gdyby Ci się udało zabrać do Stalowej Woli 2 moje tuby, to byłby dobry pretekst do poznania się w końcu.

Wczoraj po stalowowolskich arteriach :D przeknęło już 5 motocykli, i mimo, że ja autem jechałem, to na taki widok uśmiech od ucha do ucha.

PS. Cholera znów śnieg pada za oknem.

Pozdrawiam
Mirek

Kobra 12.04.2013 14:21

Ja już mam :) Teraz tylko obczaić jak to przydrutować i używać. Szkoda że stelaży pod kufry nie posiadam, byłoby prościej.

Fizolof 12.04.2013 14:31

Cytat:

Napisał ADAMO_16 (Post 307189)
Ja już mam :) Teraz tylko obczaić jak to przydrutować i używać. Szkoda że stelaży pod kufry nie posiadam, byłoby prościej.

Na trytytki :Thumbs_Up:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38.