![]() |
Dziękuję Wam wszystkim, a organizatorów za kolanka ściskam.
Szczególne szkockie :) pozdrowienia dla Węgierskiego Czapteru ... |
Niesamowite spotkanie i atmosfera, -ładująca na full mój biologiczny, wewnętrzny akumulator...:Thumbs_Up:
Ponoć deszcz i ziąb potrafi "położyć" większość plenerowych imprez lub odebrać z nich co najmniej połowę uciechy... Ha,:D -ale nie w przypadku identycznie zakręconych ludzi, -MOTOCYKLISTÓW z krwi, kości i błota, kultywujących swoją pasję w chyba najbardziej "naturalnym" pierwotnym wydaniu :at: :lc8: (itp).... Zaszczytem było przebywać w tak zacnym gronie. Mój szacunek i uznanie również dla organizatorów za wzorowe przygotowanie imprezy i wszelkich atrakcji. Z pewnością uczestnicy każdego kierunku O.S mieli banana dookoła głowy podobnie jak ja, jadąc trasą zaproponowaną przez Jagnę :brawo::bow: Trafiła idealnie w gusta moje i mojej Africzki, -było dokładnie tak jak lubimy :drif: czyli w miarę dynamicznie, dłuuugo i z urozmaiceniami...:p Daleko było od nudy czy monotonii :rolleyes: :lol8: Jeden z celów Meetingu również został obficie zrealizowany, dzięki hojności sponsorów i niesamowitych uczestników licytacji (o nieprzeciętnym przebiegu) :lol19: :bow: :Thumbs_Up: Faziku :eek: :brawo: za mistrzowskie prowadzenie :bow: Żałuję tylko dwóch rzeczy (i jestem wręcz zawiedziony) że impreza nie trwała co najmniej tydzień, i nie zdążyłem poznać wszystkich fajnych Forumowych Ludzi bezpośrednio.:( ;) Że też cholera wszystko co dobre musi się za wcześnie kończyć ! :mad: Jeszcze raz dziękuję wszystkim, pozdrawiam, -i do zobaczenia znowu...:zdrufko: |
Witaj przyjaciele
To był miły weekend z dobrymi ludźmi i błota wielu. Kilka fotek ode mnie: https://plus.google.com/photos/10960...92251068230049 Do zobaczenia w 2014 roku :-) życzenia miłosne Stormi ps.translated with google ;-) |
Hej,
Ja tez prawie calo dojechalem do domu ;) Ubrudzony blotem ale szczesliwy na mordzie. Dziekuje wszystkim za super impreze i za wiele emocji. Deszcz nam nie straszny, a tez dodawal swojego uroku. Za rok na pewno sie pojawie! Pozdrawiam, Kamyk |
Cytat:
|
ello!
Ekipa Wrocław - melduje przybycie do domu w jednym kawałku i bez strat w sprzęcie. Fajnie byo widzieć Wasze zmoknięte i uśmiechnięte mordki na rejestracji, podczas koncertów i na wspólnej trasie! Dzięki za to! :D Pozdrawiamy - Malena, Tropicielka, Kudłaty i Bliźniak! |
Z niemałymi przygodami typu adventure ale z happy endem około 23 dotarliśmy do domu. Cali i zdrowi. Wielkie podziękowania, brawa i ukłony dla Wszystkich Organizatorów za przygotowanie zlotu. Impreza była naprawdę na najwyższym poziomie, a wszystkie szczegóły dograne i przemyślane. Resztę dopełnili uczestnicy: przemiła atmosfera, uśmiechnięte buziaki, ogólny optymizm. W żadnym stopniu nie zdołałtwego popsuć deszcz i lekko naburmuszona pogoda. Fazi w roli prowadzącego licytację – niezapomniane przeżycie. Fazik pomyśl o zmianie zajęcia na co dzień – masz dar J Widać, że zlot z roku na rok się staje się coraz bardziej popularny, i to nie tylko w Polsce, ale i za granicą. Przybywają nowi, a grupa „stałych bywalców" nie opuszcza żadnej edycji. To chyba najlepsza rekomendacja i dowód na to, jaki ten zlot jest. Świetna robota, gratuluję i bardzo się cieszę, ze dzięki Wam i temu co osiągnęliście na Zlocie, Rafał będzie mógł zrealizować niejedno swoje marzenie. Pozdrawiam |
I ja dziękuję Organizatorom za profeskę, a Wam wszystkim za świetne towarzystwo. Dolecieliśmy do Krakowa wieczorkiem, troszkę pokropieni.
I co tu dużo gadać, do zobaczenia na kolejnym IZI MEETINGU. |
Ta wspaniała impreza jest już na stałe wpisana do mojego kalendarza.
Muszę tylko dodawać więcej czasu przed i po:). W imieniu własnym oraz Marty, dziękuję wszystkim za wyjątkowy klimat. Ukłony dla Organizatorów za poświęcony czas i wysiłek. Do zobaczenia w 2014 Rafał |
4 Załącznik(ów)
no to jeszcze:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |