![]() |
No to graty:Thumbs_Up::D poczciwy sprzęcik:Thumbs_Up: tylko coś ciężki jakiś, moja to ważyła coś koło 100 kg:confused:
....już wiem, to te lusterka na pewno :hehehe: PS. eee, a tak na marginesie zapytam... kiedy my o tej WR-ce gadały , bo z pamięcią długotrwałą u mnie ostatnio słabo :dizzy::dizzy::dizzy: |
Pisząc Baby myślałam o Wszystkich kobitkach które były na złocie :) każda doradzała żeby było coś lzejszego więc je posluchalam :)
|
TAGDB - grtuluję sprzętu i zazdraszcza :drif:
Agawu - dziękuje za gościnę :) jesteś SUPER :D |
Cytat:
|
Dziewczyny, Ofelia zaproponowała kolorystykę na następny zlot. Co Wy na to?
https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/h...24117363_n.jpg |
Yes!!!
|
My tu gadu gadu a Niemce się zbroją... Pamiętając o delikatnych sugestiach niektórych czarownic na lipcowym zlocie, o magii, szutrowatości i błotności Mazur, pytanie stawiam wszem i wobec: podtrzymujecie chęć zaliczenia sabatu w 2014 roku na Mazurach? Jeśli tak - to wiedzcie, że zła się nie ulęgnę tudzież ulęknę i dzielnie zniosę trudy i znoje organizacji. :) Jeśli jednak szanowne grono Lejdis stwierdzi, że za daleko, że komary i bez sensu - z radością równie wielką dotrę na sabat gdziekolwiek on by nie był :) Do podjęcia najbardziej satysfakcjonującej Lejdiski decyzji, niezbędne wydają się argumenty. Uprzedzam, iż są one subiektywnym wyrazem mojej opinii i wypaczonego postrzegania świata :D
ZA: 1. daleko 2. ciepła woda w jeziorze 3. spanie na podłodze i w namiotach 4. low budget - skladka na alko, żarełko 5. porządne czy też pożądliwe ognisko 6. nie zawsze jest zasięg 7. komary tylko w godzinach 21.00-23.00 8. dla wielbiących się taplać: poligon - 8 km, zamknięta żwirownia 400m, dla lubiących uślizgi na trawie: łąka 0m PRZECIW: 1. daleko 2. nie zawsze ciepła woda w jeziorze 3. spanie na podłodze i w namiotach 4. śniadania i kolacje robimy sobiesame 5. nie zawsze jest zasięg 6. komary są czasami do 4 rano :D to chyba tyle z mojej strony howgh |
Będę gdziekolwiek by nie było, pod warunkiem, że zdążę wrócić z wyjazdu!
Podaje już mój termin, znaczy się propozycje. Tak jak w zeszłym roku pierwszy weekend lipca 4-6 bodajże. :D |
Jak przeczytałam pościk to mordeczka mi się uśmiechneła i to bardzo mocno !!!
Kochana pisz kiedy planujesz zlocik to odrazu zaklepie sobie wolne :) I tak sobie pomyślałam teraz że gdyby odbył się zlocik na mazurach, to można było by wynająć od naszego cudownego kolegi Cudiego, przyczepke, i zawsze 2-3 motory przywieść na przyczepce, koszty dojazdu zawsze mniejsze, a tam poszaleć :) Ale się cieszę :) ale mam nadzieję że na jednym babskim zlocie się nie skończy, Mam ochotę w tym roku trochę poszaleć :) I zostawić tamten rok za sobą. |
Jeśli zaakceptujecie mazurską lokalizację, to mi osobiście najbardziej pasowałby jakikolwiek termin czerwcowy poza bożocielnym, jeśli nie, to pierwszy weekend lipca z trudem, ale jest do przełknięcia ;) choć ma ten termin swój urok ;) potem długo nie ma możliwości, no chyba że przełom sierpień/wrzesień, ale czekać do września? Bez sensu! :)
Pomysł z przyczepką - genialny :D i tez się cieszę! ps. a co południe/południowy wschód/południowy zachód kraju myśli o Mazurach? (Mam nadzieje, że Podlasiankom i Mazowszankom nie będzie za daleko? ;) ) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |