Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afryka - zakończenie - 7-9 listopada (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1770)

kiub 06.11.2008 15:04

Wyszlo na to, ze pasi mi zlot w drodze powrotnej z podrozy, wiec z checia wpadne w piatek.
Jesli to nie problem to kase zapodam na miejscu.

ramires 06.11.2008 15:18

za to wlasnie powinienem nie przyjac Was.
poniewaz margines na zlot jest maly, poki co kase musze wylozyc z wlasnej kieszeni.

I cholera wie jakie macie spusty na piwo/wodke/kielbaske itp

i badz tu madry ...

dlatego wlasnie bedzie wlasne zaopatrzenie a nie catering. (dzisiaj dostalem oferte na jeden dzien, sniadanie plus syta obiadokolacja - 72zl) takze nie ma bata, musialbym doplaty brac i wiedziec dokladnie ile osob bedzie, a sami wiecie pewnie z innych zlotow, ze tak sie nie da.

Takze dzisiaj jeszcze po zakupy i dzida.

Mimo wszystko zalecana kostka ;)

Alkohol bedzie, piwo/wódka (zapojka moze tez, jakies soki itp)
zarcie tez.

Osoby jakie samochodami przyjad± w piatek - moze ktos moze wziasc cos do grania? jakas gitara/harmonia/piszczalki? :)

Sprzet graj±cy pare osob deklarowalo, ale ... nie wiem co bedzie sam w tej chwili.
Kto ma niech wezmie jakies mp3/4 ze soba plus kabel. od przybytku glowa nie boli a szkoda aby bylo bez muzyki.

motormaniak 06.11.2008 16:31

Nigdzie nie było to wyraĽnie napisane (albo jestem ¶lepy) więc powiem - choć nie wiem czy dobrze wiem :
BRAĆ SPIWORY !!!! ?

zbyszek_africa 06.11.2008 16:49

Odpowiem za Ramiresa, gdzie¶ się zapodział:

BRAĆ SPIWORY !!!!

To typowy o¶rodek harcerski, domki bez ogrzewania, łóżka, do przykrycia tylko koce,farelki przydatne

dabal 06.11.2008 17:18

zbyszku jak się przykleisz do mnie to będzie ci ciepło heheh.dzi¶ pogoda nie rozpieszcza-wiatr, zimno i zaczęło kropić-do dupy.Mam nadzieję że w pi±tek się zacznie wypogadzać -ostatnio jaki¶ zmarżluch jestem:))

Kotrrin 06.11.2008 17:27

Cytat:

Napisał Mijamoto (Post 30456)
Jaki lift ustawić? :Sarcastic:

Można miskę z domu zabrać? Tak± odpowiedni±?

zbyszek_africa 06.11.2008 17:29

Ja tam biorę dwa ¶piwory, farelkę, i najepkę sobie zaplikuję, będę spał jak niemowlę:spac:

JareG 06.11.2008 17:30

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 30473)
Ja tam biorę dwa ¶piwory, farelkę, i najepkę sobie zaplikuję, będę spał jak niemowlę:spac:

Predzej jak dziadzius.. :D:D;)

... ale ale.. chyba ze zepniesz te dwa spiwory - ale wtedy to ani niemowle, ani dziadzius.. :D

zbyszek_africa 06.11.2008 17:48

JareG napisał: Ja sie pojawie w sobote z ranca, a ok. poludnia bede spadal zuruck..

Co¶ tam miętko ¶piewasz:Sarcastic:

Stawiam flaszkę, że przyjedziesz puszk±, albo nie przyjedziesz wcale:oldman:

JareG 06.11.2008 18:19

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 30476)
Co¶ tam miętko ¶piewasz:Sarcastic:

Stawiam flaszkę, że przyjedziesz puszk±, albo nie przyjedziesz wcale:oldman:

Ktos jeszcze chce sie zalozyc..? :D:D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27.