![]() |
W Karszowie koło Strzelina widziałam Afrę Tesco u kogoś w garażu. U kogo? :-D
wytapatalkowano |
Kogo widziałem na TESCO jakieś 15 minut temu w Warszawie przy Pasłęckiej ?
|
1 Załącznik(ów)
Takie ładne cuś stało sobie przy karczmie w Kocierzy :)
http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1465139693 |
Jestem z FAT od 2008 roku i pierwszy raz od takiego czasu Afrykańczyk choć na pomarańczy dostrzegł oznaczenie na na aucie
i się przywitał ... miłe zaskoczenie i miła rozmowa pozdrawiam onego pomarańczowego z drogi wjazdowej do trójmiasta nr 7 Leźno Niedziela 05.06.2016 znaczy duch w FAT nie ginie PiotrVN |
Jak widzę oznaczenie FAT to jakoś weselej na duszy się robi. Pozdrowienia Piotr
|
A co to za Audi 80 w Lubaczowie stoi biała z naszą naklejką pod Biedronką?! Rejestracja RJA, chwile stoi więc jak trzeba to mogę ją kiedyś komuś odwieźć :D
|
Widziałem dziś porzuconego passata na tarnowskich numerach z FAT nakleją na przełęczy małastowskiej, uchwyt rowerowy na haku wskazuje że szwędasz lub szwendacie się po okolicznych paryjach. Jeśli tu zaglądasz to chciałem Cię przestrzec przed pozostawianiem zaczepu na haku. Mi zawinęli uchwyt z miesiąc temu w Bartnym pod cerkwią. Aaa mijałem się koło 17 na czerwonym szlaku Jasionka > Zdynia z dwoma rowerowcami, to wy ?
Zdrowia. |
Dziś ok. 16-tej w Rzgowie na skrzyżowaniu z 1-ką mijaliśmy się z czarną Afryką. Była lewa w górze. Pozdrawiam kierownika.
Kierownik GS-u. |
Pozdrowienia dla Czarnucha na pięknej 7 ,z którym wczoraj wyjeżdżaliśmy wspólnie z Poznania przez Komorniki koło 19ej
|
...ja Ciebie też pozdrawiam Ravi; oj bardzo się ucieszyłem na widok Twojej królowej i chciałem pogadać, ale z krótkie były światła...często bywam w Długołęce
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |