![]() |
już tej niestety ni ma:(
|
Pany Organizatory - gdzie ja mam jutro przyjechać ?
Podajcie chociaż namiary na najbliższy sklep od zaplanowanego obozowiska |
1 Załącznik(ów)
Sorki ale kompa nie odpalałem ze 11 dni temu nie pisałem.Ale mam,mam info
ciepła nie zabraknie:haha2::kumbaya:. |
ale by się fajcyło, ze ho ho :D
|
A to w ten weekend miał być rajd? Nic Wam się nie pomieszało. Nie mogę po świętach dojść do siebie, wątroba nie działa w gardle ciągle suszy i znowu alkoho... jak żyć ?
|
Marek właśnie tak żyć, żeby było dobrze a będzie dobrze właśnie w ten weekend :at: :lc8:
|
Łooo Panie jaki harmider!!!
już, już!!! XI Rajd rolniczy odbędzie się............... Jedziemy do Juchnowca Kościelnego http://pl.wikipedia.org/wiki/Juchnowiec_Ko%C5%9Bcielny na rondzie koło kościoła (jest chyba tylko jedno rondo ;)) skręcamy na Janowicze, jedziemy i podziwiamy piękne krajobrazy jeszcze 1,5 km i widzimy różową strzałkę w lewo lub inny cudowny znak. Skręcamy, jedziemy 300 m i już :kumbaya:. Najbliższy skliep jest w Juchnowcu i jest otwarty do 22. Cały asortyment jedzeniowo alkoholowy należy mieć ze sobą. Nie orać polia bo groźny gospodarz jest właścicielem i nie zawaha się użyć wideł!!! Następnego dnia jest kawał trasy do zrobienia wiec fajnie byłoby gdyby motory były już potankowane. Wiec wylatując z Białegostoku najlepiej zahaczyć o pcn :D. Nie obejdzie się i tym razem bez składki- po 20 zł, zostanie zebrana rano przy wyjeździe, wiec nie przepić wszystkiego w piątek wieczorem!!!! Sory Białostoczaki ale znowu macie blizko ;) Do jutra!!!!!! |
my się postaramy aby do Juchnowca Kościelnego było daleko i przez bobry i co tam jeszcze (ukłony do seby )
|
ło matko przenajśliczna toż to kierunkowskaz na mojo działkie. Bez mojej wiedzy ? Będzie swojsko ;]
|
to tam nad wodą będzie baza, za lasem ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |