![]() |
Brunetka zajebiaszcze fotki mniam mniam :D
|
k..ć, czemu ja zawsze w tym czasie mam karę z rodzink± na plaży... :vis:
|
Ja już od 3 w nocy tyram. Własnie mam przerwę na rozładunek. No to korzystaj±c z chwili wolnego, pragnę podziękować za pomoc w kolejnym resecie mojego organizmu, za wspóln± zabawę, za fajne chwile i za to że po prostu byli¶cie. Ci co obiecali a nie dojechali maj± ode mnie kopa w zad (tak tak Sławek, Ciebie też to dotyczy:-) ). Zawiedziony jestem jednym. Tym ze nie podolali¶my i zostało kilka litrów. Czyżby ciężar gatunkowy lokalnego porteru tak zadziałał?
Z Ravikingiem wysnuli¶my już plana na kolejny Woodstok. Jak dożyjemy to będzie się działo. Oj będzie. Piracka armada zasieje zamęt na błotnistych akwenach:-) Bedziemy rabować, deprawować i siać spustoszenie... |
Wczoraj bezpiecznie dotarłem do domu i nawet mi wał nie pękł :D nic mnie nie zaatakowało od tylu i się moto nie zepsuło. Było zacnie i na wiosce AP¦ i na moto wiosce. Dziękuje wszystkim co zamienili¶my choć parę słów, kieliszków kupków itd. :D
Pozdrawiam wszystkich, miło było zobaczyć wasze pijackie pyski mimo czasem niedelikatnych docinek na temat motocykla. |
Cytat:
|
Mnie udało się dotrzeć do domu na sucho. Ale było bliskoooo.
Dziękuję wszystkim za towarzystwo i zacn± zabawę.:bow: Moc pomarańczowego parasola wioskowego jest naprawdę powalaj±ca (Ravi potwierdzi :haha2:) Chyba po raz pierwszy wszelakiego dobra było tyle, że aż zostało Do zobaczenia za rok. Dubel chyba nie zabolało Cię to niewinne pytanie, czy w BMW też masz jedynkę na dół :haha2: |
również dzięki wszystkim.
było cacy:) - mam nadzieję że zdołacie syna Grzesia wychować do kolejnego spotkania:) |
bry!
I ja się odmeldowuję :dizzy: Dzięki serdeczne gospodarzom oraz towarzyszom AP¦! Jeste¶cie niesamowici! Do zobaczenia! :Thumbs_Up: |
|
fajne foty fajna impra :Thumbs_Up: :lc8:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |