![]() |
W 2012 razem z Pindorem i juniorami szliśmy z buta od Starostyny po samego Pikuja:
https://picasaweb.google.com/1097660...16380590481426 Na grani droga jak ta lalla byle tylko się na nią dostać :) Z Pikuja w drodze do Szczerbowca w dół było fatalnie, Śmigacz dobrze prawi, bo Szczerbowiec jest na południe, a Husny na północ - tak czy siak widoki zajebiste przy pięknej pogodzie - myśmy byli w maju i było ponad 30st !!! Nie chciałbym stamtąd zjeżdżać w błocie przy kiepskiej pogodzie - ujebanie po pachy :) Jeśli nic się nie spieprzy to do miłego - Puszku, rezerwuję miejsce na pace jako balast :) |
Sory :bow: Faktycznie nie popatrzyłem na strzałke jakoś minie zaciemniło, a patrzyłem na czerwone ślad. Faktycznie jest tam zajazd i prowadzi do Szczerbowca. Niestety nie jechałem więc się nie wypowiem. Ale z tej drogi po zjęździe w dół wypada się niemal prosto na Gaj przed stacją i drogą do Wołowca.
|
I z tego powodu wolę zjazd do Husnego :)
|
7 Załącznik(ów)
Zjazd jest fajny jak jest sucho ,no i dosc stromy ,na fotkach tego niewidac
|
No to mamy pewnik,że się tak da :-)))) Brawo
Czyli to jest za tymi kamolami w lewo.... |
.
. . 115. Kuba_74 / szuter / hotel domek co zostanie |
.
116. Beddie /xt600/szuter/ podłoga/namiot 117. Nonsisa/africa/ szuter/ podłoga/namiot |
Pytanie do znawców okolic Pikuja.
Parę latek temu próbowaliśmy się wbić na szczyt od jakiejś wioski (parę chatek przy drodze i jadąc w kierunku Pikuja za domkami po prawej płynąca wzdłuż drogi struga. Wioska ta była chyba niecałe 10km od asfaltu. Za wioską wbiliśmy się w las, dziury doły, woda błoto chyba po zrywce. Kolejną cześcia wspinaczki jakaś mała polanka, wszystko bardzo zarośnięte. W końcu trafiliśmy na drogę pod górę, pełną luźnych kamieni, mokro. Ta droga w leśnym tunelu, z lewej skarpa. Kojarzy ktoś tą drogę? Poddaliśmy się w końcu tuż tuż , a może nie ;) przed końcem :) Czas tam wrócić i znowu się zmierzyć z tym podjazdem. Podpowie ktoś? Jak nie będziemy szukać licząc na własną pamięć. |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Pasuje.
Jechaliśmy totalnie na pałę, ale droga była niezłym wyzwaniem. Dzięki Puszek. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |