![]() |
O Boże ! jeszcze rękawice zajumali, a czyje mam młotko-kombinerki? przyznawać się
|
Się dorzucę, tyle wiem, że tam gdzieś byłem bo piach z uszu 2 dni wylatywał
Lista rajdowych szkodników 1.MarekSz007 2.Wojtekbbi 3.Śluza, ale tylko trochę 4.leoon[/QUOTE] 5.Kubas 6. wojtek II 7. bicio |
Cytat:
6. wojtek II 7. bicio[/QUOTE] No i dobra lista je reszte na priv wysle co i jak. Szymonie odnośnie rękawic ślad po nich ginie na polu namiotowym, podobno zostały odłożone na moim krześle pod namiotem tym niebieskim dużym po powrocie z rajdu. A że wieczorem znów był armagiedon to chyba je wcieło:confused: Jeszcze raz napisze: CZY PO RAJDZIE NIKT NIE STAL SIĘ BOGATSZY O JEDNA PARĘ PRAWIE NOWYCH, PRAWIE CAŁYCH, PRAWIE NIEŚMIERDZACYCH RĘKAWIC KOLEGI SZYMONA???? Szymon bardzo za nimi tęskni, jest mu teraz smutno, i liczy ze wrócą do niego. Ja niestety nie jestem w stanie dotrzeć do każdego z zapytaniem czy może wie coś w tym temacie. Dlatego proszę o jakieś ewentualne info gdyby ktoś coś wiedział. |
To ja się pierwszy napomnę....
Q......KIEDY? |
Kiedy chcesz:)
|
Hahaha. Dzisiaj już za późno. Niedzielę nie bo w poniedziałek do pracy.... Za dwa tygodnie?
|
Bądź zwarty i gotowy wszystko może się wydarzyć:)
|
I jestem już nawet wzwiedziony. Co w moim wieku może panikę w domu wywołać
|
3 tydzień kwietnia to święta, więc zapewne wypadnie tym razem w czwarty 21-23.IV
|
To się nazywa budowanie napięcia.A tu krew wrze w narodzie, hormony buzują !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |