![]() |
Piękna maszyna - Ola gratulacje :)
A pytanie laika to 200 EXC ?? Jak tak to bestia :D Cytat:
|
Wieczny to nie dla nas. Tam trzeba nie mieć lęków. Nie ma pozycji pół gazu. Jakbym miał Oli posturę to może bym spróbował 2T. Podemną takie zabawki robią prrrrrrrrrrrr. i nawet na obroty nie wchodzą. A jak nie wchodzą to niechcą jechać.
|
Nie przesadzajmy, Felek, i pod tobą by poszło, prrr to bys krzyczał ;)
To nie CZ, z działającym zaworem wersja EXC ciągnie już od dołu. |
to samo co Lepi mówił Dave, właściciel LC2 200SX - 'bzdura, że dwusuwy nie mają dołu, po prostu nie masz czasu na to, żeby ten dół poczuć' ;)
nie wiem jak latasz Felkowiak ;) ale te 50KM i niecałe 100kg myślę, że przy solidnym odwinięciu są NIE do ogarnięcia przez znakomitą większość ludzkości. jak dla mnie - marzenie taka maszyna. zarąbisty wy..b i poręczność jak motorower. Gratulacje żółte z zazdrości Ola ;) ;) ;) zdrowaś matjas |
Na fali powyżej dyskusji, pragnę z całą stanowczością oświadczyć, iż każdy, kto powie Złe Słowo na temat 2T EXC (a szczególnie dwuseteczek)*, natychmiast traci u mnie cały szacun (bo się nie zna i gada głupoty), ewentualnie ma w mordę, niezależnie od wcześniejszych sympatii, czy nawet platonicznych podkochiwań.. :D:D:D
A tak bardziej serio - za mna 6 sezonów na różnych 200EXC i nie bardzo jest na co zmienić :p Co do 250cc, to generalnie polecamy ją cięższym osobom (+85kg), ale ćwiara nie ma tak sprytnego i łobuzerskiego dołu - w tym tkwi cały sęk.. 300cc (nie przesadzając!) urywa tyłek od pierwszej jazdy i na przelotkach jest absolutnie nieprawdopodobna :drif: ale jedna wąska, śliska ścieżka w lesie i jej potworna wprost moc, wysyła cię do Św. Piotra w mgnieniu oka :eek::eek::eek: Olka jest twarda na maksa, ma samozaparcie i mądrze się uczy - jej postępy na treningach endurowych przed wyjazdem, naprawdę robiły wielkie wrażenie :Thumbs_Up: Dorosła do świadomego i pełnego wykorzystywania mocy 200cc i normalnie aż strach pomyśleć, jak nam da popalić w tym sezonie.. :dizzy::D ----------- * - dotyczy roczników od 2002 w górę |
Do pomarańczowych dwupaków , się dorasta i wybiera taki motocykl , kierując się doświadczeniem , albo żyje w przekonaniu że to sprzęt nie dla mnie . Ma za sobą 2 sezony ( mówiąc szczerze półtora , po patrolu na siedleckiej ) na EXC 250 , po przesiadce z poprzednich lat , kiedy ujeżdżałem czteropaki , jeśli kiedyś wrócę do lekkich krzokowych popierdalaczek to następnym będzie wyłącznie EXC 300 2T . Chyba że w między czasie zrobią coś lepszego , na razie nie ma :).
|
E to ja juz nie zabieram głosu bo mnie kobity pobiją ... Kurde i gdzie to równouprawnienie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
E przesadzasz - Huberta poniósł to i z Tobą da radę:haha2::D Ola jak ty do ziemi sięgasz to ja nie wiem - widać dziewczyny dłuższe nogi mają. Swoją drogą to chodzi za mną czasami taki wściekalczek - czasami kolega z fabryki da mi polatać :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |