![]() |
Hej.
Jak będziesz miał amortyzatory skrętu do NAT 2016 to ja chętnie się w nie zaopatrzę |
Amortyzatory mam od ręki a zestaw jak wpłacisz kasę będzie w ciągu 2tyg bo już żadnego nie mam. Były 4 i od razu poszly
|
Cytat:
musial sie dobrze osrać po tym .....ciekawe czy dalej to robi |
Amor dotarł. Mocowanie wykonane starannie. Regulacji na amorze jest 4,75 obrotu. Na maksa w lewo lekki opór na maksa w prawo sztywne jak pal ;)
Może się uda dziś zamontować i jak dobrze pójdzie w sobotę testy. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...48bb4c21a4.jpg |
Tutaj nie wrzucaj bo to miejsce dla NAT :) zrobię może dziś odpowiedni dział dla wszystkich
|
Hej,
Jak tam idzie użytkowanie w NAT? Jakie wrażenia? Na zimę trzeba będzie chyba zamówić :) |
Bezproblemowo.... Stoi w garaż i czeka na wiosnę 😁
|
Jakby co mam 3 wolne zestawy do nat. Za około tydzień będę miał też amory ale to już będzie trochę inna bajka i jakość z racji małego przeprojektowania i zwiększenia przez nas wytrzymałości oraz łatwości serwisu co później korzystnie wpłynie na użytkowanie i ekonomię serwisu
|
A co zmieniliście? Może warto pierwszym zakupowiczom coś wymienić ? 😁
|
Ogólnie to już będzie jak scotts :) możemy każdy przerobić już teraz ale to się wiąże z pruciem wnetrzosci, projektem i wymiana wszystkiego w środku bo okazuje się że u kogo nie kupisz to inna jakość, różnią się oringi, pasowanie itp. teraz będzie ujednolicone wszystko z możliwością personalizacji jeśli chodzi o pracę amora. Niektórzy wolą by był ciaśniejszy od początku i na końcu totalny beton a inni jednak by na minimum nie było czuć że jest itp itd. tak czy siak to już praktycznie Made in Poland :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |