![]() |
Honda jedzie z nami w chuja a wy spróbujcie tlymaczyc z arabskuego na chinski i ....nic sie nie stało. Tyle kasy za gowno jakosc? Jak komus to pasuje to współczuję....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na wlasne oczy wodziłem GS(nie anglika) z którego z silnika można było paznokciem aluminiun skrobać... dla porównania pojechałem z kumplem kupić roczną NAT której na ramie KAŻDY spaw miał rudy nalot... takie czasy...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W moim GejeSie (2007 i 200tkm) przod silnika posrupany od kamykow i tosię utlenia- fakt. Ten z filmikualbo stal na plazy przez te 8 lat, albo co b. prawdopodobne, pojechal na jedną wycieczkę po plazy czy w zimie po solonym i pozniej juz go nikt nie umyl,tylko postawil pod plotem.,bo to nierealne przy tym wieku i przebiegu:)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Zgodnie z eko-modą nowe motocykle są biodegradowalne :umowa:
|
Na to wygląda,że projektanci z BMW przeszli do Hondy i zaczynają się kłopoty.
Niemcy odetchnęli z ulgą czekając z otwartymi ramionami na Japończyków doskonalących ich produkty:):):):) |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Mój poprzedni 3-letni eNCek jeżdżony codziennie cały rok (również w zimie, a Angole sypią sól jak temp. spadnie poniżej 5deg) w dniu sprzedaży wyglądał jak niżej. Wszystko zależy jak kto "dba" o moto. Więc daleki byłbym od generalizowania, że Angliki są be, a te z PL czy DE są cacy. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |