![]() |
Cytat:
A na filmy znajdę czas może dopiero w długie zimowe wieczory. |
Z tymi fotkami z innych serwerów jest tak, że po jakimś czasie coś przestaje działać:/ przerabialem parę razy.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Przeczytałam - świetna relacja :-)
Dziękuję. |
Świetna relacja i przede wszystkim wielka przygoda!
Gratulacje dla twardzieli i podziękowania dla Ciebie za super opis! :) |
Cytat:
|
Czy to ten co połamał się i nie dokończył rok wcześniej?
|
Cytat:
Jechał 2 lata temu. Rok temu obyło się bez kontuzji, choć było kilka efektownych figur - na szczęście skończyło się na strachu. Wszystko efekt brawury i zjeżdżania z traka, podobnie jak gleba i złamania o którym piszesz (skok z wydmy). Rok temu była tylko awaria motocykla, na tyle drobna, że moto wróciło na kołach, choć trasy nie dało rady przejechać w całości (przypalone sprzęgło, wyjazd z OFFu na pace pickupa, powrót asfaltem). CRF1000 można obejrzeć na filmie z Mauretanii: Fotki z CRFą wrzucę za jakiś czas, nie mam ich przy sobie. |
Zrobiłbyś jakiś filmik z naszego wyjazdu. ;)
Czysta profeska w porównaniu do moich i Wojtka wypocin. :) |
Cytat:
Ten klip akurat robił nasz forumowy kolega Olek, zawodowiec. P.S. Przypomniało mi się, że CRFa miała jednak jeden uszczerbek - pękła boczna owiewka po upadku na piasek - to tylko potwierdza fakt o lichych plastikach ;( Motocykl ruszył na trasę w stanie fabrycznym, olej zmienialiśmy mu na pustyni jak dobrze pamiętam (ten po 1000km) i nie miał jeszcze gmoli. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |