![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
To byś oświecił błądzącego w wolnej chwili :P
|
Cytat:
Jakby ktoś z okolic Pieskowej Skały chciał dziś zobaczyć Zumo XT albo Ubaga od Neno na żywo, to jakoś pod wieczór zatrzymam się na noc na polu namiotowym 50.2485925, 19.7638997 :)
Dałem sobie w kość po sporej przerwie i muszę poleżeć żeby znów poczuć plecy... Kontakt telefoniczny będzie najszybszy. Forum poczytam dopiero w namiocie ;) |
Cytat:
Masz dalej to nawi ? |
Cytat:
Zaryzykowałem. Przez trzy dni dałem całkiem solidny wycisk fabrycznemu uchwytowi Garmina. Owszem, jak na moje możliwości więc np. bez topienia i skoków na hopkach ale trzęsło na tyle dobrze, że cieszę się z pójścia jutro do pracy żeby posiedzieć za biurkiem ;)
Nic nie odpadło, nic nie pękło. Chyba że jakaś elektronika w środku ale to czas pokaże. Urządzenie sprawnie poprowadziło i doprowadziło szczęśliwie do domu. Także w temacie uchwytów wybieram opcję fabryczną, a jako remedium na złodziei nawigacja do kieszeni przy każdym odejściu od motocykla. |
Robiliście ostatnio aktualizację w XT. Nie idzie zrobić u mnie "za Chiny" . Wywala przy 38 %.
Edyta: wczoraj w nocy 5 razy próbowałem , dzisiaj w ciągu dnia 19 razy, za 20 się udało. Dziadostwo :-) |
U mnie aktualizacje działają poprawnie. Od 1 strzała.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Jak nie idzie z urządzenia, to sprawdź przez aplikację Garmin Express na komputerze. O ile masz taką możliwość. U mnie też aktualizacja poszła bez problemu ale to było dobrych kilka dni temu. Możliwe że wciąż mają zgagę po włamie i zablokowaniu firmy...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |