![]() |
Pewnie tak jak wcześniej. Jak nie będzie układ przytkany to wymiana zestawu filtr wstępny, filtr paliwa, regulator ciśnienia i ta plastikowa podstawa pompy gdzie jest filtr ssący (to wszystko jest w jednym zestawie - można sobie samemu kupić w serwisie - coś ponad 100£ taki zestaw), plus procedura płukania zbiornika według wytycznych hondy, czyli tylko benzyną, bez uźycia chemii i bez zabezpieczenia tego spawu po płukaniu.
Pytanie tylko na jak długo to wystarczy. |
Cytat:
|
Ja miałbym inne podejście, zrobić jak najszybciej, póki jest gwarancja, a potem obserwować, czy nadal coś się zbiera i wyegzekwować jeszcze raz, przed upływem gwarancji - ale to moje luźne przemyślenia
|
No i jasne, moja ATAS 1000 tez po vinie wchodzi w akcje serwisowa. Czyli tak jak koledzy pisali - problem dotyczy tez CRF1000 z wiekszym zbiornikiem. Nawet jesli po wyszukiwarce VIN wyjdzie ze akcja nie obejmuje - proponowalbym sprawdzic zbiornik we wlasnym zakresie.
|
Z ciekawości wrzuciłem VIN mojej standardowej CRF1000 z 2017. Nie mam na nią żadnej akcji przywoławczej, ale chętnie bym zaglądnął w bak jeśli ktoś ze stolycy ma taki szpej do kolonoskopii. :D
|
No dobra, a o co chodzi z tym "Pannier case crf1000 label installation leaflet"? Cóż to za usterka?
PS. Moja ATAS 2018 załapała się na obie te rzeczy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mojej âzwykłejâ z 2018 nie przywołują.
Ale faktycznie dobrze by było zajrzeć do zbiornika. |
1 Załącznik(ów)
Mam i ja:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |