![]() |
Dla tych co nie zrozumieli, to oczywiście żarty były!Tak się czasem lubię podroczyć - widać dzięki temu,że czytacie, bo odzew jest.
|
Oj na pewno zrozumieli, też się droczyłam... :p;)
Pewnie, że czytają, fajnie posłuchać i popatrzeć jak się ludziska dobrze bawią, szczególnie jak się ich zna i wie jak każdy potrafi się bawić :p Cytat:
|
Dodam tylko ze było to najlepsze zakończenie sezonu Africa Twin na jakim byłem, w tym roku ;)
Koptrin pojechał rano, był chyba pierwszy na śniadaniu. ciekawe kto następnym razem zawstydzi Bajrasza ;) |
Cytat:
|
Cytat:
też mam miłe wspomnienia i nadzieję że wkrótce się zobaczymy przywiozę dla Ciebie coś co może Cię zainteresuje niespodzianka oczywiście (temat z wieczoru w domku:) pozdrawiam Ciebie i Wojtka SzwedzkaKasia |
No i ja wreszcie dojechalem nach Hause.Super impreza.Dzieki Chomiku i wszystkim za fajny weekend.Do nastepnego :Thumbs_Up:
|
8 Załącznik(ów)
Kilka zdjęć , aby Ci co nie byli wiedzieli że motury też były i offik też był , z pozdrowieniami dla tych co na zakończenie czterema kołami przyjechali
Załącznik 7939 Załącznik 7940 Załącznik 7941 Załącznik 7942 Załącznik 7943 Załącznik 7944 Załącznik 7945 Załącznik 7946 |
A tak sprawy miały się po offie:
Załącznik 7947 Załącznik 7948 Załącznik 7949 Załącznik 7950 Załącznik 7951 Załącznik 7952 Załącznik 7953 Załącznik 7954 Załącznik 7955 Załącznik 7956 Jakość średnia - aparat musiał coś "chlapnąć", bo fotograf twierdzi, że trzeźwiuteńki był. |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |