![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co by klocem zapierdalać trza mieć jaja i doświadczenie , nie jeden z pampersem na dupie lekkim moto by tak nie kręcił jak Franek tenerą : http://www.youtube.com/watch?v=bdEh3kEagZY&feature=player_embedded#at=160
Pojeździłem se nią kilka dni i uważam że to fajne moto , klocowatość , nieporęczność i przesadzona pojemność o której piszecie to "sranie po iglakach" , niczym nie poparte , oprócz wydaje mi się . |
Cytat:
|
Przypomne troche temat.Jezdzi ktos?Jak sie sprawuje?Jakies za i przeciw?:umowa:
|
Cytat:
Już 10.000km za mną i tak: -1000km serwis- wymiana oliwy- pelna synteza poza tym cisza -5000km serwis- wymiana oliwy- pełna synteza (producent prosi o wymiane po 10k, dla mnie nie do przyjęcia), poza tym cisza -10.000 serwis- wymiana oliwy- pełna synteza,dyfer,filtr wiatru, regulacja zawiechy przód (sztywniej niż fabryczne regulacje) poza tym cisza. i juz... aaa... częste mycie :) Cel- 100.000 km bez awarii!!! jeżdzę zwykle dla bezpieczeństwa w towarzystwie moich ochroniarzy jeden na 12GS ADV i drugi na 12RT, Tereska sobie z nimi zazwyczaj dobrze radzi, obaj jak zawsze z tyłu jak to dobrze wychowana ochrona :) polecam |
to dobrze wróży :)
|
Wszystko cacy, tylko kilometr kilometrowi nie równy... trzeba zaznaczyć ile motocykl jeździ po czarnym a ile offem, bo np wielu na tym forum uwielbia kacić swoje leciwe Afryki z dala od asfaltu, a wtedy wszystko zużywa sie dwa razy szybciej... no chociaż akurat napęd najbardziej dostaje po dupie, a w ST dla kardana to raczej znaczenia nie ma. Tak czy siak bezawaryjnej jazdy życzymy, ja w swojej babci też wymieniam co 6 tys oliwę a nie jak pan Hąda sugeruje co 12.
|
Ciborku. ST 1200 nie jest motocyklem offowym :) Już nie ;) Ale możliwość wygodnego przemierzania równych lub mniej równych asfaltów zahaczając o szutry to fajna sprawa - i nie jest to kurna BMW na szczęście :D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |