![]() |
pod względem literackim czyta się świetnie, ale opisane zdarzenia do tak świetnych już nie należą...
świetna recenzja! (opowieść? :) ) |
świetne
|
Wspaniała relacja, z perspektywy czasu zostają tylko dobre wspomnienia :-).
Atmosfera i emocje na wyjeździe niesamowicie utrwalone. Kiedy jedziemy ponownie?! Oczywiście, jeżeli załapę się do składu... :-)) PS. W temacie filtra w KTM, zawalił jeździec, który nie wyczyścił/wymienił na czas. No cóż, zemściło się na mnie naigrywanie z remontowania Afryk dzień wcześniej, ugryzę się w język w przyszłości, a tego błędu nie powtórzę :-D. Zachciało mi się podziwiać widoki, a nie grzebać przy sprzęcie. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS: A tera sie Pan zabieraj za jakiś fimik bo puszek już ledwo bokami robi:) |
Cytat:
A co pisze Lupus to święta prawda, grzebać trzeba samemu dlatego tak wkurza mnie okres gwarancyjny (pierwszy i chyba ostatni w moim życiu). Co do ściągania motongów to mają tam naprawdę świetny interes. Toż to połowa kosztów wycieczki. Na pustyni to mogą ściągnąć jeden na kwartał i żyć dostatnio :) Czyta się fajnie, chyba ktoś jeszcze został więc czekam na dalszy ciąg. |
Cholernie wam zazdroscilem i zalowalem, ze mnie tam nie ma. Teraz widze, ze dobrze, bo mialbym jedna z glownych rol w tej Motoklinice na Peryferiach, biorac pod uwage ilu rzeczy nigdy nie sprawdzilem albo uwazam, ze nie ma po co :haha2:
Nasuwa sie cytat z Chrisa Scotta "Jezeli w jakiejs sytuacji zaczniesz myslec sobie bedzie OK, zatrzymaj sie i sprawdz jeszcze raz!" A gowno! Dalej zazdroszcze wam i zaluje! :bow: >>> REWELACYJNA RELACJA z WYROMBISTEGO WYJAZDU <<< :) :) :) :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Fantastyś :)!
|
|
Puszku ja chcę historię pewnej pomarańczy C.D.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |