![]() |
Cytat:
Nooo Panie rewelka Liban :) jak będziesz wracał, kiedyś, to wracam z Tobą :) |
Super przygoda, mistrzowski wyjazd. Chyba każdy za nas marzy o czymś takim. GRATULACJE.
Ale czy Phnom Penh to nie stolica Kambodży ?:):dizzy: http://tarcu.com/2008East/big/East%2...2016-55-27.jpg |
To mi się najbardziej podobało:
"Z generałem proszę, zagaduję" A tak w ogóle to Liban już tylko dla prawdziwych twardzieli. Gratuluję uporu, odwagi i cierpliwości. |
7Greg, to teraz już w ogóle zgłupiałem.. Załatwiać te wizy do Libanu, czy nie? Bo nawet jeśli nie są wymagane do 30 dni, to jednak się przydały..
Jak długo byliście na południu? Bo z tego co wiem, to jest jeszcze trochę do zobaczenia.. |
Cytat:
Wizy jak najbardziej w Polsce załatwiliśmy. O tym, że BYĆ MOŻE NIE TRZEBA dowiedziałem się przy WYJEŹDZIE na granicy. W Libanie byliśmy 2 dni. Na południu jest cala masa do obejrzenia tylko, że możesz tam po prostu nie dojechać. Zadzwoń może do ambasady polskiej w Libanie. Najgorsze, że jak się okaże, że trzeba to już będzie pozamiatane. |
Smutek
:confused:UUUUU to dzisiaj nie ma nowego odcinka ?? Szkoda, bo się specjanie wcześniej z fabryki urwałem. Wciąga to jak nie wiem co. Greg nie myślałeś o tym żeby to upublicznić ? :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzisiaj nie miałem weny. Bo ja artsta jestem i muszę mieć natchnienie :oldman: Felek, jeżeli chcesz to upubliczniaj. Bierz i nawet nie płać :umowa: |
Cytat:
|
7greg
Wiesz co...szczena mi opadła na glebę. Jeszcze tak zajebistego opisu z wyjazdu nigdy nie czytałem, foty po prostu rewelacja. Choć nie toleruje arabów po twoim opisie nabrałem chęci na wspólny wyjazd w tamtą cześć świata. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |