![]() |
Dżolka - dzięki...
Mam nadzieję , że na niego już nie trafię... Zaraz wybieram się pośmigać na pole Afryczką :haha2::haha2::haha2: Jakoś trzeba się odstresować :D |
a co co chodzi z tym przeprowadzaniem motura ?
|
Cytat:
Największa bzdura jaką słyszałem, niestety ograbia niektórych z kasy za egzamin, czasu temu poświęconemu i nerwów. Ot uczą zdawać egzamin, a nie jeździć i poruszać się w ruchu miejskim. Brunetka- nie łam się, to pierdoła, co innego gdybyś w ósemce się nie umiała utrzymać, ale to? pikuś...Pan pikuś. Tylko do następnego z zimną głową podchodź, po akademicku, punkt za punktem z listy odhaczaj. Pozdr. Jaro |
U mnie egzaminator pytał jak sprawdzic ze sie skończyły klocki z tyłu większosć grupy poległa a koles luz
|
Dla mnie też to przeprowadzanie tych 5m jest bez sensu ...
Ale nie ma co się przejmować, będzie następny egz. I mam nadzieję że już będzie ok. Bez prawka daję sobie radę hehe Ja tam z dziejszego dnia jestem naprawdę zadowolona !!! A przede wszystkim DUMNA :D Ponieważ nie dosyć że polatałam na Afri po dziurach, błocie z gliną i wodą, podjechałam pod duuuuże górki :)oraz z nich zjeżdżałam ... To co najważniejsze udało mi się po raz pierwszy ją podnieść, jak wpadłam w "troszeczkę" wodnistą koleinę :) poleciałam prawą stroną ciała w "kałużę" :) ale było super !!! Pół koleiny z gliną i wodą wyleciało :D Czekając na Diverka, próbowałam ją podnieść, ale za 3 razie się udało... Więc z każdą jazdą są postępy :Thumbs_Up: Dziś pierwszy raz ją podniosłam sama, bez pomocy !!!!!!!!! STRONG GIRL :haha2: Mimo wszystko że jest ciężka, powoli stajemy się jednością - Ja i Afri :lc8: Fabrizio - musisz trenować podnoszenie po upadku, bo ja już daję radę, więc jak ja już sobie radzę to dla ciebie pikuś :haha2: |
|
Brunetka, świetne foty:D, a egzaminem się nie przejmuj - na takie absurdy nie ma mocnych:mur:, powodzenia przy drugim podejściu:Thumbs_Up:
|
Dziewczyny wezcie sie lepiej za gotowanie i sprzatanie :D
|
Myku teraz zostaniesz spalony na stosie przez ludzi w kapturach:)
Brunetka - jest to żeczywiście w egzaminie konieczne i nic tu nie da irytacja. Poprostu zapomniałaś a Jaro ma rację od a do dzet, bo i tak dopiero street Cię nauczy jeździć. No i najlepiej jak się posikasz a Twój inteligentny wyraz twarzy nie zapeszy Pana egzaminatora. |
Cytat:
A tak na poważnie. to te przeprowadzenie 5 metrowe jest wg mnie bezsensownym punktem tego egzaminu. Rozumiem, gdyby egzamin dotyczył jakiegoś specjalnego prawa jazdy na bardzo ciężkie motocykle. I egzaminowany miałby przeprowadzić powiedzmy Gold Winga to może jakiś sens by był. A tak nie widzę rozumowego wytłumaczenia, tego akurat, punktu regulaminu. Facet uwalił ją na takiej pierdole. A chwile wcześniej po poprawnej odpowiedzi na 2 wylosowane pytania, dotyczace budowy motocykla, nie pozwolił jej np. na sprawdzenie poprawności naciągu łańcucha, działanie świateł itp. Zresztą chwile po tym ja zdawałem i też nie pozwolił mi na to. W duchu chciałem odmówić jazdy takim niesprawdzonym motocyklem, ale ze względów obiektywnych tego nie zrobiłem. Ciekawe co by gość zrobił gdybym postawił się okoniem. I gdybym zażądał jednak umożliwienia mi sprawdzenia sprawności działania podstawowych podzespołów.:p A jeśli nie to odmawiam jazdy i udaję się do jego przełożonych z opisem zaistniałej sytuacji. Gdybym miał czas, małe parcie na szybkie posiadanie uprawnień to znając się coś w tym stylu bym odstawił. Ale pozostało niestety gdybanie:( |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |