![]() |
Olu, a dlaczego w archiwach Hall Of Fame nie widzę Twojej i Jurka relacji z Bhutanu? Jeśli to przez wrodzoną skromność, to jest ona całkowicie nieuzasadniona, Wasza opowieść była super! Proszę mi tu zaraz zrobić aktualizację;)
|
Normalnie jazda bez trzymanki , ubawiłem się jak mało kiedy - wielki szacun. :bow:
|
O w mordę.Wreszcie znalazłem czas,żeby przebrnąć od początku do końca, jednym tchem przez tą relację i współczuję teraz wszystkim tym, którzy tego nie przeczytają. :at::at::at:
Uśmiałem się momentami po pachy. Jedna z wieeelu perełek słownych tej relacji: "Lepi w Rawiczu, na mokrej koleinie, wali figurę i głową atakuje drzwi busa. Kask ma homologowany więc nic się nie stało. Kiełbasa ma drogi, nowy kask więc nikogo głową nie atakował." Zazdroszczę takich przeżyć jakich doznaliście.Zwłaszcza tego,że osiągneliście swój ostateczny,tak trudny cel. |
Czyta się na wesoło :) W sam raz, aby naładować baterie przed sezonem.
|
Jakos nie moglem sie mobilizowac ostatnimi dniami,ale dzis przysiadlem i przeczytalem cala relacje na raz.BRAVO,swietny wyjazd:Thumbs_Up:.Gratuluje wszystkim:)
|
Wszelkie mowy pochwalne zostały już wstawione przez poprzedników. Podpisuje się oczywiście pod nimi. Dodam tylko że z owej relacji mógłby powstać świetny scenariusz, a potem i film przygodowy.
|
Majstersztyk :) wciągające, bawiące, inspirujące...do założenia własnego konta na AT, żeby móc czytać samej, a nie przez plecy innej osoby :) No i do podzielenia się własnymi wspomnieniami...
|
Cytat:
|
moim skromnym zdaniem najlepsza relacja jaką miałem przyjemność czytać.
Masz talent!!!! |
1 Załącznik(ów)
Po tegorocznej wycieczce relacja nabrała nowego blasku :)
Załącznik 33142 Jeszcze raz, Wielkie Dzięki Panowie :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |