![]() |
Niedziela 11.04 w godzinach popołudniowych, serpentyny na Przełęczy Wyżnej. Pozdrawiam właściciela NAT-1000. .
|
Poniedziałek(19.04) na DK11 Ostrów Wielkopolski- Pleszew, w stronę Peszewa ok12.50 leciała chyba NATAS ale na pewno 1000. Pozdro
|
Dziś po 14stej w Magdalence NAT z zielonymi handbarami (chyba), leciałem furą.
|
Wczoraj około 20:00 widziana NAT na Królewieckiej we Wro. Ktoś z forum?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Dzisiaj 29.04 około południa widziana czarna rd04 w Gorzeniu na DK28, leciała w kierunku Wadowic.
|
1 Załącznik(ów)
3 trafiona dzisiaj rano... Kto?
|
1 Załącznik(ów)
Nat... to już od ...
Ale wczoraj 3 a dzisiaj 4 trafiona |
Dzisiaj AT w Zawichoście i NAT w Józefowie nad Wisłą. Nie miałem okazji machnąć bo pierwsza za nami chwilę jechała, a drugą zobaczyłem stojąc na stacji.
|
Dzisiaj blyszczaca NAT rej. NEB za Ornetą. Pozdrowka od objuczonego tenerowca!:-).
Pozdrawiam trolik |
Dumny paw wczoraj na ATAS na wysokości Krościenka w godzinach popołudniowych. Dzisiaj AT na nowotarskich nr w centrum Zakopanego na światłach. W tym samym miejscu czarna AT z Zakopanego. Łapa
|
Dziś S52 Bielsko - Cieszyn, Jasienica koło McDonalda, obładowana trójka z kierownikiem w komplecie przeciwdeszczowym, chwilę później w Czechowicach nowa królowa również z kuframi w kierunku Bielska.
Ja tirem w przeciwnym kierunku. Zdrówka. |
Czy ktos od nas lata czarną 07 koło Motkowic/nad Nidą? Drugi raz widziałem, bialy kask i czarna kuryka - ja bylem autem na rybach (czarny Freemont)
|
Dzisiaj o 13 w Wadowicach dwie jadące razem trójki hrc, jedna z prostokątnym, a druga z okrągłymi reflektorami.
|
Pozdrawiam ekipę Trampków i jedną Afrykę, która tasując się między autami, leciała około 12:00-> 21.05 przez Hyżne w stronę SE Polski.
|
Czarnuch -czarna 07 na numerach ETM - Tomaszów Mazowiecki wczoraj mi machał przy Grotach Nagórzyckich - pozdrawiam - czerwona VFR :)
|
Trójki w Wadowicach to Kufel i Kwintal.
|
W piątek ubiegły w Orzeszu mijaliśmy siódemkę, chyba czerwono-białą.
|
Czerwona NAT widziana wczoraj na BP w Stojadle koło Mińska Mazowieckiego.
|
Zdrówka dla kierowników
2x T7, GS i RD07 spotkanych na TET południe 22.05 około godziny 9 rano gdzieś w okolicy Szczekocin. |
Dziś w Lublinie pod ZUS em przy Zana o 14.15. Kierownik na fioletowej królowej.
|
dzisiaj Siewierz, dwie Afry z D.G ten ciul co na Was trąbił puszką to ja ;)
|
Dziś ok 14 Kadzidło mazowieckie,trasa na mazury,rozbita przodem Nat lub Atas TRI color .mam nadzieję że nic poważnego się nie stało kierownikowi.
|
Afryka i Vstrom na Orlenie w Koniecpolu.
|
1 Załącznik(ów)
Wczoraj i dziś w obsłudze kolarskiego Wyścigu Narodów - 2 może 3 Afyki
|
Łask, około 18:30 widziana NAT tricolor. Ja na t7.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Czyja lalunia? Nowa Słupiahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4e8b993397.jpg
|
Dzisiaj, kierownik na RD07a (chyba) koło jeziora żarnowieckiego, darłem jape przez okno "AFRICAAAA" w micrze Złotej
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka |
Dobre są reakcję ludzi postronnych jak czlowiek drze japę ,,AFRYKA,,!!!:D
|
Dzisiaj kole południa machnięte z czarno-białą RD04 w msc. Pokój, a pod wieczór z NAT na odcinku Koszęcin-Boronów.
|
Józefów nad Wisłą. Hotel Bursztynowy, którego czarnucha do knajpy na górę kierowałem?
|
Lubliniec. Czarno-czerwona RD04 na opolskich blachach. Był kontakt wzrokowy ;)
|
Tricolor crf w bocznej drodze za Gardzkiem - Strzelce Krajeńskie
|
Uszanowano dla kierownika przewodnika na RD04 i innych przy strzelcach krajeńskiech na TET. Przywracanie wiarę w ludzi. Od 4 rano jechałem z 10 sprzętów minąłem wszystko powyżej 2012 roku. Papa mi się śmiała !
|
1 Załącznik(ów)
Świerklaniec. Dzisiaj.
|
Matjas, Ciebie dzisiaj mijałem w okolicy Nowogrodu Bobrzanskiego?
Poza tym Trampek z charakterystycznym przodem (rzeźba z plexi) w towarzystwie Dominatora. Pozdro! Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Dejv to nie trampek ;) To Puntek na afrze 04 i Jacek kominiorz na tym dominatorku.
|
Widziałem tylko że Hunda i że Fałka :)
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Nie. Kręciłem się zaledwie w okolicy wzgórz trzebnickich NCkiem.
Jeśli nie muszę w długie weekendy staram się nie jeździć. m |
Kogo widziałem dalej i bliżej 😉
Kilka Motków w tym na pewno jeden RDek i nowa tenerka. Trasa 22, Różanki pod Gorzowem. Wylecieli z offa po wyglądzie
Godzina 15:55 |
:at:
Pozdrawiam Wszystkich co lecieli w długi week, gdzieś z pod Torunia przez Bory Tucholskie do MRU przez Tuczno Zajebiście było :bow: |
Ze 2-3 dni temu widziana nowa afra z wózkiem bocznym, ale bez plecaka, w okolicach Sobótki. Pozdro :D
|
Kazimierz Dolny, 6 czerwca.
https://i.imgur.com/gZc9iQ7.jpghttps://i.imgur.com/sWPaSTk.jpghttps://i.imgur.com/Vu6IiZY.jpg |
Przed chwilą godzina 16. Warszawa Jerozolimskie czwórka w kolorach tesco
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka |
1 Załącznik(ów)
:at: spotkana dzisiaj ma parkingu obok Zbiornika Goczałkowickiego.
|
1 Załącznik(ów)
Taką Czarnulkę dziś zauważyłem, będąc w miejscowości Stanica k.Gliwic. :)
|
Znajomy tym egzemplarzem prawdopodobnie jeździł. Felgi odmalowane. Ma ciekawy zbiornik paliwa. Nieco powiększony przez co trochę się słabo kolanami ją trzymało w pozycji stojącej.
|
Cytat:
|
Dzisiaj około 12.20 miejscowość Narty - ATAS i bordowa NAT. Pomachane, odmachane i każdy pojechał w swoją stronę.
|
Dziś przed 21 wyjeżdżał w Debek jakiś afrykanczyk. Głupio mi było zatrzymywać. Szerokości do domu!
|
Samotny Afrykańczyk spotkany dziś po południu na zachodnim skraju Kampinosu. Staliśmy w 3 motki na poboczu z przeciwnego kierunku. Pomachane odmachane.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |