Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   KTM (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=178)
-   -   Dlaczego lubię KTM-a (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=11357)

ex1 19.09.2014 20:11

ja tam zabierać japońca nei lubię.. zdecydowanie zaniża tempo
ostatnio probowałem takim japońcem jednym wjechać na górkę piachu... dziękuję.więcej nie spróbuję.. wszystko co miał się.złożyło na podejściu do górki... wraz z moim kręgosłupem... po zapięciu 2 w piachu motocykl stawał w miejscu..
te japońce to prawdziwa rewelacja :D !!

zbys 19.09.2014 21:18

Co to za japoniec był ? Pewnie jakas 125- ka :)
Ja tam jakos nie zaówazyłem zeby te ktmy uciekały w terenie, na asfalcie, tak cieszko za nimi nadazyc, ale w terenie lekko zmotana afri nie odstaje wogule :)

Raszu 19.09.2014 21:22

Apeluję o pokój :P

siwy 19.09.2014 21:27

Cytat:

Napisał zbys (Post 396710)
Co to za japoniec był ? Pewnie jakas 125- ka :)
Ja tam jakos nie zaówazyłem zeby te ktmy uciekały w terenie, na asfalcie, tak cieszko za nimi nadazyc, ale w terenie lekko zmotana afri nie odstaje wogule :)

Afryki i lc8 zostają w tyle za każdym normalnym, jednocylindrowym enduro w terenie innym niż szutrówka.

puszek 19.09.2014 21:44

KTM zostaje i w wodzie i w piachu....musi być tylko odpowiednia ilość czasu....

mdxmd 20.09.2014 00:40

Cytat:

Napisał puszek (Post 396718)
KTM zostaje i w wodzie i w piachu....musi być tylko odpowiednia ilość czasu....

bo szybko kończy mu się paliwo ;)

ex1 20.09.2014 03:14

ten japoniec to była 650 tka. straszliwy kondon... KLR sie.zowie..
co do zmotanej afryki.. odstaje, w piachach i na wertepach wiekszych. zawias nei wyrabia
lub mocy brak...
no ale są też i kierownicy co i na kondonach wyrabiają.cuda. nie ma co ...
kiedyś jechałem za jednym kolegą na 03 leciał.. kolega była pracowanikiem salonu Yamahy w kłodzku pewnie wiecie o kim mówię.. fajnie dawał.. robił dobre tempo, w prawdzie leciał po swoich ścieżkach.. ale był naprawdę.szybki.. spokojnie trzymaliśmy się jego ale tempo narzucał całkiem fajne.. :) nawet sie.z nim zamieniłem na chwilę.motocyklami.. i jeszcze bardziej zacząłem go podziwiać.! :)

MOTOMYSZA 20.09.2014 09:25

Podobnie jak Raszu Apeluję o pokój :P
Ale za słowami EX'a: " nawet sie.z nim zamieniłem na chwilę.motocyklami.. i jeszcze bardziej zacząłem go podziwiać.! " to muszę przyznać racje-miałem nie tak dawno podobnie, gdy musiałem wsiąść na AT i... never, never and ever!!!!!!!!!! :)

ps. Raszu, poniżej nick'a masz wpis : motocykl: 990 ADV- czyżby??? już ??? Pochwal się!!! :)

ex1 20.09.2014 10:39

znaczy: ja mam nadzieję że nasze przekomarzanki nikogo nie urażają ;)
to tylko tak dla sportu.. :) i rozluźnienia atmosfery..

Raszu 20.09.2014 13:04

@ MOTOMYSZA:

No... jutro ląduje w moim garażu :) Zadbana sztuka z 2007 r., od kolegi z pomarańczowego forum :)

Pochwalę się jak już będzie na miejscu!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08.