![]() |
|
ja tam zabierać japońca nei lubię.. zdecydowanie zaniża tempo
ostatnio probowałem takim japońcem jednym wjechać na górkę piachu... dziękuję.więcej nie spróbuję.. wszystko co miał się.złożyło na podejściu do górki... wraz z moim kręgosłupem... po zapięciu 2 w piachu motocykl stawał w miejscu.. te japońce to prawdziwa rewelacja :D !! |
Co to za japoniec był ? Pewnie jakas 125- ka :)
Ja tam jakos nie zaówazyłem zeby te ktmy uciekały w terenie, na asfalcie, tak cieszko za nimi nadazyc, ale w terenie lekko zmotana afri nie odstaje wogule :) |
Apeluję o pokój :P
|
Cytat:
|
KTM zostaje i w wodzie i w piachu....musi być tylko odpowiednia ilość czasu....
|
Cytat:
|
ten japoniec to była 650 tka. straszliwy kondon... KLR sie.zowie..
co do zmotanej afryki.. odstaje, w piachach i na wertepach wiekszych. zawias nei wyrabia lub mocy brak... no ale są też i kierownicy co i na kondonach wyrabiają.cuda. nie ma co ... kiedyś jechałem za jednym kolegą na 03 leciał.. kolega była pracowanikiem salonu Yamahy w kłodzku pewnie wiecie o kim mówię.. fajnie dawał.. robił dobre tempo, w prawdzie leciał po swoich ścieżkach.. ale był naprawdę.szybki.. spokojnie trzymaliśmy się jego ale tempo narzucał całkiem fajne.. :) nawet sie.z nim zamieniłem na chwilę.motocyklami.. i jeszcze bardziej zacząłem go podziwiać.! :) |
Podobnie jak Raszu Apeluję o pokój :P
Ale za słowami EX'a: " nawet sie.z nim zamieniłem na chwilę.motocyklami.. i jeszcze bardziej zacząłem go podziwiać.! " to muszę przyznać racje-miałem nie tak dawno podobnie, gdy musiałem wsiąść na AT i... never, never and ever!!!!!!!!!! :) ps. Raszu, poniżej nick'a masz wpis : motocykl: 990 ADV- czyżby??? już ??? Pochwal się!!! :) |
znaczy: ja mam nadzieję że nasze przekomarzanki nikogo nie urażają ;)
to tylko tak dla sportu.. :) i rozluźnienia atmosfery.. |
@ MOTOMYSZA:
No... jutro ląduje w moim garażu :) Zadbana sztuka z 2007 r., od kolegi z pomarańczowego forum :) Pochwalę się jak już będzie na miejscu! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |
|