![]() |
|
Cytat:
Dodatkowo, jak sie załozy blotnik od Dniepra to nie ma tej samej srednicy i bedzie ocierac. |
Cytat:
|
i ciary na plecach....:bow:
|
Cytat:
Facet ma klase a droczenie sie z mr.Borysem to sama przyjemnosc. Ja to tak naprawde choalbym byc Borysem ..no , ale jest jak jest. ;) Pozdrowim ps. jazda testowa zamowiona juz :at: |
A co jeśli Borys też kupi Afrykę?
he? I co, zlikwidować i co w zamian? :) Muszę się we Wrocku do salonu Hondy przejechać i popytać o przyszłe jazdy testowe. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mnie stać, żeby sobie kupić nowe moto za 50 kawałków :), bo czekać kolejne 20 lat aż stanieją do akceptowalnego dla przeciętnego Malinowskiego poziomu nie zamierzam, gdyż się tak zestarzeję że nogi przez siedzenie nie przerzucę :). Zipo, El, co ja bym bez Was tu zrobił? :P |
Ładna... ale ciężka jak "twoja stara". :lol8:
|
Eee. Kaszana.
Obiecanych stu kuni nie ma. Więcej waży niż 800 GS. :dizzy: Bak jakiś mały, pewnie z "piuntkę" łyknie to nawet "śterysta" zasiegu nie wyrobi. No i ten przewód hamulcowy, jak madafakinges prawi, całkiem do dupy. No nie idzie bez błotnika przedniego jeździć. :mur: Tak naprawdę to bardzo ładny motocykl. Aż rozważam zakup... jak się pojawią używki. To mówiłem ja. Człowiek jeżdżący od 15 lat jedyną słuszną marką. ;) |
Poczekajmy na oficjalne dane. A najlepiej poczekać na pierwsze recenzje użytkowników.
Mnie bardzo się podoba. Tylko wymienić wydech i jest lala. |
Cytat:
Pamiętam jak oglądałem to w kółko jak juz zaraziłem się idea zakupu Afry a jeszcze nie miałem motorka..Kolory malowań się zmieniały a ja zastanawiałem sie jak bedzie wygladała moja Królowa. A zaczęło się od filmu Magnusa Rosja 2006.... |
Cytat:
Prawdziwe zakochanie w modelu normalnie :haha2: Pamiętam widoczki z tego filmiku :at: + ruska muzyczka, super filmik. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |
|