![]() |
taaaa... czytając wypowiedzi i oglądając zdjęcia załuję że mnie nie było...
może następnym razem się uda zapoznać część Szacownego Towarzystwa:) pozdrawiam |
Jasna cholera od tego Polaskiego samogonu zapomnialem podziekowac Szwedzkiemu - gdyby nie pojechał rikszą w trase on, to bym sie zamarzł w tych moich spodenkach na Emmariowej krolewnie. Ale dla Emmario tez naleza sie podziekowania ze mnie zabrał :) jakos sie odplace:zdrufko:
|
Cholera ja tez sie zapomnialem-rzeczywiscie wyzera dziury w mozgu ta wasza berbelucha ;) Dzieki wielkie dla Reincharda za pomoc w łatwieniu akumulatora, dzieki Tobie mielismy przyjemnosc przezyc ta zajebista impreze.
:bow: Dzieki Stary :bow: |
Macieju przestań, bez przesady - gdybym ja sie roztłukł gdzieś w okolicach Kozienic to wiem zebys mi pomogl. Ważne było to że dojechaliście bezpiecznie choc miales cholernego pecha w ten piątek, no i waże że moglismy sobie posiedzieć, napić się i poznac resztę Bambusów. Pozdrowienia dla Ciebie i Justyny:)
|
Wielkie podziekowania organizatorom,super impreza.Wspaniala mozliwosc poznania nowych ludzi. Sorry musialem Was opuscic w sobote wieczorem. Pozdrowienia dla domku nr7.
|
O!!!!!''karolu.....''!. Wczoraj dotarlismy do domu,po tej WASILOWEJ ''deptanej'' troszke zatraciłem orient...!. SERDECZNE DZINKS WASYLU ZA IMPRE!!!!!!
|
Cytat:
He he... :brawo: plaku respect ;) ty jako jeden z nielicznych z tego co pamiętam wytrwałeś z nami do końca w sobotę. |
o ktorej byl koniec w sobote? my zeszlismy z parkietu okolo 5 rano :)
|
|
puffie w sobotę poszliśmy spać o 5.30 a w niedziele o 6.30.
paczkę właśnie wysłałem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |