Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Ashanti (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=135)
-   -   Ashanti - Ania Paluch (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14393)

Roberth71 06.08.2012 00:33

Zawsze bedziesz wsrod nas[*][*][*]

arty1 06.08.2012 10:28

Po 2 tygodniach nieobecności na forum - taka wiadomość :mad:
Serdeczne wyrazy współczucia rodzinie i przyjaciołom,
Zaoraj tam parę obłoczków :at:

Wojtek_K 06.08.2012 20:08

[']['][']

darkomax7 07.08.2012 01:43

Ashanti

[']['][']

sambor1965 07.08.2012 11:07

W maju jechaliśmy z Ashanti na Izi Meeting. Samochodem, przez rozwalone polskie drogi przygotowywane do Euro. Był czas, by porozmawiać niemal o wszystkim. Ashanti wielką motopodróżniczką nie zdążyła być, ale marzyła o dalekich wyprawach. Z pasją opowiadała mi o Afryce, której była przed laty i obiecywała sobie, że pojedzie tam motocyklem. Zapytała mnie czemu zaprzestałem organizacji „Wieczorków motocyklowych” (odbywały się w Warszawie co miesiąc, fajni ludzie pokazywali swoje zdjęcia z motocyklowych wypraw po świecie). Moje wyjaśnienia nie bardzo ją zadowoliły i poprosiła mnie bym przemyślał tę decyzję, że te spotkania były fajne i wielu się podobały. Odburczałem, że nie ma o czym myśleć i spotkań nie będzie.
Wczoraj był czas, by to przemyśleć pod tymi drzewami na cmentarzu raz jeszcze. Myślę, że nazwiemy to Wieczorami Ashanti, zaczniemy we wrześniu i będziemy spotykać się co miesiąc. Nie wiem jeszcze gdzie, salka Południka Zero była trochę mała… Dam znać w stosownym wątku.

siostra Ashanti 07.08.2012 12:31

Wraz z rodzicami bardzo Wam wszystkim dziękujemy za cudowne, ciepłe słowa o Ani, za bardzo liczne przybycie na ceremonię pogrzebową, za przepiękne pożegnanie...
Tata czytając wpisy na Waszym forum o Ani powiedział ze łzami w oczach, że teraz rozumie dlaczego wybrała taką drogę..., że jesteście wspaniali...
Wierzę, że Ania była wczoraj z nami..., że się uśmiechała..., że była szczęśliwa...

Tak bardzo mi jej brak...

siostra Ashanti

Kijo 07.08.2012 19:25

.....[*][*][*].....

Kotrrin 08.08.2012 20:34

....[*]....

Chili 08.08.2012 20:45

Cytat:

Napisał siostra Ashanti (Post 253028)
Wraz z rodzicami bardzo Wam wszystkim dziękujemy za cudowne, ciepłe słowa o Ani, za bardzo liczne przybycie na ceremonię pogrzebową, za przepiękne pożegnanie...
Tata czytając wpisy na Waszym forum o Ani powiedział ze łzami w oczach, że teraz rozumie dlaczego wybrała taką drogę..., że jesteście wspaniali...
Wierzę, że Ania była wczoraj z nami..., że się uśmiechała..., że była szczęśliwa...

Tak bardzo mi jej brak...

siostra Ashanti

Mocno przytulamy Was wszystkich do serca. Kiedyś znów Ją spotkamy.

jagger 09.08.2012 01:11

Cytat:

Napisał Ola (Post 252537)

Wczoraj większą grupą byliśmy na miejscu wypadku. Postawiliśmy krzyż, z Ani kaskiem i zdjęciem. Zapaliliśmy znicze. Pomodliliśmy się za jej Duszę. Żegnaj uśmiechnięta Aniu.

Ola

Jechałem tamtędy dwa dni temu. Aż się płakać chciało - ten kask, zdjęcie. Taki wydawałoby się łatwy, rutynowy kawałek drogi. Do zobaczenia Aniu.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08.