![]() |
Trochę daleko - jak będę miała urlop, to przyjadę :)
|
Mygoś, rzecz nie w tym, żeby mieć urlop, tylko żeby urlop miał Ciebie :D
|
Południowy zachód oraz zachód ma już haka w vw i też może się zalawetować jakby co.
Jestem za utrzymaniem terminu początek lipca. PS. Ewentualnie xiędza proboszcza na hak doczepię ;) rozgrzeszenie ważna rzecz ;) |
Chętnie bym wpadła, po raz kolejny mam chęci, ale odległość dla mnie przeszkodą.. Mam nadzieję, że w przyszłym roku zlot bliżej południa zostanie zorganizowany ;-)
|
Brawo Jagna! :)
Myślisz, że proboszcz dostanie dyspense na pielgrzymkę tegoroczną? :D Managa - nie maż się ;) odleglość ma swoje plusy, zwiększa się prawdopodobieństwo spotkania przygód różnych, więcej czasu na radość i kontemplację podczas jazdy ;) etc.... :) |
Cześć Dziewczyny, w zeszłym roku nie udało mi się dojechać na Wasz sabat. W tym roku mam nadzieję, że się uda. Jeśli tylko będę w PL w ustalonym przez Was termnie spotkania, chętnie poskoczę do Was na Mazury (czy Warmię) i poznam tajniki zlotu czarownic, księży i "innych dziwadeł".
Jeśli któraś z Was jadąca z południa, chciałaby zrobić sobie przystanek / odpoczynek w połowie drogi - zapraszam oczywiście. Miejsce na motorki / przyczepy jakby co jest . Jeśli wszystko uda się zgrać, to najprawdopodobniej z Wawy będę jechała na kołach i offem. Pozdr |
Z minusów to jeszcze kleszcze i małe szczupaki w jeziorze...
Nie żebym się wybierał, ale przydał by się Wam ktoś kto będzie przed tymi kleszczami bronił owe czarownice... |
agawu - tu nie chodzi o odległość samą w sobie, już nawet przecierpię tę jazdę do 100km/h przez 500km, przecierpię nudę temu towarzyszącą, ale póki benzyna nie jest za darmo, to ciężko ;-/ Zobaczymy co życie przyniesie ;-)
|
Cytat:
Czarownice kleszczy się nie boją ;) chyba? ;) a szczupaki... wiesz... skromna przynęta = mały szczupak :D :D :D |
Cytat:
Jagna, jestem na tak z pomysłem lawetowym. :-) Co do terminu, to czerwiec generalnie też mi pasuje, tylko, że od 23 czerwca mnie nie ma. Już się cieszę :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |