![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj to żart był :confused:
Nie wiedziałam, żeś takiego posiadał. Napisz więc Panie cuś więcej, żebym i ja wiedzę posiadała! Bo przydać się może...:bow: Ps. Poza tym nie podskakuj bo kto Ci moto będzie podnosił na Podlaskim:D |
Spoko, przeca się nie obraziłem. :p
Co do XFa, to dużo nim nie polatałem, bo za mały był zdecydowanie. :dizzy: Ale: - całkiem zrywny (na gumę nieźle stawia ;) ), - jak off to lekki (kółko 19 z przodu i małe skoki zawiasu - 170mm), - przy afryce to cudzuki jest leciutkie (ok. 180kg zalany) i jedną ręką go przestawiałem, ale dla kobiety to najlżejszy nie jest, - spalanie miał całkiem sensowne (coś koło 5l), - szybka raczej symboliczna (nawet MGG jest nie wiele wyższa), - lampa świeci słabo: Igen, bez soczewki (nawet po umyciu i założeniu dobrej żarówki), - kanapa wygodna i ogólnie moto dość przemyślane. - mało popularny, więc mało gratów do niego można znaleźć, części też nie zawsze są, mimo, że silnik jest wspólny z DRkami, (świece dwie i dość drogie jak za zwykłe świeczki, ok. 30zeta/szt) - fabryczne "gmole" są z...plastiku :haha2: To singiel i trochę masuje, do tego mój miał jakiś problem ze sobą i potrafił się w sobie zamknąć pod światłami i tak trwał przez kilka-kilkanaście minut, po czym mu przechodziło i już było ok. Ten problem udało się rozwiązać dość szybko, ale potem coś mu się nie podobało przy porannych odpałach i czasem musiałem jechać puszką do roboty. Jak wracałem to odpalał z pierwszego strzała. :mur: Z odpałami dalej ma różnie, ale kumpel z nim walczy i mówi, że efekty są ok. Ma dwa gaźniki na jeden gar i trzeba się trochę bardziej przyłożyć, żeby to ustawić. Poprzednik na tym moto zjeździł całą EU i sobie chwalił zabawkę. Tak wyglądał mój u poprzednika: http://www.bikepics.com/members/magnes/97freewind650/ Tu jest trochę opisu i danych tech: http://www.republika.pl/chudzikj/XF650.htm |
Cytat:
|
Ucuś...for you
' W "Lennonkach" Lennona... Do uszka Van Gogha.. Dołączyc już pora... legendę Dominatora... Dominiś najlepszy... Dominis kochany... Wzdychają do niego.. Dziewczynki i damy... uff..kończę te rymy częstochowskie ( z całym szacunkiem dla Częstocowy) i zabieram sie do roboty... |
Majki -jesteś wielki:bow: Dzięki za info:)
|
Się do tych dzięków dla Majkiego dołączam:)
Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę zdobywać własne doświadczenia z moją panienką :D W końcu jakoś zasnęłam, Fredzia mieszka chwilowo w cieplutkim garażu u mojego kumpla. Samotna tam nie jest, towarzystwa dotrzymuje jej bardzo szarmancki (i przystojny) Trampuś :) Nie wiem, czy w związku z powyższym się wyspała...:Sarcastic: Wolę nie pytać ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Rzeczywiście, prawie jak GS. Nie bardzo tylko kojarzę który.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |