Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Biała 2014 czyli Afrykańskie zakończenie wakacji (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=21510)

jorge 31.08.2014 12:53

Nic dodać :) rowniez dzieki !

Futrzak 31.08.2014 12:59

Dzięki za super zabawę

jochen 31.08.2014 17:11

Dzięki wszystkim, super było zobaczyć Wasze mordy! ;)

mygosia 31.08.2014 17:14

Melduję się!

Dziękuję organizatorom za czadowy zlot!
Biała jest niesamowita :)

JarekAT 31.08.2014 18:23

Ale nudyyyy.
Było jak zawsze.
Ziewwwwww

czyli doborowe towarzystwo w świetnej atmosferze :D

Kobra 31.08.2014 18:48

17.00 w domu, na ręcznej pompie ja w kultowym filmie Czterej pancerni i pies. A było afre przed deszczem przykryć. Miło było poznać twarze z forum. To kiedy nastepny raz?

calgon 31.08.2014 19:51

Cóż mogę napisać? Podziękowania dla organizatorów!

Jak zwykle upewniłem się w przekonaniu,że kulturalni ludzie mają swoje hobby.
Cieszę się ,że potrafimy bawić się bez alkoholu.Po raz kolejny sprawdzili się motocykliści! Ludzie o wrażliwych sercach,otwarci tolerancyjni!
Zawsze można liczyć na tych cudownych spokojnych ludzi zebranych w jednym elitarnym miejscu jakim jest nasze forum.

Wyrozumiałe, towarzyskie jednostki, które wspierają kolegów ciepłym słowem i podtrzymują na duchu rozsmakowując się w wyszukanych komplementach!

Ludzie doceniający spokój i szanujący odmienne poglądy oraz cudzą własność!
Pomocni niezależnie od koloru,skóry i religii.

ps. Totalną bzdurą wydaje mi się stwierdzenie zasłyszane ,że gdzieś alkoholizowała się banda neofaszystowskich świń. Podobno ludzie ci pili 2 dni z rzędu od 7 rano a ich zachowanie przypominało bandę rasistowskich goryli ze schizofrenicznymi skłonnościami wydającymi okrzyki rodem z małpiego gaju.
Nigdy bym w to nie uwierzył bo wierzę w ludzi!

Pragnę przekazać pozdrowienia od starszego Pana grzybiarza który drapał kilkanaście naklejek:"LUBIE ZAPIERDALAĆ" ze swojej karoserii.
Mówił ,że jego Renault Scenic dzięki tym naklejkom uzyskało 140 koni więcej.

ps.2

Tak bardziej na poważnie to dziadka ogarnąłem i przeprosiłem.Nie gniewał się i uśmiechał.

Szczególnie pozdrawiam gauleitera Podkarpacia i cały sztab kwatery głównej.

To pisałem ja Rom ! Brzuch boli mnie od śmiechu a gardło zdarte mam jak bym coś pił.Mam nadzieje,że wszyscy dojdą do siebie i znów będziemy jedną wielką rodziną

Kocham Was!

mygosia 31.08.2014 20:17

Aaa!
Dziękuję bardzo za damskie koszulki!
:)

Kisiel 31.08.2014 21:07

Dziękuję Wszystkim za świetną zabawę, a Organizatorom za włożoną robotę. Było super, cieszę się, że mogłem zobaczyć starych znajomych i poznać nowych. Wasze zdrowie! :)

tedix86 31.08.2014 22:09

Dziekujemy Wszystkim za swietna zabawe zabawe!

Jutro usiadziemy do montowania filmiku.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08.