Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Gadżety / wyposażenie (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=253)
-   -   Amortyzator skrętu do NAT (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=29341)

Cezar3 30.11.2018 00:33

Znaczy jakby co to serwis tych pierwszych zrobicie?

PawelM. 30.11.2018 18:32

Serwis zrobimy wszystkich bez problemu najmniejszego

HarryLey4x4 31.01.2019 19:46

A można do Was przyjechac i zrobic to na poczekaniu ? Oczywiscie po wczesniejszym umówieniu terminu .

Cezar3 06.11.2019 14:11

Przelatałem bezproblemowo ok 9tys km na amorku...
Ale nic nie trwa wiecznie. Koniec sierpnia, początek września zauważyłem pierwsze pocenie się przy tym jakby srebrnym nicie z góry.
Niestety postępuje, znaczy coraz mocniej się poci. Teraz, gdy już zakończyłem sezon mam nadzieję na serwis zgodnie z zapewnieniami Pawła :)

44FG 03.07.2020 11:44

Paweł a zrobilibyście mi taki do CRF1100? W razie czego mam do Ciebie blisko na pomiary.

Cezar3 03.07.2020 12:36

Tylko sprawdź jaki Paweł zaproponuje...
Ja finalnie musiałem zakupić nowy amor, gdyż Paweł stwierdził, że trafił się kiepski model. Troszkę jedtem zniesmaczony...
Kupowałem komplet, mocowanie i amortyzator. Nie minął rok i amorek pociekł. Okazało się, że ten typ tsk ma i Paweł stwierdził, że tego nie naprawi.
Wydaje mi się, że nie moim problemem powinno być, że taki się Pawłowi trafił - ja kupiłem za 1000 zł komplet...
A jakby się zesrało mocowanie, to musiałbym na własną rękę dorobić, bo się źle zaprojektowało ?
Jak wspomniałem, lżejszy o kolejne 400zł, lekko zniesmaczony, nie powinno tak być.
Ale może się mylę...

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

JarekO 03.07.2020 12:42

Cytat:

Napisał Cezar3 (Post 688231)
Tylko sprawdź jaki Paweł zaproponuje...
Ja finalnie musiałem zakupić nowy amor, gdyż Paweł stwierdził, że trafił się kiepski model. Troszkę jedtem zniesmaczony...
Kupowałem komplet, mocowanie i amortyzator. Nie minął rok i amorek pociekł. Okazało się, że ten typ tsk ma i Paweł stwierdził, że tego nie naprawi.
Wydaje mi się, że nie moim problemem powinno być, że taki się Pawłowi trafił - ja kupiłem za 1000 zł komplet...
A jakby się zesrało mocowanie, to musiałbym na własną rękę dorobić, bo się źle zaprojektowało ?
Jak wspomniałem, lżejszy o kolejne 400zł, lekko zniesmaczony, nie powinno tak być.
Ale może się mylę...

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Pewnie, że nie powinno tak być. Z tego co wiem, to te amory są naprawialne i nie ma problemu aby to naprawić. Daj mi na tel fotke tego ustrojstwa.

Cezar3 04.07.2020 00:15

Byłem u Marcina, zdjął, obejrzał i stwierdził, że nie da się wymienić uszczelek. Wbrew temu, co wcześniej twierdził Paweł - miał być koszt 50 zł.
Było, minęło, 400 lżejszy i tylko niesmak pozostał....

Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka

CzarnyCzarownik 04.07.2020 00:57

Tak się zapytam, za ile byś sprzedał ten spocony amortyzator?
Ja bym się z chęcią pobawił :D

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

JarekO 04.07.2020 07:11

Cytat:

Napisał Cezar3 (Post 688285)
Byłem u Marcina, zdjął, obejrzał i stwierdził, że nie da się wymienić uszczelek. Wbrew temu, co wcześniej twierdził Paweł - miał być koszt 50 zł.
Było, minęło, 400 lżejszy i tylko niesmak pozostał....

Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka

To lipa. Niebywałe z tym, że nie chce wymienić jeżeli co innego było mówione. Mega dziwne.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38.