![]() |
Znaczy jakby co to serwis tych pierwszych zrobicie?
|
Serwis zrobimy wszystkich bez problemu najmniejszego
|
A można do Was przyjechac i zrobic to na poczekaniu ? Oczywiscie po wczesniejszym umówieniu terminu .
|
Przelatałem bezproblemowo ok 9tys km na amorku...
Ale nic nie trwa wiecznie. Koniec sierpnia, początek września zauważyłem pierwsze pocenie się przy tym jakby srebrnym nicie z góry. Niestety postępuje, znaczy coraz mocniej się poci. Teraz, gdy już zakończyłem sezon mam nadzieję na serwis zgodnie z zapewnieniami Pawła :) |
Paweł a zrobilibyście mi taki do CRF1100? W razie czego mam do Ciebie blisko na pomiary.
|
Tylko sprawdź jaki Paweł zaproponuje...
Ja finalnie musiałem zakupić nowy amor, gdyż Paweł stwierdził, że trafił się kiepski model. Troszkę jedtem zniesmaczony... Kupowałem komplet, mocowanie i amortyzator. Nie minął rok i amorek pociekł. Okazało się, że ten typ tsk ma i Paweł stwierdził, że tego nie naprawi. Wydaje mi się, że nie moim problemem powinno być, że taki się Pawłowi trafił - ja kupiłem za 1000 zł komplet... A jakby się zesrało mocowanie, to musiałbym na własną rękę dorobić, bo się źle zaprojektowało ? Jak wspomniałem, lżejszy o kolejne 400zł, lekko zniesmaczony, nie powinno tak być. Ale może się mylę... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Byłem u Marcina, zdjął, obejrzał i stwierdził, że nie da się wymienić uszczelek. Wbrew temu, co wcześniej twierdził Paweł - miał być koszt 50 zł.
Było, minęło, 400 lżejszy i tylko niesmak pozostał.... Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka |
Tak się zapytam, za ile byś sprzedał ten spocony amortyzator?
Ja bym się z chęcią pobawił :D Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |