![]() |
Cytat:
To w końcu gdzie znalazłeś "tę jedyną" (mowa o CB500X) ? Napisz, jak już będzie u Ciebie i jakie wrażenia. |
W Siedlcach, nawet już wcześniej korespondowałem ale krakoski saloon przykuł moją uwagę przez chwilę. Myślę że więcej detali będę miał jutro, jak zaksięgują zaliczkę. Liczę też na szanowne gremium posiadaczy PNAT , gdzie kupuje się takie osłony na ręce. No i jaką osłonę silnika wybrać
|
Częstochowa pomocą służy https://www.otomoto.pl/oferta/honda-...ID6CA1D1.html?
|
Tylko że jest taki dopisek: "Przed zakupem prosimy o kontakt w celu sprawdzenia dostępności danego modelu". :D
|
Problemy trzeciego świata. Brać na firmę czy olać.
|
Olać - nie psuje się - koszty żadne :-)
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Olać. Za mała kasa, żeby odliczać cały VAT trzeba kombinować (realne jest odliczanie połowy VAT), z dochodowego 75 procent wchodzi w koszty a przy sprzedaży masz cały przychód i cały VAT.
Przy tej wartości CB to moim zdaniem szkoda zachodu. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka |
A powiedzcie proszę jak wyglądają interwały serwisowe tego silnika?
Miałbym wobec tego piecyka pewne plany... :) |
Cytat:
1. Olej + filtr : 12.000 km 2. Zawory : 24.000 km (na płytki, ale fajnie umieszczone pomiędzy zaworem a dźwigienką, nie trzeba zdejmować wałków a potem szklanek :mur: , jak w starej CB500, wystarczy odkręcić i wysunąć oś dźwigienek :) * - z naciskiem na "chyba" |
Jeśli oś wspólna dla całej armatury to może być ciężko wyluzować wszystkie Sprezyny w tym samym momencie...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |