![]() |
Nie wiem co ty do mnie mówisz, bo filmu nie widziałem, tylko jakieś parodie i ewentualnie plakaty rozpowszechnianie w internecie :). Z postaci to znam Jacka Sparowa, Jamesa Bonda, Janka Kosa itp :) a del mar kojarzy mi się tylko i wyłącznie z Cafe del mar
|
Cytat:
Jak zwyczajny z owcami ;) nie Jack, ten to pirat... :) |
1 Załącznik(ów)
:D:D:D Co się dzieje na wyprawie , zostaje na wyprawie :haha2::haha2::haha2:
|
no poplułem monitor :)
|
Cytat:
|
Tak jest, monitor opluty :haha2:
|
Cytat:
Kilka zagadek tej wyprawy zostało wyjaśnionych :haha2::haha2::haha2: |
Dobre, dobre. Udało Ci się Lucky Luke :haha2:
|
Trochę śmieszne. A trochę nie... Myślicie że wśród nas nie ma gejów czy co? Zapewniam, że są i wiem to od nich. Jak miałem naście lat to wiele rzeczy było "pedalskich" i wiele kolorów też. Dziś już się hamuję z takimi tekstami. Poznałem kilku z nich jako super kumpli i twardzieli w terenie. Mamy trochę podziałów na forum, może nie szukajmy kolejnego.
Ja wiem, że jedziemy tu w żartach, ale zapewniam że nie wszystkich to śmieszy, a niektórych pewnie wkurwia. Fajna relacja Emek, tylko forum jakieś dziwne sobie wybrałes do publikacji. Ruch w wątku covidowym dużo większy niż w Twojej relacji ;) |
Cytat:
Sambor absolutnie tu nie ma żadnego negatywnego przekazu , ja nikomu w sprawy prywatne nie zaglądam, nikogo nie krytykuję i nie mam nic przeciw żadnej orientacji. Z Piranią po prostu znamy się bardzo dobrze i bardzo się lubimy więc sobie pozwoliłem na mały żarcik. MAKE LOVE NOT WAR ! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |